canım benim yemek takımı nerede??
bana çok pahalı geldi. Yatak odası tekstili kendi zevkine ve gönlüne göre indirimlerden alabilirsin. Tenceere setine gelince o kadar detaylı bir tencere seti gereksiz gibi. Ama illa alıcaksan 400 e alırsın, misafir yemek takımını da kütahya porselen ya da karacadan 800e falan alırsın hatta pazarlık yaparsan uygun fiyata çatal kaşık takımını da alırsın. Havlu takımı da en fazla 200-300 arasında. uyku seti bence gereksiz. kendi bütçene göre nevresim takımları alırsın. mikrofiber yorganlar ve yastıklar da gayet uygun. diyeceğim o ki 2000e sen büyük eşyalarını gönlüne göre tamamlarsın. bu benim fikrim. diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem.
şahsen ben de set alcaktım sonra tek tek ihtiyacım kadar almaya karar verdim daha uygun ve daha içime sindi.
hımmmm ^_^ çok teşekkür edrim fikrin ve yorumun için, bu konuda çok acemiyim param çöpe gtsn istemiyorum, tavsiyelerine uyucam
deneyimli arkadaşlar şu konuyla ilgili bi akıl verin bise, bana da çok uygun geliyor sanki fiyatı
Tümev Çeyiz Paketi 1 - Ürün Kategorileri
kızlar geç oldu biliyorum ama ben de dün rastladım.bugün son gün.Şayet İstanbul'da Küçükçekmece,Halkalı tarafında oturuyorsanız.Bağcılardaki 212 AVM de esse de %50+%50 indirim var.Dün gezmeye gittiğimde baktım insanlar ellerinde bir sürü esse poşetiyle yanımdan geçiyorlar.Millette para bol demekki dedim.Esse'ye girelim dedim eşimle.Baktım alışveriş sepetlerini dolduran doldurana.Kafamız karıştı.En çok neye ihtiyacımız var onları düşünmeye başladık.2 tane seramik kek kalıbı,bir tane çelik salata kaşığı,çelik tuz ve karabiberliğe sadece 18 küsür TL verdik.sadece tuzluk karabiberliğin eski etiket fiyatı 35 tl idi.Seramik kek kalıplarını 5 er tl ye aldık.hatta hemen ilk siftahımı yaptım.Kek pişirdimBugün de gitmeyi düşünüyoruz.Size de uyuyorsa kaçırmayın.
Kızlar bernardo ve madame coco da yüzde 50 indirim varmış belki duymuşsunuzdur ama genede yaziyim dedim
canm bernardonun indrim anlayışı fiyatı 2 katına çıkarıp %50 indrim yapmak
ürünleri çok şık ama dediğin gibi olabilir onu bilmiyodum canım...
canım bende onu beğenmiştim fakat ölçüleri ihtiyacımı karşılamıyodu bende bunu aldım berlin set 5 parça herkes memnun çok şikayet yok seramikte 1.moneta 2. essenso diyolar zaten al bence fiyat süperESSENSO ECOTOUCH VERONA 6 PARÇA SET MOR - www.esse.com.tr kızlar bu takımı beğendim ama esse nasıl memnn olan varmı yada sorun olan
valla kesene kuvvet arkadaşım moneta pahalı ordan bi tencere fiyatına esseden 5 li set aldım uzun süre kullanıcaz evet 4-5 sene idare etsin yeter sonra yenilerizevet cnm moneta en iyisi diolar da essenin tabanı kabarıyomuş falan diolar şikayet sitesinde görmüştm içide gerçek seramk deil diolar karar veremedm bide tencere tavadan daha kullanışlı olmaz mı bilemedim ya çok kararsızm ya monetadan bi tencere tava alcam ya da böle set çünkü uzun süre kullancağımız şeyler bunlar :44:
evet cnm moneta en iyisi diolar da essenin tabanı kabarıyomuş falan diolar şikayet sitesinde görmüştm içide gerçek seramk deil diolar karar veremedm bide tencere tavadan daha kullanışlı olmaz mı bilemedim ya çok kararsızm ya monetadan bi tencere tava alcam ya da böle set çünkü uzun süre kullancağımız şeyler bunlar :44:
Canım ben de çok araştırdım, moneta en iyi diye fiyatı uygun olan şu 7li setten almıştım. Ben 300e almıştım hisarın mağazasından, 250 tl burda. Ben de sonradan görmüştüm.
5 lisi de var. Bazen daha da iniyor kendi sitesinden de takip edebilirsiniz.
Esse alıp riske gireceğine Moneta al garanti olsun derim.
http://www.monetamagaza.com/Urun/Alluflon-Premium-7-Parca-Set-pmu127.html
http://www.monetamagaza.com/Urun/PREMIUM-5-PARCA-SET-pmu125.html
fiyatı çok uygun cnm :79: 7li set daha avantajlı baktım 24 cm pilv tenceresi normalde 100 liradan fazla şimdi benm çelik ve teflon tencere setim var seramkte alsam çok mu olur bilemedim
Aynen. Ben de o yüzden 7lisini aldım. Her şeyi de var.
Çeliğin yeri ayrı. O ömürlük zaten.
Teflonun markası ne, kaç parça ?
tam hatırlamıyom markasıda annemlerde şuan bunun gbi bişeydi Mehtap Violet 6 Parça Tencere Seti + Teflon Kaplama Spatula Seti Hediyeli - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com mor beyaz çiçekli