çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben çeyizime 2 çift 2 tek yorganını aldım canım ve çalıştıgım mağazada satıyoruz bi tane bile şikayet gelmedi memnun kalacagımdan eminim

canım madem çalısıyorsun bilgi alayım çeyiz için hangi tiplerden alayıp fiyatları kaç civarında tacın ?

kskada ve tammam çok sağolun kızlar . bu arada arkadaşlar Chakra'da bu güne özel bazı ürünlerde ( oda kokusu, peştemal, havlu vs) %50 indirim var, isterseniz bakın. yarın 09.00 a dekmiş.

kızlar dün işten eve dönerken karaca mağzasının önünden geçiyordum sadece karacanın tabak çanak satılan ev tekstili olmayan mağzanın önünnde nevresimler pikeler battaniyeler dikkatimi çekti baktım bunlar outlet ürünlermiş her perşembe cumartesi geliyormuş. ufak tefek baskı hatası olanlar düğmesi olmayanlar fln tek tek satılıyormuş ..
çift kişilik dört mevsim sadece üst nevresimi 40 liraydı ona uygun olarak lastikli düz çarşaf yastık kılı ile birlikte 65 liraya bir takım sahibi oldum. üstelik karaca home ürünü.. ve biz annemle didik ettik bir defo bulamadık.

battaniyelerde gözüm kaldı onlarda çift kişilik 60 tl ydi pikeler tek pike olarak çift kişilik 26 tlydi. etrafınızdaki karaca mağzalarına bakın derim. ben artık perşembe cuma takiplerim burayı :)

aldığım takım bu kızlar iki taraflı gibi diğer yüzünü de çok beğendim. lastikli çarşafla yastık kılıfının takımı olmadğından düz renkler aldım.

nevresimin orjinal halide buymuş ;

Canim hangi karaca magazasi bu

Ben de hafta sonu Eminönü nde Kürkçü Han a gittim.

Çeyizlik yatak örtümü 300tl

Özdilek 2 adet yorgan 90tl

Taç 2 adet nevresim 100 tl

Runner+8 adet peçetesi ile 2 takım masa örtüsü 180tl ye aldım

Ancak hafta içi gittiğimde fiyatların çok daha uygun olduğunu farkettim. Kızlar eğer O taraflara gidecekseniz hafta içi gidin..

canım şu an 85 e satıyoruz tanesini. ama bazen kampanya falan oluyo çifti 139 oluyo belli olmuyo aldıgımız firmalara bağlı tabi ne kadar uygun fiyata alırsak o kadar uyguna satıyoruz

yani belli bi tip var mı sunlardan alın diye önerebileceğin onu kastettm canım

Madam coco da muazzam indirim var. %50 + %20

El yüz havluları 8-9 liraya geliyor. Mutfak havluları 4 lira. Banyo havluları 16 falan :)

porlandda %50 indirim var tüm ürünlerinde :) yalnız mağazayı talan etmişlerdi ben hiçbişey alamadım bide siz şansınızı deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…