çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

8 kişilik oluyor yemek takımı ama her yerde bulunmuyor malesef ben izmirdeyim fincancılar çarşısında duydum 8 kişilik yemek takımı arıyorlardı.

bende 8 kişilik almayı düşünüyorum, ayrı ayrı satılanlarda daha uygun oluyor ve takımı istediğin gibi yapabilyorsun. ben çorbalık almayı düşünmüyorum mesela, çok kullanışlı olmuyor çünkü, güzel güzel tencereler aldık o kadar bide çorbalığa koymak için kim uğraşıyor Allahaşkına... ilk bir iki kere hevesle kullanılır belki ama sonra gereksiz bişey olarak kalıyor, ve takımların içinde sadece o çorbalıklar 200-250 tl civarında. takımın içindeki çay takımınıda çıkartırım zaten 12 kişilik yemek takımında 6 kişilik çay takımı oluyor, onun yerine ayrı satılan daha güzel çay takımları var, ve zaten çaycı aldım onun içindeki porselen çaydanlıkta gereksiz.. bence sizde düşünün bunları kızlar :))

ve yemek takımlarında, bir çok markada parçalarını 10 yıl boyunca bulma garantisi veriliyor. olur da 8 kişilik yetmezse sonradan 4'er tane daha alınabilir veya kaç tanesi eksikse işte... :)

Çeyiz değil ama gelinlik haberim var
fatih gelinlikçiler çarşısına aysira gelinlik açıldı %30 indirim var bi bakın kızlar

iyi de kartsız girilmiyo ki oraya

metroda günlük kart çıkarttırabiliyorsunuz.danışmadan alıyorsunuz şifre gibi ve alışverişinizi yapabiliyorsunuz...bilginize...

Hisar'ın çeyiz setlerinde indirim var arkadaşlar, diğer çeyiz setlerine göre pahalı olsa da söz konusu Hisar olunca bu fiyatlara indirim deniyor :)

kızlaaaarrr...
tantitoniden mail geldi internetten alışverişlerde seçtikleri ürünlerde %51 indirim var...40 l ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti yok...bakın isterseniz...

eylemonur merhaba bu tantitoni ykmde de satılıyor acaba bu indirim, sadece internette mi geçerli
bu arada haber verdiğin için saol :)))

Ben 2 hafta önce bir çeyiz mağazasından Hisar mercury çatal bıçak takımı aldım yanında 3lü sahan hediye 490tl idi.
Katalog fiyatından çok ucuz acaba sadece o mağaza mı kampanya yapıyordu bilemiyorum. Almayı düşünenlerin bilgisine

Benimki de bunun parlak olanı

Boynerde mail gelmiş % 50 varan indirim varmış şubata kadar bilginize kıslar...

ben şimdi boynerden geliyorum,
O %50ye varan indirim sadece Boyner evde ürünlerinin hediyelik eşya bölümünde var. daha doğrusu yılbaşından kalan yılbaşında satamadıkları mumlar, mumluklar, şamdanlar türü şeylerde var. bide bazı kıyafetlerde var sadece haberiiniz olsun kızlar, kıyafetlerde de şöyle %50 ye varan yazıyor ama mesela 59.99 olan bi kıyafet 49.99'a inmiş sadece... ayrıca elektrikli ev aletleri, yemek takımları, baharatlıklar, ev tekstili gibi şeylerde indirim falan yapmamışlar.

:)) oh oohhh ne güsselll... güle güle kullan :))

bi aksam yemegine davet edersin ins artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…