8 kişilik oluyor yemek takımı ama her yerde bulunmuyor malesef ben izmirdeyim fincancılar çarşısında duydum 8 kişilik yemek takımı arıyorlardı.
bende 8 kişilik almayı düşünüyorum, ayrı ayrı satılanlarda daha uygun oluyor ve takımı istediğin gibi yapabilyorsun. ben çorbalık almayı düşünmüyorum mesela, çok kullanışlı olmuyor çünkü, güzel güzel tencereler aldık o kadar bide çorbalığa koymak için kim uğraşıyor Allahaşkına... ilk bir iki kere hevesle kullanılır belki ama sonra gereksiz bişey olarak kalıyor, ve takımların içinde sadece o çorbalıklar 200-250 tl civarında. takımın içindeki çay takımınıda çıkartırım zaten 12 kişilik yemek takımında 6 kişilik çay takımı oluyor, onun yerine ayrı satılan daha güzel çay takımları var, ve zaten çaycı aldım onun içindeki porselen çaydanlıkta gereksiz.. bence sizde düşünün bunları kızlar :))
Kızlar izmirde oturanınız varsa metro açılıyor çiğliye bir sürü üründe indirim yapmış mesela korkmazın küçük tombiş 3lü seti 65 tlmiş vs birçok üründe indirim yapcakmış bilginiz olsun
metroda günlük kart çıkarttırabiliyorsunuz.danışmadan alıyorsunuz şifre gibi ve alışverişinizi yapabiliyorsunuz...bilginize...
bilgi için teşekkürler menekşe.
mudonun internet sitesinde de indirim var. tavsiye ederim..
diger yerlerde de var mi bilmiyorum ama optimumdaki esse de herseyde yuzde 50 indirim var bu hafta icin. ben dun bir suru sey aldimbone china yemek takimi istiyordum ne zamandir, 850 tl ye en cok istedigim modeli aldimmm dudukle tencere, catal bicak takimi vs herseyimi aldim