çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

nasıl yani canım sözünün üstüne söz derken ??
ama 12 kişilik misafir gelince zaten misafir takımımızı çıkartırız diye demiştim canım.
ben aryıldız evet çeyiz paketi canm
sadece kahvaltım karaca
çeyiz topiğime bakabilirsin
hatta sende bana yemek takımı seçenler arasındaydın hatırladın mı :KK70:

bone yemek takımları tabiki makinada yıkanabiliyor ama ömrünü uzatmak istiyorsanız elde yıkayın diyorlar benim s model karacada beğendim schafer dan aldım çeyiz paketi içinde :KK48:

A8801.png

canım nişanlımla beraber almıştık erkeklerin yanında uzun uzun yapılmıyo alışveriş malesef :KK55: ama modelleri hepsi de tek tek paketlerinde yani english home gibi dökmemişlerdi öyle paketsiz :KK12:
%100 pamuk mu?
çift kişilik olan mı 29,90 acaba tek olan mı?

englısh homeda da %50 indirim olunca dökmüyorlar ki ama hep pakette aldım ben

Bende bi modelini cok beğenmiştim cnm esse nin internet sitesinden 29 tly di almaya gittim magazayi naylon gibiydi cok kotu dokusu annemde hic begenmedi üstüne para veriyim baska yerden al dedi tavsiye etmem yani hem polyester hem de aralikli dokumasi

Bende bi modelini cok beğenmiştim cnm esse nin internet sitesinden 29 tly di almaya gittim magazayi naylon gibiydi cok kotu dokusu annemde hic begenmedi üstüne para veriyim baska yerden al dedi tavsiye etmem yani hem polyester hem de aralikli dokumasi

:KK42: öylemi tüh ama belki 29 luklardan ayrıdır bu benimki 10 tl inmiş

Bana denk gelmedi heralde canım ya öyle dökülmüş görünce pazar gibi geliyor bana bişey alasım gelmiyor pis diye :KK12:
aynen o ne öyle çeyize koycaz bi de
demek şubeden farkediyor olabilir. outlet ürünleri dökülü oluyor genelde. başka katta. buradaki şube öyle mesela.
ben englısh homedan hep yüzde 50 indirime girince alışveriş yapıyorum her ürün illaki indirime giriyor. belli periyodlarda.
nevresimlerimi paketli aldım hep.

şimdi baktım canım %65 pamuk diyor %35 polyester benim modelim de şu 49.95 şuan tek kişilikler galiba 29 luk olanlar. e yani yüzde 100 pamuk olması imkansız. tek kişilik fiyatıdır aynen 29,90 . senin de mi pamuk +polyester
kimiside polyesterle karışık olması iyi diyor tabi bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1754347

evet nevresimlerin içi gözüküyor resmen. pazardan kalitelisini al daha iyi. pazarda bile en az 50-60 tl dikilenler.

güle güle kullan canm çok şeker
alt çarşaf mavi sanırım.
üstte de bi mavi var o nedir pike mi?

teşekkür ederim inşallah :21: çarşafı mavi ama paket içeriğinde pike yok canım

ne zaman almıştın canm 70 e

70 e değil canım 60 a geçen sene kasım sonu almıştım

aynen o ne öyle çeyize koycaz bi de
demek şubeden farkediyor olabilir. outlet ürünleri dökülü oluyor genelde. başka katta. buradaki şube öyle mesela.
ben englısh homedan hep yüzde 50 indirime girince alışveriş yapıyorum her ürün illaki indirime giriyor. belli periyodlarda.
nevresimlerimi paketli aldım hep.

evet nevresimlerin içi gözüküyor resmen. pazardan kalitelisini al daha iyi. pazarda bile en az 50-60 tl dikilenler.

Aynen canım herkes bilmezki açık alındığını yani :KK12:

İnşallah nevresimimden menun kalırım şüphelendim şimdi alırken de bakmamıştım hiç modeli houşma gitti. :KK34:

X