kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende şu an 4 mevsim nevresim takımı almak istiyorum ama fiyatları konusunda bir fikrim yok ecobellada 220 tl dediler sizce fiyatı nasıl siz aldınızmı yada ne kadara aldınızz
linens gecenlerde msj atmis cepten % 50 kampanya die..Kampanyanin adi kış güneşiydi snrm..İlgilenlere duyrulur..
Yanlışlıkla 2 kere yazmışım .
canım taç kart sahiplerine mesaj gönderiliyor bu tür kampayalarda...taç ve linens mağazalarından form doldurup kart sahibi olabiliyosun...bilgine...
Saol canım güzel haber bu hemen bir esseye gitmeli :)Kızlar dün gördüm.
ESSE den 300 tl lik alışveriş yapan 200 tl ödüyor.
Duyurulur.
tefal outletler tefalın normal mağazalarından % 50 daha ucuz.
arkadaşlar world karta ykm'de her 100 liralık alışverişe 50 liralık ykm alışverişi hediye. şahsen ben philips azur ütümü sonunda 299 liraya alıp 149 liralık sarev pammmukk saten şahane bir nevresim takımını bedava götürmüş bulunmaktayım. kartım bu kadar müsaade etti ama limiti yüksek olanlar varsa mesela 500 liralık alışverişe 250 liraya istediğiniz herşeyi alabilirsiniz. zaten gözünüzden o kadar para çıkardığınız bir ürün varsa üstüne bedava neler alırsınız duyrulurrrr:)
arkadaşlar world karta ykm'de her 100 liralık alışverişe 50 liralık ykm alışverişi hediye. şahsen ben philips azur ütümü sonunda 299 liraya alıp 149 liralık sarev pammmukk saten şahane bir nevresim takımını bedava götürmüş bulunmaktayım. kartım bu kadar müsaade etti ama limiti yüksek olanlar varsa mesela 500 liralık alışverişe 250 liraya istediğiniz herşeyi alabilirsiniz. zaten gözünüzden o kadar para çıkardığınız bir ürün varsa üstüne bedava neler alırsınız duyrulurrrr:)