- 16 Mayıs 2014
- 246
- 6
kızlar A101 de nehir tatlı kasıkları süpper ben anneme aldım 12 tane. tanesi 1.5 tl
Resim koyabilmen mumkun mu canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar A101 de nehir tatlı kasıkları süpper ben anneme aldım 12 tane. tanesi 1.5 tl
Resim koyabilmen mumkun mu canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar. bu cuma bim e otantik çay seti geliyor. 60 tl fiyatı . netten baktığım kadarıyla daha ucuzunu göremedim.
canım böyle seyleri yerinden (hakiki bakırcılardan ) yada züccaciyelerden vs iyisi satılan yerlerden almak daha iyi bence hafifliğine falan bak bimdeki olanın kalitesini bilmiyorum 60 tl de az değil sonucta fikir vermek istedim
teşekkür ederim canım. ben de kullanır mıyım diye düşünüyorum karar veremedim. bir tarafım maraşlı sanırım dediğin gibi yerinden almak daha mantıklı
merhaba kızlar Türk kahvesi makinesi alacağım bu arçeliğin telve makinesi gibi bekonunda aynısı var tekli alacağım bildiğiniz indirimli fiyattan gördüğünüz site vs varsa önerirseniz çok sevirinim
Merhaba telve yi ben de dusunuyorum aslinda ama gerekli mi emin olamiyorum tasma olayi en sinir oldugum sey bu makinelerde taşma olmuyorsa ben de alayim teknosalarda falan olmuyor degil mi arcelik beko urunleri?merhaba kızlar Türk kahvesi makinesi alacağım bu arçeliğin telve makinesi gibi bekonunda aynısı var tekli alacağım bildiğiniz indirimli fiyattan gördüğünüz site vs varsa önerirseniz çok sevirinim
canım ben eski çalıştığım yerde kullandım öyle rahat ki haznesine su dolduryorsun 20 tane çıkana kadar yetiyor kendi ölçeği var onunla cezvenin içine kahveyi koy yerleştir düğmeye bas 1 dk olmadan hemen oluyor uyarı verıyor kahvenız oldu diye süper yapıyor ben her gün kahve içiyorum diyetisyenim verdi o yüzden hiç uğraşmadan yapmak için almayı düşünüyorum çok kullanışlı çünküMerhaba telve yi ben de dusunuyorum aslinda ama gerekli mi emin olamiyorum tasma olayi en sinir oldugum sey bu makinelerde taşma olmuyorsa ben de alayim teknosalarda falan olmuyor degil mi arcelik beko urunleri?
20 tane çıkıyor mu ya sen hangi marka kullandın canımcanım ben eski çalıştığım yerde kullandım öyle rahat ki haznesine su dolduryorsun 20 tane çıkana kadar yetiyor kendi ölçeği var onunla cezvenin içine kahveyi koy yerleştir düğmeye bas 1 dk olmadan hemen oluyor uyarı verıyor kahvenız oldu diye süper yapıyor ben her gün kahve içiyorum diyetisyenim verdi o yüzden hiç uğraşmadan yapmak için almayı düşünüyorum çok kullanışlı çünkü
10 yazacaktım 20 olmuş beko kullandım 10 tane rahat çıkıyor suyunu kendi ayarlıyo 1 litre idi 2li olanın su haznesi tekli nasıl bilmiyorum kuzum20 tane çıkıyor mu ya sen hangi marka kullandın canım
anladım canım güzel oluyosa alınabilir bence10 yazacaktım 20 olmuş beko kullandım 10 tane rahat çıkıyor suyunu kendi ayarlıyo 1 litre idi 2li olanın su haznesi tekli nasıl bilmiyorum kuzum
morhipoda 150 idimerhaba kızlar Türk kahvesi makinesi alacağım bu arçeliğin telve makinesi gibi bekonunda aynısı var tekli alacağım bildiğiniz indirimli fiyattan gördüğünüz site vs varsa önerirseniz çok sevirinim
arçeliğin kendi sitesine yeni baktım fiyatı 145 tl yazıyor. yalnız arçelikal diye sitenin adı. direkt arçelik yazında 160 küsür . arasında niye fark fark çözmüş değilim.merhaba kızlar Türk kahvesi makinesi alacağım bu arçeliğin telve makinesi gibi bekonunda aynısı var tekli alacağım bildiğiniz indirimli fiyattan gördüğünüz site vs varsa önerirseniz çok sevirinim