- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
piyasada kaç bilmiyorum ama iyi sanırım 6 kişiliktir herhalde150-200tl civarında %50+20 indirim yazıyordu
piyasada kaç bilmiyorum ama iyi sanırım 6 kişiliktir herhalde
sen baktın mı canım
Bende çok kişiye danıştımGünlük yemek takımı 6 kişilik mi alınmalı? yoksa 12 kişilik mi ? kararsız kaldım
Bende çok kişiye danıştım
Burdan da yardımcı oldular ve günlük yemek takımını 6 lı ve 2 takım olarak almak daha mantıklı geldi bana da :)
Evet canım öyle yapıcam ben.yani 48 e tamamlıyorsun canım doğru m u anladım
Evet canım öyle yapıcam ben.
Nasılsa misafir için yemek takımım var, ikinci takıma gerek yok
aynen canım çok doğru diyorsun o zaman misafir takımın bir anlamı kalmıyor ama 48 lik aldığın zaman ayrı olarak kayık tabaklar vs. almak gerekecek takım olsa daha iyi diye düşünüyor bu sefer insan off
Aynı şeyleri bende düşündüm inanır mısın Yazdım hatta başlıkta da :)
Ama nasılsa günlük ya sunum yapmam diye düşünüyorum, alırım ayriyeten kayık tabak ne yapayım
canm ben sizin konuşmaları anlamadmdoğru diyorsun şimdi takım alsan yanında çorbalık sosluk ıvır zıvır birsürü gereksiz şeye para vermiş olacksın
canm ben sizin konuşmaları anlamadm
6 kişilik alıyorsunuz 6 kişilik yeter diye o halde neden 6+6 yani 2 tane alıyorsunuz o zaman 12 kişilik olmuş olmuyor mu yahu
ha tamam şimdi anladm canımEvet 12 kişilik olmuş oluyor ama yalnızca gereklileri almış oluyoruz
bunların yanında çorbalık sosluk vs. gereksiz şeyler olmamış oluyor.
Yanına pasta takımı ve kahvaltı takımını da aldığımı düşünürsem zaten mutfağım küçük olduğu için yerim kalmayacak diye düşünüyorum.
ha tamam şimdi anladm canım
12 kişilik günlük yemek setlerinin içinde de sosluk çorbalık vs oluyor yani. misafir yemek takımı gibi.
o zaman 12 kişilik günlük yemek takımları da yine pahalı olmuş oluyor, 2 tane 6 kişilik yemek takımı fiyatından. doğrumu anladım acaba?
zaten ben anlamıyorum canım çorbayı ısıtıp ona mı boşaltıyoruzEvet canım doğru 12 kişilikler hep klasik zaten gündelik bir modelde yok piyasada hem 6+6 aldığında uygun fiyata almış oluyorsun hemde fine bone gibi elde yıkamana gerek kalmıyor
birde zaten 12 kişilik yemek takımımız var olduğundan dolayı geri kalanlara ihtiyaç olmadığı için fazladan almış oluyoruz
Çoğu kişi de çorbalığını kullanmıyor en yakın ablam oda kullanmıyor
aaa güvenilir site mi? neden öyle acababilio.com da kütahya porselenin 82 parça yemek takımları 400-600 tl arası!!!!
aaa güvenilir site mi? neden öyle acaba
one serisi değildir o zaman
zaten ben anlamıyorum canım çorbayı ısıtıp ona mı boşaltıyoruz
benm yemek takımıda bugün eve geliyor inşallah sorun yaşamam sapa sağlam gelirde.
bir de onun parçalarını götürüp değiştirip gelemem =(
fine bonelar makinada yıkanamıyor mu
benmkide bone serisi
ama yine de misafir takımımız var 12 kişilik
o yüzden günlüğü 6 kişilik almamız daha iyi değil mi?
nasıl yani canım sözünün üstüne söz derken ??Evet canım ısıtıp ona koymamız gerek ne saçma gerçekten de
sen hangi markadan aldın çeyiz paketi dimi?
tabiki 6 kişilik daha iyi ancak sözünün üstüne söz söyleyemediğimiz insanlar olduğu için 12 kişilik alıyorum
nasıl yani canım sözünün üstüne söz derken ??
ama 12 kişilik misafir gelince zaten misafir takımımızı çıkartırız diye demiştim canım.
ben aryıldız evet çeyiz paketi canm
sadece kahvaltım karaca
çeyiz topiğime bakabilirsin
hatta sende bana yemek takımı seçenler arasındaydın hatırladın mı