çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar şöyle bir kampanya gördüm ve fikrinizi almak istiyorum
Karaca:
home aile banyo seti
pikeli saten nevresim
pamuk saten nevresim
yatak örtüsü
battaniye
alez
örgü battaniyeli nevresim
yastık
yorgan
toplam fiyat 1.400tl

nerde gördün bunu ya ben de alayım madem hemen. Çok iyimiş

nerde gördün bunu ya ben de alayım madem hemen. Çok iyimiş
istanbul ümraniyede ev yapar alışveriş merkezi bugün gördüm ve hemen burda paylaştım sizce almalı mıyım çok hoş takımlardı ve indirimli olarak. sonradan pişman olur muyum veya daha iyisini bulur muyum kararsız kaldım

Valla normalden baya ucuz, niye o kadar ucuz ki o. Ev yapar gibi yerleri tahmin ediyorum, alma bence, vardır onun bi illeti.

Valla normalden baya ucuz, niye o kadar ucuz ki o. Ev yapar gibi yerleri tahmin ediyorum, alma bence, vardır onun bi illeti.
seti elleyip baktım gerçekti şuan burda kampanya var her yerde yani peşin fiyatı buydu hoşuma da gitti basit şeyler değildi karacanın yeni çıkan modelleri yarın gidip resmini çekicem paylaşırım

seti elleyip baktım gerçekti şuan burda kampanya var her yerde yani peşin fiyatı buydu hoşuma da gitti basit şeyler değildi karacanın yeni çıkan modelleri yarın gidip resmini çekicem paylaşırım
Tamam canım içine sindiyse al, orijinalmiş hem diyosun

Bana cok ucuzmus gibi gelmedi. Karacanin fiyatlarini net bilmiyorum ama tamamen tahmin en fazla ederi:
Banyo seti 200 desek, pike tk 200 desek, pamuk saten 200. yatak ortusu gunluk ise 200, battaniye 75, alez 25, orgu battaniyeli nevresim 100, yastik 2 tane 50 olsun, yorgan 50 olsun: 1100 eder. Yani toplu alinca cok dusmemis gibi. Ki ben de ceyizimdeki bu parcalari Taç ve Home sweet home magazasindan aldim direk, yaklasik tahmin ettigim fiyatlara. Ki kaliteleri karsilastirilamaz malum.

yok her biri çeyizlik özel günlük basit şeyler değildi bu resimler bulabildiklerim tek tek sordum fiyat daha artıyor of kafam karıştı ne yapayım bilemedim :)

Eklentiler

• nevresim pikeli saten.jpg
    377,6 KB · Görüntüleme: 300
bir ara migrosta paşabahçe ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası vardı kaçırmıştım eğer yine öyle bir kampanya olur mu bilmiyorum ama duyan olupta yazarsa cok sevinirimmm

bir ara migrosta paşabahçe ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası vardı kaçırmıştım eğer yine öyle bir kampanya olur mu bilmiyorum ama duyan olupta yazarsa cok sevinirimmm
2 hafta once de Real markette vardi canim. Biz de tesadufen gorduk, bir kac bardak takimi alabildik ancak. Yagmalamislardi :)

Kizlar metrodan 19 tlye yorgan aldım. Kaliteside iyiydi yani kötü degil. 1 tane fazladan bulunsun diye aldim. Bakın isterseniz ☺

Trendyol da Dagi Pjama takımları çeyiz setleri indirimde. Bohçaya koymak için kendi sitesi ile %50 fark ediyor neredeyse haberiniz olsunn

kızlar bernardo'nun yemek takımı alana 800 tl hediye çeki kampanyası bugün itibariyle 1000 tl hediye çekine dönüşmüş yılbaşına kadar
kızlar benim merak ettiğim şu, bernardo yemek takımları hep mi bu kadar pahalıydı? en ucuzu 1600 tl den başlıyor Yoksa hediye çekinden dolayı mı fiyatlar böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…