çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım bulabilmiş askıyı almıs izninle askı fotograflarını topiğimde kullanabilirmiyim :):KK1:

Son düzenleme:
çook tatlılar canım bu saate kadar kesin kalmamıstır:KK14: işteyim diye sevdiceğimi aradım sen bi bak var mı dedim :KK1: plastikliği nası canım kırılgan bi yapıda mı?

cnm plastik diil .... kadifeden ama içini bilmiyorum sağlam duruyor...

canım bulabilmiş askıyı almıs izninle askı fotograflarını topiğimde kullanabilirmiyim :):KK1:

tabikiii kullanabilirsin hayırlı olsunnn .... güle güle kullann...

English home yılbaşına kadar kargoyu ücretsiz yapmış.. ee o zaman aksesuarlarda falan biraz indirim yap da boşa geçmesin ücretsiz kargo kampanyası dimi yaa :))

bakmıştım sabah ama o çay bardaklarından aldığım için hiç bişi lamıycam ben meşrubat bardakları iyi güzel ama artık çok oldu herşey vallla al al bitmiyor

Ya ben alamamistim malesef bu sefer kacirmaya niyetim yok digerlerinden o anki ruh halime gore :KK56:
ya canım iyi ki paylaştınn

Sizde gorseniz paylasirdiniz lafimi olur yahu :KK53:

Kızlar merhabaa :21::21::21:

Söz ve nişan için Butik Kurabiye düşünürseniz El emekleri sayfasındaki : Butik Kurabiye ve Pasta Siparişi başlıklı konumu inceleyebilirsiniz :KK42::KK42::KK42:

kızlar A 101 e bakın neler geliyo kaçırmyın sakın ben o çay bardaklarından alamamıştım sabah erkenden dikilicem kapısına :KK52:
http://kataloguindirimler.com/wp-content/uploads/2013/12/A101-aktuel-26Aralik2013-1Ocak20141.pdf

781612ea-2d79-4a77-9bac-349e77edc65e.jpg

bende sabah gördüm ya çay seti çok uygun geldi ondan alcam şekerlik 2şer tanede tabaklardan düşünüyüm çok süper olcak:KK16:

Bilmeyenler için söyleme gereği duydum.çeyiz alışverişleriniz için başta markafoni,limango,trendyol ve evidea,mudo concept,morhipo,arabulvar,evim.net,bonvagon,perbulvarı gibi online siteleri de takip edin.

Bu aralar tansaş da günlük çatal bıçaklarda(24 parça puantiyeli ve renklilerde) money karta yaklaşık 15 liralık indirim var.

birde arkadaşlar bu siteleri takip edenler varsa ''The Mia'' isimli bir marka var.onun kampanyası çıkarsa burdan bildirebilir mi lütfen.harika ürünleri oluyor çünkü.

781612ea-2d79-4a77-9bac-349e77edc65e.jpg

bende sabah gördüm ya çay seti çok uygun geldi ondan alcam şekerlik 2şer tanede tabaklardan düşünüyüm çok süper olcak:KK16:
iyi güzelde kızlar gürallar'ın çay takımlarını bulaşık makinesine koymuyoruz bardaklar o kadar olmasada tabakların boyası fena çıkıyor alırsanız elde yıkayın derim :KK31:

sabah ilk iş A-101 'e koşacaktım, hevesim kaçtı :KK43:
:KK25: canım ya kendimi kötü hissettim ama kullandığındaki manzarayı görünce sen üzülecektin gördüğümü paylaşmak istedim zaten fiyatın uygun olması biraz şaşırtıcı değilmi bardakları başka tabaklarla kullanabilirm dersen al engel olmim :KK42:

kızlar 101den kim ne aldıysa yazabilir mi nasıl güzel mi kaliteli mi aldıklarınızz gelen şeylerr????

ben çay bardağı takımıyla şekerlik aldım bardaklar hoşuma gitti büyük tabaklar boya çıkarıo dedi arkadaş ama genede aldım çok hoşuma gitti şekerlikte normal canm alınabilir bence:KK16:kaldıysa tabi millet kapış kapış gitti Kütahya fincan takımı 2şer tane aldılar bana kalmadı :KK50:

X