çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Taç ın çeyiz seti kendi sitesinde 895 tl. N11de indirimli 689 tl canım bi bak istersen taç çeyiz seti diye gir beyaz üzerine pembe dantelli takım onu alıcam ben. Üc boyutlu düsünmüyorum cnm :)
bende çeyizimde 1 tane 3 boyutlu olsun diye düşündüm hep canm ondan aldım :KK70:

Stoktakiler degisiyo sürekli cnm en baslarda daha cok model vardi ben dayanamadim femi modelini begendim aldım olmadi misafir için kullanirim diyerek

valla ben bilemedm
kimse cvp yazmamış size ben yazayım dedm bari =)
benm annem yünleri yıkatıp yaptırcakmış
bu işleri kız annesi mi yapmalı erkek annesi mi onu da ben bilmiyorum nedir??

Yün istemiyorum zaten,ya pamuk olacak yada hazır olan elyaf yorgandan yapılacak.
Kız tarafı kendi tarafına düşen yorganı yaptırıyor zaten,erkek tarafıda isterse 1-2 tane yaptırabilir.

ne zamana aldınız en zoru halledilmiş bence ne güzel Allah mutlu mesut etsn canm

teşekkür ediyorum baksaydın yinede 2 model vardı. bir de sarı çiçekli olan vardı o sadece çiçekli.
bugün bakayım yada olmazsa belli aralıklarla geliyor arada bakarım artık napayım

Markafoni 39.99 tl kampanyasinda tacin tek kisilik nevresim takimlari var bir kac model var ama bakmak isterseniz benim begendigim modeller oldu

Yün istemiyorum zaten,ya pamuk olacak yada hazır olan elyaf yorgandan yapılacak.
Kız tarafı kendi tarafına düşen yorganı yaptırıyor zaten,erkek tarafıda isterse 1-2 tane yaptırabilir.
haa evet annem 1 tane çift kişilk 2 tane tek vs vs diyordu
kayınvaliden yaparsa verir kendileri için demişti.
neden yün olmaz canm bilgim yokta?

elyaf pek sağlıklı gelmedi bana. yaptıracaksanız pamuk daha iyi değil mi? elyaf zaten satılıyor hazır.
pamuk nasıl oluyor?

englısh home da yatak örtüleri indirimde 60-70-80 tl benm baktığım yerde bir çok model olmasına rağmen ben beğenmedim

kızartma tenceresi geliyor gördüm emaye alın dedi bir arkadas zaten belli aralıklarla değişir olur sanırım o
canm geçen haftalarda kapaklısı gelmişti 19.90 ya da 24.90 gibi bir şeydi sanırım ben baktım fakat almadım. neden almadığımıda hatırlamıyorum belkide kapaklı diye almadım :KK70: cam kapaklıydı. bu hafta gelen kapaksızı diye düşünüyorm. kapaklı istersen bekle yine gelecektir.
belli aralıklarla değişir derken ??

X