çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bugün brillant ın önünden geçerken kapıdaki tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yazısını gördüm bayanlar, bilginize.

diger yerlerde de var mi bilmiyorum ama optimumdaki esse de herseyde yuzde 50 indirim var bu hafta icin. ben dun bir suru sey aldim bone china yemek takimi istiyordum ne zamandir, 850 tl ye en cok istedigim modeli aldimmm dudukle tencere, catal bicak takimi vs herseyimi aldim

bende esse deki indirimi daha önce söylemiştim umarım yararlanmışsınızdr...bende çk güzel şeyler aldım ve hepsi % 50 indirimli..

ben esse.deki indirimi geçen pazar bitti sanıyordum çünkü cevahirdeki görevlilere sormuştum öyle demişlerdi.. hala devam ediyo mu acaba bikaç şeye yetişememiştim de

bende bugun sans eseri gördüm bi kaç sey alabildim cok fazla bişey kalmamıştı
bugün son dediler ama yinede belli olmuyor galiba

hangi mağazalar satar acaba? cevahirde bu isimde mağaza yok, boyner falan satar mı? yorgan yastık almam lazım.. yardııımmm

penelope kaz tüyü yorganımı internettan almıştım. sen de bakabilirsin cnm o şekilde.

ykmde de indirim var kızlar...elektronik eşyalarda 1 alana 2. %50 indirimli...ayrıca züccaciye bölümünde de var aynı kampanya biev satılıyor ve evtekstilindede var english home satılıyor...bilginize...

kızlar penelope nerelerde satılıyor??

penelope boynerde satılıyor ama bütün çeşitleri olmuyor, yinede oturduğun şehirde boyner varsa bakmanı tavsiye ederim. kampanyanın adı penelope uyku günleri ve 22-31 aralık tarihlerinde indirimi var. birde days in colours gibi markaları satan çeyiz dükankanlarında da oluyor. Antalyada dedeman carrefour'un karşısında home collection diye bir mağazadan aldım ben. Antalyadaysan oraya git, bütün çeşitleri var orada.

battaniye alacak arkadaşlara da markafoni, limango gibi siteleri takip etmesini tavsiye ederim. ben saçlı'nın battaniyesini aldım 2 tane ve %50 indirimdeydi.

tabi önce bikaç mağaza gezip fiyat araştırması yapın, hangi markanın battaniyesi ne kadar ve kalite olarak nasıl diye.
Her indirime girmiş olan şey de bazen aslında indirimde olmayabiliyor, gerçek fiyatlarını mutlaka bilin.

bu arada bende yamek takımı alacam, ama masam 12 kişilik olmayacağı için 12 kişilik almayı düşünmüyorum, ayrı ayrı satan yerler var mı bildiğiniz?

dün porlanda baktım orası yeni ürünleri ayrı ayrı satıyor ama fiyatlar uçuk geldi.

8 kişilik oluyor yemek takımı ama her yerde bulunmuyor malesef ben izmirdeyim fincancılar çarşısında duydum 8 kişilik yemek takımı arıyorlardı.

tatlım boynere baktım dün %60 gıdık tüyü olanlarda indirim var sadece ben de %90 gıdık tüyü olsun istiyorum almışken iyisi olsun istiyorum o yüzden almadım.. ev tekstili bul sitesinden baktım 500.den 200..e inmiş yılbaşı dolayısıyla onu alıcam galiba.. biraz daha bakıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…