çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

dayıoglu112 merhaba nerden aldın acaba çatal bıcak takımını gercekten cok uygun normalde kampanyada bile 700e falan düşüyor
tesekkurler

dayıoglu112 merhaba nerden aldın acaba çatal bıcak takımını gercekten cok uygun normalde kampanyada bile 700e falan düşüyor
tesekkurler

İzmir Gaziemir'den aldım. İnternette 1300 küsur tl falan diyordu. Ben de şok oldum fiyatı duyunca. Üstelik 3lü sahan seti hediye. Hisarın garanti belgesi var 100 yıl garantili Tencereleri emsan aldım onlar 2 yıl garantili

oh valla cok iyi olmus guzel gunlerde kullan insallah
ben de indirimleri takibe devam edeyim :97:

bernardonun 6 kişilik günlük yemek takımlarında kampanya var, yanında yemek takımı ile aynı desende bardakları, bambu amerikan servisi ve deri saplı yine yemek takımına uygun olan 6 kiişilik çatal bıçak takımı hediyesiiyle birlikte 275 TL.

bernardonun 6 kişilik günlük yemek takımlarında kampanya var, yanında yemek takımı ile aynı desende bardakları, bambu amerikan servisi ve deri saplı yine yemek takımına uygun olan 6 kiişilik çatal bıçak takımı hediyesiiyle birlikte 275 TL.

ben aldım çokda güzel desenleri var..

arkadaşlar izmirde oturan varsa dentelceye bi uğrasın derim. çeşit ve indirom çok. cumartesi ordayım bennn

gaziemirde hisar nered acabaa???:97:

Kızlar TCHIBO da kampanya da güzel ürünler var.

Bir tarafı düz mavi, diğer tarafı turkuaz, mavi, yeşil, sarı renkte.
Antipilling özelliği ile tüylenmeyi önler. %100 polyester. 40 derecede yıkanabilir.
Yaklaşık 150 x 200 cm.

Fiyatı 19,95 TL

Ben bunları plajda ve piknikte kullanıyorum.
Soğuk içeçekleri hemen çantasına atıyorum. Serinlemek istediğimde iyi oluyor.

0,5 ve 1,5 litrelik şişelere uyumlu olan soğutucular, fermuarlı ve taşıma saplıdır.
%80 polyester, %20 elastandan oluşur. 40 derecede yıkanabilir.
Küçük çanta yeşil renkte, büyük çanta sarı-yeşil-kırmızı renkte çiçek desenlidir.

Fiyatı 12,95 TL

Kızlar TCHIBO da kampanya da güzel ürünler var.

Bir tarafı düz mavi, diğer tarafı turkuaz, mavi, yeşil, sarı renkte.
Antipilling özelliği ile tüylenmeyi önler. %100 polyester. 40 derecede yıkanabilir.
Yaklaşık 150 x 200 cm.

Fiyatı 19,95 TL

Ben bunları plajda ve piknikte kullanıyorum.
Soğuk içeçekleri hemen çantasına atıyorum. Serinlemek istediğimde iyi oluyor.

0,5 ve 1,5 litrelik şişelere uyumlu olan soğutucular, fermuarlı ve taşıma saplıdır.
%80 polyester, %20 elastandan oluşur. 40 derecede yıkanabilir.
Küçük çanta yeşil renkte, büyük çanta sarı-yeşil-kırmızı renkte çiçek desenlidir.

Fiyatı 12,95 TL

:2:
ayy tchibodaki ürünler çok güzeeeell. ya antalyada sanırım 1 tane var iş dönüşü bakabilirim ancak yeri ters ve böyle güzel bişey oluncada bitiyor hemen yaa, inşallah vardır, çıkışta gitmeye çalışacam...

Canım bunlar haftalık ürünlerde değil, fırsat reyonunda oradan da alışveriş sadece internet üzerinden oluyor.
Ben sürekli o şekilde alışveriş yapıyorum.

kızlar bernardoda harika şeyler var yemek takımı, çatal kaşık, düdüklü tencere, çelik tencere, çeyiz çaydanlık ve cezve takımı 1495 ile 1895 arasında değişiyo bnm çok hoşuma gittiler yaa

cnm tchibo shemall'da vardi snrm..Bi de Real'de tchibo icin ayrilmis bi reyon var market bolumunde..

Canım bunlar haftalık ürünlerde değil, fırsat reyonunda oradan da alışveriş sadece internet üzerinden oluyor.
Ben sürekli o şekilde alışveriş yapıyorum.

teşekkür ederim söylediğin için ama bilmiyordum dün iş çıkışı gittim ben, boşuna gitmişim zaten yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…