çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Arkadaşlar Eyüp Sabri Tuncer yılbaşı kampanyası yapmış....

10 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasında, sizler için kaçırılmayacak bir Yılbaşı Kampanyası yine
Eyüp Sabri Tuncer'den.

Dünya markası Perfume Jewels kozmetik ürün seti 40 TL yerine KDV dahil yalnızca 5.90 TL!

Güral Porselenin kampanyasi var, tv de gördük reklamini
her mutfaga gerekli olan bikac set var toplam 1.299 tl

kızlaaaarrr esse'de elektronik eşyalar hariç bütün ürünlerde %50 indirim var.. bugün cevahirdekine gittim çok güzel ürünler var ama çok kalabalık kapanın elinde kalıyo valla:KK9:

bu konuyu daha bugün gördüm keşke daha önce görmüş olsydım. bende sürekli çeyiz lışverişi yapıyorum indirimli ürünleri takip etmeye çalışıyorum ama tabii bilinmiyor gezmeden.

YKM deki kampanya devam ediyor mu bilen var mı arkadaşlar?

Kızlar realde yada pratikerde olması lazım
zenker marka kek kalıbı 4 lü seti 21 tl
mumlar fln gayet ucuz
mutfak icin katlanır masa fonksiyonelli ,4 tane katlanır sandalyesiyle 100 civarındaydı ..

penelope uyku günleri diye bir kampanya var, yılda bir defa ve yılın son haftası olurmuş genellikle. Çok kaliteli yorgan ve yastıkları var, 22 aralık- 31 aralık tarihleri arasında başlıyor. ilgilenenlere duyurulur.

kızlar ıkea da kış indirimi başlamış. dekorasyon amaçlı aynalar, mutfak gereçlerinde, abujurlarda falan fiyatlar çok uygun.

ben de bursa asmerkezde mikasadan domodaily 89 parça çatal bıçak takımı aldım. 495 tl'den 179'a düştü dediler. fiyatı uygun geldi modelini de beğendim. marka olarak nasıl bilmiyorum ama ben günlük olarak kullanacağım için daha fazla vermek istemedim beğenince.

hisarda güzel indirimler var yıl sonu indirimleri sanırsam mesela 590 değerindeki tencere takımı 445 artı çelik makarna tenceresi süzğeçli hedye bi int. katolğuna bakın derim :KK66:

Boyner mağazalarında var, ve ev tekstili satan birçok yerde var. Ben Antalyada Home Center yazan 2 mağazada daha gördüm.

Ayrıca Boynerde uyku günleri kampanyası haricinde kendi yılbaşına özel yaptığı kampanya nedeniyle dahada indirim yapmış, bende yarın gidip alacam kısmetse.

Boyner mağazalarında var, ve ev tekstili satan birçok yerde var. Ben Antalyada Home Center yazan 2 mağazada daha gördüm.

Ayrıca Boynerde uyku günleri kampanyası haricinde kendi yılbaşına özel yaptığı kampanya nedeniyle dahada indirim yapmış, bende yarın gidip alacam kısmetse.

tsk ederım devAM ederse haftasonu bakabılırım .. :KK34:

Bim de çok güzel puflar var. Tv izlerken ayaklarınızı uzatabileceğiniz. Şişme puflar. 6.9 tl. $Fotoğraf0153.jpg

resmini ekledim olmuş mu bilmiyorum..

ben resimde eklediğim pufları aldim bugün. birini kendime birini nişanlıma aldım. :))

şişme olması da iyi, şimdiden kullanmayacağım için yer kaplamadan kaldırabilim....

Antalyada oturan arkadaşalr 1 ay kadar önce Gencerler mağazasından Hisarın 400 kusur liralık yanmaz yapışmaz tencere setini 4 tencere 1 tava 240 a hemde 8 takiste aldım.O mağazada çok güzel indiirmler oluyor bazen

X