istanbuldaysan eminönünden toptancıdan alabilirsinkızlar erkek pijama takımı sabahlık damat terliği vs alacağım nişan bohçası için
indirimde görürseniz haber verirmisiniz
yok cnm ankaradayımistanbuldaysan eminönünden toptancıdan alabilirsin
Yastiklar nasil acabaMadame Coco'da silikon yastıklar aldım tanesi 10 lira... Ve yastık alezleri aldım onlar da 10 liraydı...
Ay çok sağol ben bunu bekliyordum daha önce aldım genee alcamA101 e kadife askılar geliyorrr :))
Merhaba kızlar ben çeyiz setimi istoçta bir mağazadan aldım. setin içinde;
Ar yıldız komple tencere takımı (düdüklü, küçük tencere, güveç tenceresi, normal tencereler, çaydanlık, cezve takımı vs. herşey var)
ar yıldız misafir 89 parça yemek takımı
ar yıldız kaşık çatal seti
baharat takımı
çay seti
6 kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik günlük kaşık çatal seti
banyo seti
6 parça küçük sahan seti
kadeh ve meşrubat bardağı set halinde 12 kişilik
seramik tencere seti 7 parça
sanırım bu kadardı. Hepsini 4300 e aldım. bir çok yerde ar yıldızdan fiyat aldığımda sadece tencere kaşık ve yemek takımına 3000 tl istemişlerdi. Bu kampanya ile bir çok şey aldım çok uyguna geldi.
Normal silikon microfiber yastiklar canimYastiklar nasil acaba
evim.net alışveriş yapan var mı? uygun ürünler var fakat olumsuz fazla yorum okudum
Canım bunları istoçta hangi mağazadan aldın ve kaçıncı adadaydı hatırlıyor musun?Merhaba kızlar ben çeyiz setimi istoçta bir mağazadan aldım. setin içinde;
Ar yıldız komple tencere takımı (düdüklü, küçük tencere, güveç tenceresi, normal tencereler, çaydanlık, cezve takımı vs. herşey var)
ar yıldız misafir 89 parça yemek takımı
ar yıldız kaşık çatal seti
baharat takımı
çay seti
6 kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik günlük kaşık çatal seti
banyo seti
6 parça küçük sahan seti
kadeh ve meşrubat bardağı set halinde 12 kişilik
seramik tencere seti 7 parça
sanırım bu kadardı. Hepsini 4300 e aldım. bir çok yerde ar yıldızdan fiyat aldığımda sadece tencere kaşık ve yemek takımına 3000 tl istemişlerdi. Bu kampanya ile bir çok şey aldım çok uyguna geldi.
şöyle söyleyeyim 3 kere alışveriş yaptım. nevresim setleri aldım, en so da geçen hafta kahlvaltı takımı aldım ürünlerimde sıkıntı olmadı. hatta ben de inanılmaz kolimişlerdi. kırılmasın diye yumurta kaplarını ve köpükleri doldurmuşlardı. sadece korkmazın çay setini aldığımda üründe hata geldi. o da o seri ürünlerin hepsinde aynı sıkıntı olduğu için fabrikada sorun vardı. ama site kendilerisürekli arayıp ürünüü takip ettiler. kargo biraz geç geliyor tek olumsuzuluğu o benceevim.net alışveriş yapan var mı? uygun ürünler var fakat olumsuz fazla yorum okudum
Aynen canim. Ben de haftasonu gittim indirim icin sadece yorgan kiliflarindaymis indirim. Yastik ve carsaflarda bir degisiklik yok :Senglish home nevresim takımlarında %50 indirim varmış kızlar