çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

işte ben bu çaydanlıgını çok begeniyorum ama tabi

Korkmaz

sence taş rengi mi, krem mi ? canlısını görmedim internetten sipariş vereceğim kararsız kaldım..

canım gittiğimde bi tane bile kalmamıstı cuma indirim oldu cumartesi yoktu düşün. bende runner,masa örtüsü,bide 4 lü sehpa örtüsü aldım ama nette modeli bulamadım elisa brode model adı

canım gittiğimde bi tane bile kalmamıstı cuma indirim oldu cumartesi yoktu düşün. bende runner,masa örtüsü,bide 4 lü sehpa örtüsü aldım ama nette modeli bulamadım elisa brode model adı

iyi günlerde kullan canım.. ben almadım, aşağıdaki modelde çok kararsız kaldım..krem renkte model kendini göstermemiş taş rengi de çok mu koyu olur ki diye tereddüt ettim..resimde renk tam anlaşılmıyor çünkü ışık vs. canlısını da görmeyince bakıyorum bakıyorum alamıyorum..

Büyük değişim geçiren mutfağımız:) | Pembe gönlüm sende

kızlar sizebir şey danışacağım bu mutfaktaki masa üzerindeki runner ve sandalye minderleri hangi magazanın ürünü çok begendım ve aldıgım herseye uygun ama bulamıyorum

aa ciddimisin tüh ya bende pazartesi gitmeyi planlıyordum bizim burdaki çok merkezi bir yerde burdada bir çoğu kalmamıştır:26:

trendyolda kütahya porselen, limango da days in colours indirimi var kızlar gerçi days in colours kalitesini bilmiyorum pek, ama haberiniz olsunn

a101 de kampanya var kızlarrr ben 12 kişilik günlük yemek takımımı aldım bugun 96 tl güral porselen :)) ohh be buda çıktı aradan

kızlar bende sabah işyerinden izin aldım bi koşu a101'e gittim bitmeden kaptım askılarımı şunların güzelliğine bi bakın üstelik 5'lisi 4,95'e çok uygun bence bu askıları mudo conceptte 16 küsür bi fiyata alıodum nerdeyse koçtaşta 9 tl civarındaydı yani bedavaya aldım düz askı fiyatına böle cicişlerim oldu bence sizde kaçırmayın derim....

çook tatlılar canım bu saate kadar kesin kalmamıstır işteyim diye sevdiceğimi aradım sen bi bak var mı dedim plastikliği nası canım kırılgan bi yapıda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…