çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar ben evleneli 10 ay oldu çeyiz hazırlığı değil yani ama nevresim takımı- yastık kılıfı ihtiyacım var indirim olan veya olacak yerler var mı??english home dan bilginiz var mı özellikle????

Ürün Adı : HG400K Tost Makinası Ve Grill
Ürün Detayı : *Kolay temizlenebilen şık paslanmaz çelik gövde *Tost, sıcak sandwich, küçük pizza, her türlü ızgara (et, balık, tavuk, sebze) yapabilmek için ideal , yapışmaz , profesyonel plakalar *4 Tost ekmeği kapasiteli *Termostat ışığı *Güç gösterge ışığı *1800 W gücünde Eki Görüntüle 1000070 indirimle 110 tl=)

kızlar ben evleneli 10 ay oldu çeyiz hazırlığı değil yani ama nevresim takımı- yastık kılıfı ihtiyacım var indirim olan veya olacak yerler var mı??english home dan bilginiz var mı özellikle????

muhtemelen 8 mart'da yada o tarihe yakın günlerde english home nevresimlerde indirim yapabilir :)) çünkü uzun zamandır indirim yapmadı nevresimlerde ben de bekliyorum, sıra onda bence

Merhaba arkadaşlar ben Karaca nın kampanyasından faydalandım.

1797 TL ye

84 parça yemek takımı
76 parça çatal kaşık bıçak takımı
36 parça kahvaltı takımı
18 parça tencere satini aldım

Aldıklarımın modelleri de böyle:

Bu kampanyayı siz de değerlendirin derim :))

Alldığım diğer şeyleri de paylaşmak isterim zamanla.

iyi günlerde kullan tatlım çok uyguna almışsın..

Arkadaşlar siz epey araştırıyorsunuz diye düşündüğüm için sizlere danışmak istedim.
Bugün marmara foruma gittiğimde Bernardo'nun indirimiyle karşılaştım.

Bone china yemek takımları(12 kişilik) 799 liralık olan çatal bıçak setlerinden herhangi biri, sitesinde 249 lira olan ( golden veya glaze olabilir. ) tenzere seti ve çaydanlık 2000 liraydı.

Sizce bu hesaplı bir set mi oluyor.? bu şekilde 800-900e geliyor bone china set. Normalde daha da ucuza alabil miyim ? veya çatal kaşık seti daha ucuza gelir mi? Satıcı arkadaş epey hesaplı geldiğini söyledi ama bilemedim.

ve Tabi Bernardo'dan memnun musunuz, kullanan arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler :)

canım şöyle söylyim bernardo indirimlerine inanmıyorum fiyatı hep ikimisli yazıp %50 indirim diyor diğer markalara bakmadan karar verme derim ben

bernardo indirim yapmıyor canm bizzat takip ettim çıkartıp fiyatı indiryohiç güvenmiyom o mağazaya

markafoninin 39.99 luk nevresim takımlarını çooook beğendim kızlar sizce nasıl? TUAREG marka iyi midir ki?

Kizlar tac yorganlar nasil sizce kullanan fikri olan var mi aranizda?

ben çeyizime 2 çift 2 tek yorganını aldım canım ve çalıştıgım mağazada satıyoruz bi tane bile şikayet gelmedi memnun kalacagımdan eminim

Bunu duyduguma sevindim alayim o zaman ben cift kisilik olandan 1 alana 1 bedava kampanyasi var sizde mi oyle aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…