Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, bugün trendyolda sofra başlıklı bir kampanya var ..
Mia Flower Symphony Yemek + Kahvaltı Seti FLSY055 349 TL ..
Bu üründen 2 tane alırsam uzun süre kahvaltı + gündelik + misafir ihtiyacımı karşılarmış gibi geldi. Ne dersiniz?
http://www.trendyol.com/MIA-Flower-...eti-FLSY055/UrunDetay/21721/4969439/Ev--Yasam
Markayıda ilk kez duyuyorum açıkçası ama hoşuma gitmedi değil. Marka konusunda da görüşlerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler..
Merhaba kızlar, bugün trendyolda sofra başlıklı bir kampanya var ..
Mia Flower Symphony Yemek + Kahvaltı Seti FLSY055 349 TL ..
Bu üründen 2 tane alırsam uzun süre kahvaltı + gündelik + misafir ihtiyacımı karşılarmış gibi geldi. Ne dersiniz?
http://www.trendyol.com/MIA-Flower-...eti-FLSY055/UrunDetay/21721/4969439/Ev--Yasam
Markayıda ilk kez duyuyorum açıkçası ama hoşuma gitmedi değil. Marka konusunda da görüşlerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler..
canım merhaba,
ben geçen haftalarda aldım senin beğendiğin takımı cidden çok tatlı ama 349 tl'ye almadım 230 tl ye aldım morhipo'dan eğer takımı beğendiysen 200 tl ye bile ben aldıktan sonra morhipo'da görmüştüm. sakın verme 349 tl
Yemek + kahvaltılıklar olan seti mi 230 a aldın.. süpermiş. O zaman acele etmiyim ben bunun için.. Çok teşekkür ettim:44:
markayı duydum bende ama kalitesini bilmiyorum canım. ama fiyat iyi ben sırf kahvaltı takımını 350 liraya aldım :18:
Benimde desenler çok hoşuma gitti.. 2 tane alınınca hem gündeliğe hem misafire de kullanılabilirmiş gibi geldi.. hemde 12 kişilik kahvaltı takımı da oluyor... :44:
Sanırım ben kandım bileevet canım.ben de kah. takımımın desenini cok begenerek aldım 6 kişilik ama şimdi benzer model günlük alsammı dedim ama desenli tabak konusunda kararsızım günlük sonucta sürekli makinaya atıcan. bide gcnde srdum satıcı düşük ısıda olcak makınada tencerelerle bir atılmıcak dedi her zaman onla mı ugrascam ama tabi yine de desenine kanabilirim ben de
ama dediğim gibi fiyat cok iyi
2 tane almak mantıklı mı peki?
Paylaşan oldumu bilmiyorum yorumlarda görrmedim ,
English Home da tek kişilik ve çift kişilik Yorganlarda % 50 indirim var kızlar :)
bende english home da nevresim takımlarının indirime girmesini bekliyorum
Eki Görüntüle 988149
bunun 6 kişilik günlük takım olanını ben begendim canım şuan 122,5 lira linenste indirimde. rengi baya koyu çıkmıs burda daha acık renk ve çok tatlılar.ama bulasık makınasından sebep almadım.12 kişilik yapsan 250 lira mis
( bak deseni yakından böyle canım ben cay seker kavonozunu aldımda deseni gör diye attım Eki Görüntüle 988161
misafr için daha şık bişey alabilirsin canımm. 2 takım alma bence. sen biraz daha düşün bence canım
bende english home da nevresim takımlarının indirime girmesini bekliyorum
bende çubuklu oda kokuları indirime girsin diye bekliyorum