çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar markafonide herşey 14.9 tl ye güzel şeyler var mutlaka bakın derim :)

Arkadaşlar alışveriş sitelerinde sürekli < mia > diye bi marka indirime giriyor. Hem yemek takımları hem aksesuarlar dekorasyon ürünleri galan var. Çok şirin görünüyor fakat biraz fiyatları pahalı gb. İnternette. Aradım hani mağzalatda falan satılıyormu diye hiç bi yerde yok çıkmıyo böyle bişy. Acaba başka bi isim altındamı satılıyo bi firmanın yan ürünü falanmı. Alan varmı bu markadan verilen paraua değer mi siZce?? (Şu andada trendyol da var çok tatlılar ama çok kararsız kaldım ya ii çıkmazsa diye( )

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla
( Bu arada nasıl yeni msj yazcağımı bulamadım böyle oldu )

kızlar fikirlerinizden caydırmak istemem ama markafonide ev ürünlerinde yani mutfak vs urunlerinden sakının derim. Hempahalı hemde kırık olarak gelıyor. resmn bir hayal kırıklığı. 2 kere alışveriş yaptım 12 li çerezlik, pasta tabagı, banyo aksesuarı falan aldım fıyatları uygun gelmişti çerezlikler bildiğiniz miik reçellikk gibi 2 tanesi zaten kırık çıktı. banyo aksesuarındada çatlak vardı. birde çarşıda bir züccaciye satan bir yere girdim aynı ürünleri buldum hemde 1 2tl daha düşük fiyatı. gerçi 5tl fazla olsa bile önemi yok en azından görerek alınmalı ne aldıgını biliyo oluyosun yanii :) tabiki bu benim fikrim paylaşmak istedim
:44:

ayrıca kızlar hazır %25 indirim varken yeni desenlere bir bakın derim sadece simple life diye bir serisi var onlarda indirim geçerli değil vede güncel kampanyalarında onlarda suan seri sonu kampanyası var bazı nevresimler %40 indirimde ayrıca kırlentlerde %50 ve yatak örtülerinde kampanya olması gerekiyor. sarevin sitesi malesef güncel değil tüm mağazalarıda listelenmemiş, gidip mağazalara bakmanızı tavsiye ederim.size birkaç desen ekleyim özellikle kardeşim için almayı düşündüklerimi

malesef 2 tane resim ekleyebildim diğerlerinde problem var ...

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr korkmazda bir çok üründe %50 indirim var.. kahvaltı setleri 99 tl idi özellikle dikkatimi çekti süzgeçli tencerelerin bazıları 29-39 tl filandı.düdüklülerde öaydanlıklarda cezvelerde çatal bıçak takımlarında bıçak setlerinde servis setlerinde vs hep indirim vardıı hatırladıklarım bunlar bi bakın bence kaçırmayınnn :)

canım nerde gördün ? internette bulamadım

evet canım nerede acaba bu?? kendi mağazasında falan heraldee?? ayrıca indirim ne kadar daha devam edecek bilgin var mı?

canım nerde gördün ? internette bulamadım

tam bi korkmaz bağımlısı oldugum için dün kendi mağazasına indirim var mı diye derken tam üstüne denk geldim canım :) internet sitesinde indirimleri yazmıyor genelde canım mağazasını takip etmen lazım yakınlarında varsa eğer.

korkmazın hangi ürünlerinizi önerirsin canım? şu ödüllü çaydanlığı düşünüyorum ama kararsızım. hisar çaydanlıkta olabilir

korkmazın hangi ürünlerinizi önerirsin canım? şu ödüllü çaydanlığı düşünüyorum ama kararsızım. hisar çaydanlıkta olabilir

ben korkmazın bir cok ürününü begeniyorum ams o caydanlıga o kdar parayı gereksiz buldum ebatı umdugumdan kucük geldigi icin. Silikon saplı bi caydanlıgı var 2 farklı ebatta ondan almayı düsünuyorm ben. Suan telden actiginm icin resmini paylasamiyorm görmen icin aksam paylasirim canim bakarsin

english home yatak örtülerinde yılbaşına özel %50 indirim başlamış..modeller seçilmeden kapın, ben kaptım 1 tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…