çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlarr Morhipo' da güzel şeyler var bugünn :KK16::21:

%90

Kazandıran Alışverişin Adresi | Morhipo.com

:KK56::KK56:

evet güzelmiiiş :KK8: aman sakın sürel markalardan almayın çok pahalı göstermiş anlamadım nedense :44: muba store da daha uygun aynı ürünler....
bi de mikasa moor kampanyasında royking de satıyorlar dikkat edin... ben bi ara yemek takımlarını beğenmiş ve markayı bilmediğim için kendilerine mail atmıştım. nerde üretildiğini sordum, çin malıymış....
mikasa moorda en çok şunu beğendimmm: http://www.morhipo.com/kampanya/det...moor-p038-392314-green-flowers-40-prc-kahvalt

Son düzenleme:
evet güzelmiiiş :KK8: aman sakın sürel markalardan almayın çok pahalı göstermiş anlamadım nedense :44: muba store da daha uygun aynı ürünler....
bi de mikasa moor kampanyasında royking de satıyorlar dikkat edin... ben bi ara yemek takımlarını beğenmiş ve markayı bilmediğim için kendilerine mail atmıştım. nerde üretildiğini sordum, çin malıymış....
mikasa moorda en çok şunu beğendimmm: %90

hımm o sürel markayı bende gördüm ama açıkçası pek duymadığım bir marka gereksiz pahalı gibi :44:

evett canım oda çok güzelmiş :KK16::KK16:

Hanımlar,boyner in sitesinde hisar ve korkmazda muazzam indirim var.Bazı ihtiyaçlarımı ordan giderdim.Örneğin tezgah üstü bıçak setimi 75 liraya aldım.Hem de korkmazın.

cookplus ile ilgili yorumları okudum şikayetvarda korktum alışveriş yapmaya :KK43: sen yapıyo musun safiye?

safiyeydi değil mi ?

evet canım safiye :KK31: ya evet cookplusta ben problem yaşadım yanlış ürün gönderdiler. tekrar tekrar getir götür oldu... ama sonunda doğru ürünü gönderdiler. ama bu sitede tek sorun yaşayan ben oldum sanırım kk'da o da ayrı :KK15:

markafoni ve trendyolla yaşadığım sorunlardan sonra inan çok çekiniyorum nisan ortasında aldığım ürünleri daha bugün kargoladılar mesela:)

cookplusta bi kaç şey beğendim ama sikayetvar sitesini okuyunca korktum :):)

Boynerdeki indirim ne kadar sürer acaba :)?

merhaba,

arçelik S 7424 (Kırmızı) Süpürgeler - Arçelik - Torbasız Süpürge - Süpürgeler bu model süpürgesini evde kullanıyoruz çok memenunduk o nedenle çeyizede almak istiyordum ancak bir türlü 310'dan fiyatı düşmedi. en son internet satışında 229'a inmişti. dün tesadüfen arçelik şovrumuna girdim birde ne göreyim 169 olmuş hemen aldım :KK16:. garantisi başlamış oldu ama yapacak birşey yok. bu fiyata kaçırmıyım dedim. almayanlara öneririm. biz neredeyse iki yıldır evde kullanıyoruz çok memnunuz :KK76: .... indirim pzartesiye kadarmış bu arada

ayrıca koçtaştan ARZUM AR-569 LİNDA SAÇ KURUTMA MAKİNESİ aldım 30 liraya ama orda açıp bakmadım eve gelince ne göriyim gövdesinde kocaman kırk ve çatlak çok üzüldüm :2: :2: :2: inşallah degiştirirler :KK43: degiştirmezlerse nasıl çirkefleşip degiştirmelerini sağlıycam bilmiyorum :KK43: :26: :26:

Son düzenleme:
Kızlar, metrocity stokk mağazasında bu hafta sonuna özel tefal ve koleksiyon markasına ait ürünler %50 + % 50 indirim var. Ürünlere bir bakın derim. Bu fincan takımı 200 liraya yakınken şuan 75 tl... 40 liraya tefalin pilav tenceresini aldım.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 43
kızlar merhaba,
daha önce kamupanyadan hisarın çkb takımını alanlar olmuştu burda. o zamanlar fazla takip etmemiştim ama şimdi hisarın milano modelini almayı düşünüyorum ve 350 tlye geliyor 89 parçası. nasıl bu kadar ucuz oluyor aklım karıştı doğrusu. sadece şifre almak yeterli mi yani. faturamıza falan bir şey ekleniyor mu ? bilenler yardımcı olursa sevinirim..

kızlar merhaba,
daha önce kamupanyadan hisarın çkb takımını alanlar olmuştu burda. o zamanlar fazla takip etmemiştim ama şimdi hisarın milano modelini almayı düşünüyorum ve 350 tlye geliyor 89 parçası. nasıl bu kadar ucuz oluyor aklım karıştı doğrusu. sadece şifre almak yeterli mi yani. faturamıza falan bir şey ekleniyor mu ? bilenler yardımcı olursa sevinirim..

ben almıştım canım kargosu 10tl flndı sanırım yanına bir de mama takımı alayım dedim her bir aldığın şeye ayrı kargo alıyorlar ona göre.. onun dışında ekstra bir ücret yok. ben de internet sitelerinde en ucuz 450tl ye rastlamıştım o aralar..ürünle alakalı hiçbir sıkıntı da yok çok güzeller, kesinlikle bu fiyata başka yerde bulamazsn tavsiye ederim..

ayrıca hisarın çaydanlığını ve cezve takımını da o siteden aldım gerçekten çok ucuzlar ihtiyacın varsa kaçırma derim..

Son düzenleme:
şu bernardonun bir alana bir bedavasından yararlanmak istiyorum ama kararsızım yemek takımları iyi hoş az çok bilgim var ama çatal kaşıkları hakkında hiç bir şey duymadım. fikri olan varmıki

X