- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
Madame coco da çift kişilik yorganlar 39,90TL yastıklar 9,9 TL ben yorgan aldım gayet güzel :) yalnız acele edin çok alan var :)teşekkür ederim mutlaka bakıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madame coco da çift kişilik yorganlar 39,90TL yastıklar 9,9 TL ben yorgan aldım gayet güzel :) yalnız acele edin çok alan var :)teşekkür ederim mutlaka bakıcam
hep pahalıydı zaten canım , çok güzel bir kampanya bencekızlar bernardo'nun yemek takımı alana 800 tl hediye çeki kampanyası bugün itibariyle 1000 tl hediye çekine dönüşmüş yılbaşına kadar
kızlar benim merak ettiğim şu, bernardo yemek takımları hep mi bu kadar pahalıydı? en ucuzu 1600 tl den başlıyor Yoksa hediye çekinden dolayı mı fiyatlar böyle?
Madame coco da çift kişilik yorganlar 39,90TL yastıklar 9,9 TL ben yorgan aldım gayet güzel :) yalnız acele edin çok alan var :)
kızlar SCHAFER ve korkmaz da güzel çeyiz paketlerinde indirimler var tavsiye ederim 1500 ve 1600 tl civarında yemek takımı çkb takımı tencere takımı ve kahvaltı takımı herşey dahil oluyor bence bi bakın
şöyle söyleyeyim 3 kere alışveriş yaptım. nevresim setleri aldım, en so da geçen hafta kahlvaltı takımı aldım ürünlerimde sıkıntı olmadı. hatta ben de inanılmaz kolimişlerdi. kırılmasın diye yumurta kaplarını ve köpükleri doldurmuşlardı. sadece korkmazın çay setini aldığımda üründe hata geldi. o da o seri ürünlerin hepsinde aynı sıkıntı olduğu için fabrikada sorun vardı. ama site kendilerisürekli arayıp ürünüü takip ettiler. kargo biraz geç geliyor tek olumsuzuluğu o bence
bütün ürünler için geçerli değil onların seçtiği ürünler var tabi seçenek çok fazla ben şayet korkmaz ın takımını beğendim tavsiye ederim.hangi korkmazda bu birde bütün yemek takımlarında gecerlimi acaba hemen bakayım ona göre
ben daha önce trendyoldan kütahya porselenden 6 kişilik yemek takımı aldım sağsağlim geçti elime güzelde kargolamışlardı. sarıp sarmalamışlardı.trendyol da Kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı beğendim fakat kargoda sorun çıkar mı? tecrübeliler bilgilendirebilir misiniz?
yok her biri çeyizlik özel günlük basit şeyler değildi bu resimler bulabildiklerim tek tek sordum fiyat daha artıyor of kafam karıştı ne yapayım bilemedim :) Eki Görüntüle 1337917 Eki Görüntüle 1337918 Eki Görüntüle 1337919 Eki Görüntüle 1337922 Eki Görüntüle 1337929