çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merhabalarr :KK3:

En uygun fiyata battaniye satan önerebileceğiniz bir site var mııı yardımcı olur musunuzz :KK16: :126:

canım ben özdilkden aldım netten sipariş verdim ücretsiz kargo hemde ürün bayaaaa güzellllllll hatta herkez bayıldı diyeb,ilirim fiyatı 48 tl çok arraştırdım en iyisi buydu bulduğum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Arkadaşlar Esse çılgın indirim yapmış. Seramik tüm tencereler 49 TL, seramik tüm tava ve sahanlar da 29 TL. Daha önceden 2 tencere+tava setini güya indirimde 190'a almıştım, şimdi aynı ürünler 127'ye geliyor. Takıma ekleme yapmak istiyordum burdan kısmet oldu bi tencere+sahanı 78 TL'ye aldım. Mutlaka geç kalmadan uğrayın çoğu yerde özellikle sahanlarda teşhir ürünleri kalmış sadece..

canım ben özdilkden aldım netten sipariş verdim ücretsiz kargo hemde ürün bayaaaa güzellllllll hatta herkez bayıldı diyeb,ilirim fiyatı 48 tl çok arraştırdım en iyisi buydu bulduğum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bende alsammı bilemedimki? baktımta hoşmuş..2 güne kalır inşallah. güle güle kullan sende..

Selam kızlar.Evim.net in outlet kampanyasından alışverş yapan var mı içinizde?İade kabul etmedikleri için kırık ya da sorunlu gelen ürünleri ne yapıcaz ki?Bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var.Memnun kalan ya da kalmayan?Yorum sadece.

Selam kızlar.Evim.net in outlet kampanyasından alışverş yapan var mı içinizde?İade kabul etmedikleri için kırık ya da sorunlu gelen ürünleri ne yapıcaz ki?Bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var.Memnun kalan ya da kalmayan?Yorum sadece.

evimnetin outletini bilmiyorum ama süper fiyat diye indirim köşesinden 10 tl ye 4 adet kase almıştım ve hiç sarmadan göndermişler nerdeyse kırık çıktı bende geri yolladım.. resmini çekin önce dediler.. kusura bakmayın 10 tl lik ürün için resim falan uğraşamam dedim. gönderdim ve iadem kartıma yapıldı. bi kaç alışverişim daha olmuştu öncesinde çok geç gönderiyorlar ürünleri haberin olsun..

herşey tamam bardak takımı eksik gibi bişe oldu... hazır şu yemek takımlarını öderken şu bardak takımı da aradan çıksın istiyorum ama keseme uygun bir takım bulamadım.. fikri, önerisi olan varmııı

herşey tamam bardak takımı eksik gibi bişe oldu... hazır şu yemek takımlarını öderken şu bardak takımı da aradan çıksın istiyorum ama keseme uygun bir takım bulamadım.. fikri, önerisi olan varmııı

Eminönü Kürkçü Han içindeki Paşabahçe mağazasında 37 parça su takımları(kesme veya desenli) 190 ve 220 tl arasında oradan almayı düşünebilirsin..

kızlar, nesa shop'ta 150 tl ve üstü alışverişler için kullanılabilecek 70 tllik indirim çeki var bende. ancak kullanmayacağım. kullanmak isteyen varsa verebilirim.

Son düzenleme:
deneyimli arkadaşlar şu konuyla ilgili bi akıl verin bise, bana da çok uygun geliyor sanki fiyatı

Tümev Çeyiz Paketi 1 - Ürün Kategorileri

canım benim yemek takımı nerede??

bana çok pahalı geldi. Yatak odası tekstili kendi zevkine ve gönlüne göre indirimlerden alabilirsin. Tenceere setine gelince o kadar detaylı bir tencere seti gereksiz gibi. Ama illa alıcaksan 400 e alırsın, misafir yemek takımını da kütahya porselen ya da karacadan 800e falan alırsın hatta pazarlık yaparsan uygun fiyata çatal kaşık takımını da alırsın. Havlu takımı da en fazla 200-300 arasında. uyku seti bence gereksiz. kendi bütçene göre nevresim takımları alırsın. mikrofiber yorganlar ve yastıklar da gayet uygun. diyeceğim o ki 2000e sen büyük eşyalarını gönlüne göre tamamlarsın. bu benim fikrim. diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem.

şahsen ben de set alcaktım sonra tek tek ihtiyacım kadar almaya karar verdim daha uygun ve daha içime sindi.

X