çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar bu hafta A101 e 25 tl ye sinbonun ekmek kızartma makinesi ve 20 tl ye yumurta haşlayıcı geliyormuş almadıysanız bi bakın :)

Kızlar levent - özdilek avm de açılışa özel kampanyalar var. Özdilek aile bornoz takımı 170 tlye aldım.. bir de 50 tl hediye çeki verdiler. Karaca mağazasında 1000 tlye aldığım tencere seti 700-800 arasında şuan indirime girmiş. Bugün ise madame cocoda yastık alezi aldım 8 tl. Yastık da gelecekmiş. Geldiği gibi bitiyor ama haberiniz olsun :)

Bir de bu hafta madame coco da yorganlar indirimde kullanan var mı acaba nasıldır çeyizime almayı düşünüyorum

ben hem yastık hem yorgan aldım internetten verdim siparişi
mağazasına gidip elle kalite kontrol yaptım güzellerdi, beğendim ben hepsini

geçen günlerde de pamuklu battaniyesi indirimdeydi, tabi ki ondan da aldım

arkadaşlar real lerde kütahya porselen , paşabahçe papilla, çelik tencere ve küçük ev aletlerinde indirim varmış bayram nedeniyle bir bakın derim :) . mesela en basitinden kütahya porselen 6 kişilik ikram seti (1 adet katlı kurabiyelik, 6 adet pasta tabağı) 24,90 mış . ilgilenenlere duyrulur :)

Madame coco pamuklu nevresim takımları çift kişilikde bu hafta 49,90.English home perdelerde %50 indirim varmış 17 ekime kadar.

Korkmaz da tencere seti çatal kaşık yemek takımı 1850 lira ve 350 liralık hediye çeki veriyorlar kızlar. Brn bugun aldım gayet içime sindi hemde

Az önce esse nin sitesinden wmf 3 ve 6.5 lt.lik 2 li düdüklü tencere setini 255.60 TL.ye aldım. Normal fiyatı 799 TL. idi. İhtiyacı olanlara duyurulur!!!

kızlar bende bugün hisara baktım. harika yemek takımları var. 3-4 tanesi özel üretim. desenlerin üzerleri kaplı. yani dokunduğunuzda desen elinize gelmiyor. bu yüzden bulaşık makinasında rengi asla gitmiyor. ömür boyu garantili. set olarakta yemek takımı kahvaltı takımı 6 litrelik düdüklü tencere, 3lü saklama kabı, 3lü sahan, tencere takımı, cezve takımı, 12 kişilik bardak takımı (kadehli sürahili,) 1000liralık çatal bıçak seti, hepsi 3080tl. ama yemek takımı özel üretimden seçilirse 3580tl oluyor.

bide unutmadan trendyola bi göz atın mutfak ürünlerinin tümü 15tl . herşey o kadar güzelki görmeniz lazım 1 gün kalmış kampanya bitmesine

Essede hem mağazalarında hemde internet sitesinde şuan süren indirim kampanyasına ek olarak bugüne özel kasa +%20 indirim uygulanıyor

--ESF marka 89 parça çatal bıçak takımı sandıklı---
Daha önce aynı markanın 5002 kodlu çatal bıçak takımını aldık anneme defalarca bulaşık makinesinde yıkanmasına rağmen hiç birşey olmadı. Stoklarda yoktu yaklaşık 2 senedir arıyorum. gold.com.tr de indirime girmiş marka takıntım olmadığı için hemen aldım sonuçta benimle ölmücek eşyalarım http://www.gold.com.tr/esf-5001-saten-89-prc-sandikli-yemek-seti_u

kızlar erkek pijama takımı sabahlık damat terliği vs alacağım nişan bohçası için
indirimde görürseniz haber verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…