ben korkmazın bir cok ürününü begeniyorum ams o caydanlıga o kdar parayı gereksiz buldum ebatı umdugumdan kucük geldigi icin. Silikon saplı bi caydanlıgı var 2 farklı ebatta ondan almayı düsünuyorm ben. Suan telden actiginm icin resmini paylasamiyorm görmen icin aksam paylasirim canim bakarsin
Madamcocoda mükemmel indirim var battaniyeler halılar vs ben bol bol aldım:)
english home da masa örtüsü indirimlerini bekliyodum başlamıs kızlar ben gidene kadar bitmez umarımm
sence taş rengi mi, krem mi ? canlısını görmedim internetten sipariş vereceğim kararsız kaldım..
sence taş rengi mi, krem mi ? canlısını görmedim internetten sipariş vereceğim kararsız kaldım..
canım gittiğimde bi tane bile kalmamıstı cuma indirim oldu cumartesi yoktu düşün. bende runner,masa örtüsü,bide 4 lü sehpa örtüsü aldım ama nette modeli bulamadımelisa brode model adı
aa ciddimisin tüh ya bende pazartesi gitmeyi planlıyordum bizim burdaki çok merkezi bir yerde burdada bir çoğu kalmamıştır:26:canım gittiğimde bi tane bile kalmamıstı cuma indirim oldu cumartesi yoktu düşün. bende runner,masa örtüsü,bide 4 lü sehpa örtüsü aldım ama nette modeli bulamadımelisa brode model adı
aa ciddimisin tüh ya bende pazartesi gitmeyi planlıyordum bizim burdaki çok merkezi bir yerde burdada bir çoğu kalmamıştır:26:
kızlar bende sabah işyerinden izin aldım bi koşu a101'e gittim bitmeden kaptım askılarımı şunların güzelliğine bi bakın üstelik 5'lisi 4,95'e çok uygun bence bu askıları mudo conceptte 16 küsür bi fiyata alıodum nerdeyse koçtaşta 9 tl civarındaydı yani bedavaya aldım düz askı fiyatına böle cicişlerim oldu bence sizde kaçırmayın derim....