canım ceyiz paketini nerden alıyorsun içinde neler var.. ve fiyatı ne kadar...benm kahvaltı takımım yok canm düşündmde bi an ama çeyiz paketinde alıcam 48 parça
adam kahvaltı almazsan 100 tl düşerim ancak çok düşemem dedi
e 100 tl ye 48 parça elimde olması daha mantıklı geldi bana
bernardo olması ve butterfly olması önüne geçemedi yine
sen ne dersin canm ??
hangisini seçtiğini bizimlede paylaş canm fikir olur.Yaa şimdi gördüm yorumunu hemen baktım karaca home yazınca en başlarda çıktı. Yorumların hepsi olumlu o yuzden bende alıcam sanırım cok begeniyorum karaca home un nevresimlerini sağol canım:)))
canım ben ankarada yımcanım ceyiz paketini nerden alıyorsun içinde neler var.. ve fiyatı ne kadar...
benimde mayısta kısmetse düğünüm henüz yeni bakmaya başladım eşyaya birde oturacağımız yerde tam belli değil fikir olsun diye cnm..canım ben ankarada yım
2450 ye aryıldızın 12 kişilik yemek takımı
aryıldız 12 kişilik çatal bıçak takımını
aryıldız ın tencere seti ve
karaca nın 6 kişilk kahvaltı takımını aldım canm
sen hangi şehirdesin?? aynı şehirde değilsek piyasa fiyatı için mi sordun canım
topiğimde fotoları var
hangi şehir belli değil mi canmbenimde mayısta kısmetse düğünüm henüz yeni bakmaya başladım eşyaya birde oturacağımız yerde tam belli değil fikir olsun diye cnm..
Sevindim cnm bende kendimi tutmaya çalışıyorum nevresim gordumu dayanamiyorum siz alin bana kalmasinevdizin magazasindan aliosan ben bi kac alisveris yaptim ordan sorunsuz geldi cnm inşallah seninkide oyle olur
kızlaaar bime 3 boyutlu çift kişilik nevresim takımı gelmiş hemde 75 tlSagol tatlım secmeye calısıyorum bi kac saattir .. alırsam paylasirim :)
sende alsana canmSagol tatlım secmeye calısıyorum bi kac saattir .. alırsam paylasirim :)
Güzel gunlerde aşkla kullan canim bu ceyiz olayinin en zevkli kismi tekstil sanirimaldım kızlarr
Eki Görüntüle 1745479
Begendigim model kalmamıs yasende alsana canm
Canim karaca lara bakicaktin n11de ne yaptınBegendigim model kalmamıs ya
Baktim ama begendigim model yoktu malesefCanim karaca lara bakicaktin n11de ne yaptın
hangisini beğenmiştin canımBegendigim model kalmamıs ya
Yok karaca home istiyodum bayadır begeniyorum ama 2tane nevresımım var suan almaktan vazgectim englsh home ve madame cocodan alicam :) bide taçtan çeyiz seti alıcam yatak örtüsü tk. nevresim tk. pike tk. Bornoz tk. Hepsi içinde olan bi sethangisini beğenmiştin canım
bim de mi??
taçtaki bahsettiğin set ne kadar canmYok karaca home istiyodum bayadır begeniyorum ama 2tane nevresımım var suan almaktan vazgectim englsh home ve madame cocodan alicam :) bide taçtan çeyiz seti alıcam yatak örtüsü tk. nevresim tk. pike tk. Bornoz tk. Hepsi içinde olan bi set
evet tekstil zevkli benm nevresm olayım bitti sanırımGüzel gunlerde aşkla kullan canim bu ceyiz olayinin en zevkli kismi tekstil sanirim
valla ben bilemedmGençler selam birşey soracam sizlere,bende kızıma çeyiz için yorgan yaptırcamda,elde çift kişilik elyaf yorgan var ona saten tarzı bişey yaptırsam olurmu..Saten kaplatıp kenarlarına beyaz patiska ve dantel düşündüm..
Taç ın çeyiz seti kendi sitesinde 895 tl. N11de indirimli 689 tl canım bi bak istersen taç çeyiz seti diye gir beyaz üzerine pembe dantelli takım onu alıcam ben. Üc boyutlu düsünmüyorum cnm :)taçtaki bahsettiğin set ne kadar canm
yo ben bimden neden almadn diyorum 3 boyutlu
Valla benim annem hic yapmadi etraftımdan da hic duymadim ama kız annesi yapiyor sanırım geneldevalla ben bilemedm
kimse cvp yazmamış size ben yazayım dedm bari =)
benm annem yünleri yıkatıp yaptırcakmış
bu işleri kız annesi mi yapmalı erkek annesi mi onu da ben bilmiyorum nedir??