çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Merhaba kızlar ben çeyiz setimi istoçta bir mağazadan aldım. setin içinde;
Ar yıldız komple tencere takımı (düdüklü, küçük tencere, güveç tenceresi, normal tencereler, çaydanlık, cezve takımı vs. herşey var)
ar yıldız misafir 89 parça yemek takımı
ar yıldız kaşık çatal seti
baharat takımı
çay seti
6 kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik günlük kaşık çatal seti
banyo seti
6 parça küçük sahan seti
kadeh ve meşrubat bardağı set halinde 12 kişilik
seramik tencere seti 7 parça
sanırım bu kadardı. Hepsini 4300 e aldım. bir çok yerde ar yıldızdan fiyat aldığımda sadece tencere kaşık ve yemek takımına 3000 tl istemişlerdi. Bu kampanya ile bir çok şey aldım çok uyguna geldi.

Ar yıldız komple tencere takımı (düdüklü, küçük tencere, güveç tenceresi, normal tencereler, çaydanlık, cezve takımı vs. herşey var)
baharat takımı
çay seti
banyo seti
6 parça küçük sahan seti
sanırım bu kadardı. Hepsini 4300 e aldım. bir çok yerde ar yıldızdan fiyat aldığımda sadece tencere kaşık ve yemek takımına 3000 tl istemişlerdi. Bu kampanya ile bir çok şey aldım çok uyguna geldi.
_0_1348667300.jpg
images.jpg
pr_01_43_max.jpg
pr_01_5150_max.jpg
Birds20134241231(1).jpg
Birds20134241251.jpg
_0_1348667300.jpg
images.jpg
_0_1348667300.jpg
images.jpg
pr_01_43_max.jpg
pr_01_5150_max.jpg
Birds20134241231(1).jpg
Birds20134241251.jpg

Sevgili gelin adayları çeyziniz için Karaca nın en yeni ürünü olan Granit tencere kazanmak istermisiniz.Yarışmaya buyrun,soruyu cevaplayın,çekilişteki şanslı siz olursanız çeyzinizi bu granit tava ile zenginleştirin :KK39::KK39::KK39:

evim.net alışveriş yapan var mı? uygun ürünler var fakat olumsuz fazla yorum okudum :KK12:

kızlar evmambo sitesinde karaca home ürünlerinin iyi bir kampanyası var nevresim+pike takımı ve 4 mevsim takım 150 tl gibi bişey, tek kişilik hepsi.. Karaca home tekstilde nasıl onu bilmiyorum gerçi ama meraklıları için uygun gibi

Kizlar real de carefur da pasabahce ürünleri bi alana bi bedava xok uyguna geliyor haberiniz olsun yarin son gun ama.

baharat takımı
çay seti
banyo seti
6 parça küçük sahan seti
Canım bunları istoçta hangi mağazadan aldın ve kaçıncı adadaydı hatırlıyor musun?

İstoç'a gittim hiçbi şey bulamadım ya ben :/ tek tek sormak gerekiyormuş perakende satıyor musunuz vs. diye, onla mı uğraşıcam ya. Piyasa fiyatından da pek farkı yoktu baktıklarımın, ucuzlarına da güvenemedim. Valla bulabilen varsa helal olsun diyorum

evim.net alışveriş yapan var mı? uygun ürünler var fakat olumsuz fazla yorum okudum :KK12:
şöyle söyleyeyim 3 kere alışveriş yaptım. nevresim setleri aldım, en so da geçen hafta kahlvaltı takımı aldım ürünlerimde sıkıntı olmadı. hatta ben de inanılmaz kolimişlerdi. kırılmasın diye yumurta kaplarını ve köpükleri doldurmuşlardı. sadece korkmazın çay setini aldığımda üründe hata geldi. o da o seri ürünlerin hepsinde aynı sıkıntı olduğu için fabrikada sorun vardı. ama site kendilerisürekli arayıp ürünüü takip ettiler. kargo biraz geç geliyor tek olumsuzuluğu o bence

X