çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar yarın eminönüne gidicem.. istediğiniz bişey varmı :)
2 sayfa önce kızlar bahsetmiş brillant pamuk saten nevresimede bakıcam. 1 adet ihtiyacım kalmıştı.
havlular alıcam 15 adet ve yatak örtüsü, lastikli çarşaf, alez vs alıcam..

git arkadaşım gitt valla baya uygun .. ama ilk bulduğun yerlerden alma araştır önden :) bide aldıklarını buradan paylaş tamammı bak merakla bekleyenler var (şahsen bizzat ben)

Monetanın 5li ceramica_01 setini (20cm derin tencere, 28cm pilav tenceresi, 28 cm tava ve 2 kapak) 159TL ye aldım. İstanbul Airport AVM de en alt katta cam dünyası var, oradan aldım. Bulaşık makinesinde yıkanabilen ceramica 01 serisi yanlış anlaşılmasın :) Bence çok süper fiyat.

Edit : aldığım set'i buldum : http://www.monetamagaza.com/Urun/PREMIUM-5-PARCA-SET-pmu125.html

Son düzenleme:
PHILIPS FC8475/01 ya da arnica 4000-5000 düşünürseniz size indirimli alabilirim.

PHILIPS FC8475/01--->155 lira.
arnica 4000--->195.

git arkadaşım gitt valla baya uygun .. ama ilk bulduğun yerlerden alma araştır önden :) bide aldıklarını buradan paylaş tamammı bak merakla bekleyenler var (şahsen bizzat ben)

20 adet havlu ayrıcı küçük mutfak havlusu aldım ama hangi birisini ekliyim bilemedim.
yatak örtüsü aldım 75 tl ye ...
deseni böyle gül değil başka bi çiçek :)

kızlar mesaj geldi şimdi.. n11 de saat 11.11. de philips buharlı ütü 359 tl yerine 219 tl ymiş.. ucuz mu değil mi, iyi mi kötü mü bilemem haber vereyim dedim

kızlar mesaj geldi şimdi.. n11 de saat 11.11. de philips buharlı ütü 359 tl yerine 219 tl ymiş.. ucuz mu değil mi, iyi mi kötü mü bilemem haber vereyim dedim

bayadır bu ütüyü araştırıyorum en ucuz 229tlye görmüştüm bu rakam bence gayet ii.

Son düzenleme:

canım teşekkürler ben ütüyü aldım inşallah sorunsuz gelir. ancak sana bir bilgi veriyim garantisi ithalatçı firma garantisi yazıyor. yani distürübütör garantisi, philipsin garanti kapsamına girmiyor. bilgin olsun, netten elektrikli ürün alırken dikkat edebilirsin..

hayırlı olsun canım.. verdiğim haber birinin işine yaramış en azından.. bu arada bilgilendirme için çok sağol aklımda bulunsun

20 adet havlu ayrıcı küçük mutfak havlusu aldım ama hangi birisini ekliyim bilemedim.
yatak örtüsü aldım 75 tl ye ...
deseni böyle gül değil başka bi çiçek :)

Eki Görüntüle 724148

süpersin... buldunmu peki nevresimlerden yada bakındınmı hiç kalmışmıydı..
bide gittiğine değdimi ucuzluk varmı diğer aldğın ürünlerin genelinde

süpersin... buldunmu peki nevresimlerden yada bakındınmı hiç kalmışmıydı..
bide gittiğine değdimi ucuzluk varmı diğer aldğın ürünlerin genelinde

ben yatak örtüsü aldım. nevresim olarak bahsettiğin brillantın 75 tl ye konuşulmuştu burda eğer oysa, brillantın konsept mağazasını buldum ordada yokmuş. tarif ettiler mağazayı ama oraya gidemedim.. birde brillantın sokağında english home un outlet mağazası vardı kalabalıktan giremedim. sonuç olarak bence uygun. nişan bohçası içinde oraya gidicem kışa doğru.
örnek veriyim benim setten aldığım 30 tl lik seccadenin aynısı orda 15 tl :)

kızlar monetanın sitesinde bi kampanya yapmışlar ihtiyacı olanlar bakabilir 5 parça set 221.96 tl bilemedim uygun mu değil mi? i

kızlar merabaa bende düğün hazırlıkları içerisindeyim havlu almammm lazım ama nereden alabilirim uygun fiyata bilemiyorum yardımcı olurmusunuz :26::26::26:

kızlar merabaa bende düğün hazırlıkları içerisindeyim havlu almammm lazım ama nereden alabilirim uygun fiyata bilemiyorum yardımcı olurmusunuz :26::26::26:

canım geçen hafta eminönüne gittim. ordan 20-25 adet havlu aldım. hatta yazmıştımda. çok çeşit havlular var.. eğer istanbuldaysan tavsiye ederim.

canım geçen hafta eminönüne gittim. ordan 20-25 adet havlu aldım. hatta yazmıştımda. çok çeşit havlular var.. eğer istanbuldaysan tavsiye ederim.

istanbuldayım canım eminönü kalabalıkk oluyor ya bayaa sıkılıyorummm hafta sonları gidebilirim mecburr:26::26::26::26::26::26:
çokk zormuşş bu hazırlıkkkkkkkk

istanbuldayım canım eminönü kalabalıkk oluyor ya bayaa sıkılıyorummm hafta sonları gidebilirim mecburr:26::26::26::26::26::26:
çokk zormuşş bu hazırlıkkkkkkkk

Hafta içi sabahtan git.. ben öyle yaptım izin aldım sabahtan gittim ve öğlene kadar bitmişti..

Son düzenleme:
merhabalarr

En uygun fiyata battaniye satan önerebileceğiniz bir site var mııı yardımcı olur musunuzz :126:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…