Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sitesine baktım göremedim ben
Kızlar markafonide herşey 14.9 tl ye güzel şeyler var mutlaka bakın derim :)
Arkadaşlar alışveriş sitelerinde sürekli < mia > diye bi marka indirime giriyor. Hem yemek takımları hem aksesuarlar dekorasyon ürünleri galan var. Çok şirin görünüyor fakat biraz fiyatları pahalı gb. İnternette. Aradım hani mağzalatda falan satılıyormu diye hiç bi yerde yok çıkmıyo böyle bişy. Acaba başka bi isim altındamı satılıyo bi firmanın yan ürünü falanmı. Alan varmı bu markadan verilen paraua değer mi siZce?? (Şu andada trendyol da var çok tatlılar ama çok kararsız kaldım ya ii çıkmazsa diye( )
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla
( Bu arada nasıl yeni msj yazcağımı bulamadım böyle oldu )
canım nerde gördün ? internette bulamadımkızlarrrrrrr korkmazda bir çok üründe %50 indirim var.. kahvaltı setleri 99 tl idi özellikle dikkatimi çekti süzgeçli tencerelerin bazıları 29-39 tl filandı.düdüklülerde öaydanlıklarda cezvelerde çatal bıçak takımlarında bıçak setlerinde servis setlerinde vs hep indirim vardıı hatırladıklarım bunlar bi bakın bence kaçırmayınnn :)
kızlarrrrrrr korkmazda bir çok üründe %50 indirim var.. kahvaltı setleri 99 tl idi özellikle dikkatimi çekti süzgeçli tencerelerin bazıları 29-39 tl filandı.düdüklülerde öaydanlıklarda cezvelerde çatal bıçak takımlarında bıçak setlerinde servis setlerinde vs hep indirim vardıı hatırladıklarım bunlar bi bakın bence kaçırmayınnn :)
canım nerde gördün ? internette bulamadım
evet canım nerede acaba bu?? kendi mağazasında falan heraldee?? ayrıca indirim ne kadar daha devam edecek bilgin var mı?[/QUO
evet canım kendi mağazasında yılbaşına özel yapılmış bir indirim sanırım. Aşağıdaki linkten korkmaz shoplara bakabilirsin canım
Korkmaz
tam bi korkmaz bağımlısı oldugum için dün kendi mağazasına indirim var mı diye derken tam üstüne denk geldim canım :) internet sitesinde indirimleri yazmıyor genelde canım mağazasını takip etmen lazım yakınlarında varsa eğer.
korkmazın hangi ürünlerinizi önerirsin canım? şu ödüllü çaydanlığı düşünüyorum ama kararsızım. hisar çaydanlıkta olabilir
english home yatak örtülerinde yılbaşına özel %50 indirim başlamış..modeller seçilmeden kapın, ben kaptım 1 tane :)