- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
kızlar yarın eminönüne gidicem.. istediğiniz bişey varmı :)
2 sayfa önce kızlar bahsetmiş brillant pamuk saten nevresimede bakıcam. 1 adet ihtiyacım kalmıştı.
havlular alıcam 15 adet ve yatak örtüsü, lastikli çarşaf, alez vs alıcam..
tabii moneta kadar kaliteli olacağını ben de sanmıyorum canım
git arkadaşım gitt valla baya uygun .. ama ilk bulduğun yerlerden alma araştır önden :) bide aldıklarını buradan paylaş tamammı bak merakla bekleyenler var (şahsen bizzat ben)
kızlar mesaj geldi şimdi.. n11 de saat 11.11. de philips buharlı ütü 359 tl yerine 219 tl ymiş.. ucuz mu değil mi, iyi mi kötü mü bilememhaber vereyim dedim
kızlar mesaj geldi şimdi.. n11 de saat 11.11. de philips buharlı ütü 359 tl yerine 219 tl ymiş.. ucuz mu değil mi, iyi mi kötü mü bilememhaber vereyim dedim
canım teşekkürler ben ütüyü aldım inşallah sorunsuz gelir. ancak sana bir bilgi veriyim garantisi ithalatçı firma garantisi yazıyor. yani distürübütör garantisi, philipsin garanti kapsamına girmiyor. bilgin olsun, netten elektrikli ürün alırken dikkat edebilirsin..
20 adet havlu ayrıcı küçük mutfak havlusu aldım ama hangi birisini ekliyim bilemedim.
yatak örtüsü aldım 75 tl ye ...
deseni böyle gül değil başka bi çiçek :)
Eki Görüntüle 724148
süpersin... buldunmu peki nevresimlerden yada bakındınmı hiç kalmışmıydı..
bide gittiğine değdimi ucuzluk varmı diğer aldğın ürünlerin genelinde
kızlar merabaa bende düğün hazırlıkları içerisindeyim havlu almammm lazım ama nereden alabilirim uygun fiyata bilemiyorum yardımcı olurmusunuz :26::26::26:
canım geçen hafta eminönüne gittim. ordan 20-25 adet havlu aldım. hatta yazmıştımda. çok çeşit havlular var.. eğer istanbuldaysan tavsiye ederim.
istanbuldayım canım eminönü kalabalıkk oluyor ya bayaa sıkılıyorummm hafta sonları gidebilirim mecburr:26::26::26::26::26::26:
çokk zormuşş bu hazırlıkkkkkkkk
merhabalarr
En uygun fiyata battaniye satan önerebileceğiniz bir site var mııı yardımcı olur musunuzz:126: