canım bence aryıldızın kampanyası gayet güzel gözüküyor yanında birde kahvaltı takımı çok iyi. markada güvenilir içine siniyorsa modelleri alabilirsin bence.
kızlar dün çeyiz eti için Aryıldız, korkmaz, hisar mağazalarını gezdim. Aryıldız ile korkmaz arasında kaldım ama sanırım aryıldız daha ağır basıyor.
aryıldızın 7 harikası diye bir kampanyası var 1700 tl. içeriği;
90parça Ç-k-b seti
84 parça porselen yemek takımı
8parça tencere set
4 parça sahan set
4parça çaydanlık takımı
4 parça cezve takımı
2parça düdüklü tencere (bir de hediye olarak çok beğendiğim yeni model (sitesinde bulamadım) kahvaltı takımını hediye verecek çaydanlığı falan da var )
korkmazın kampanyası ise;
seçeceğin; yemek takımı, ç-k-b takımı, tencere seti fiyatı toplanıyor 400 tl indirim yapılıyor hediye olarak da iki adet seramik tencere bir adet seramik tava veriyor.
sizce nasıl?
bence süper :) dün tencere almasaydım alırdım bu seti, şimdiden güle güle kullan
canım ben mobilyamı yataşın enza diye bi markası ondan aldım ve gerçekten memnunum. koltuklarda sana tavsiyem tay tüyü denen cinsten al asla leke tutmuyor benimkilerin üzerine dökülmeyen kalmadı ıslak bezle siliyosun leke falan hak getire hiçbişey kalmıyo kesinlikle tay tüyü tavsiye ederim :)
aaa bizim burda da var yataş enza ve fiyatlar uygun diye biliyorum orayıı..askerimm gelsiin de bir hemen bakacamm eşyalaraaa..tay tüyü öyle mi? bu arada çoooook teşekkür ettimm ..
Rica ederim canım umarım işine yarar. Aldığım yatak odasının resmini ekliyorum canım, tay tüyü olan koltukları da eşim geldiğinde fotosunu çekip paylaşırım burada nasıl olduğu konusunda fikrin olur. Ama üstüne basa basa söylüyorum Allah tay tüyü lekesiz koltuk fikrini çıkaranın tuttuğunu altın etsin :)))Eki Görüntüle 677858
kızlar biz beyaz eşyaları bu ayın sonuna kadar alıcaz. 15inden sonra maaş yatınca alıcaz diyeyim hatta :)
hep siemens ya da bosch düşünürken arçelike bi anda aşık oldum :) hem görünüşü şık hem de nisan ayı boyunca oldukça indirimde...
biz şunları beğendik
8127 NR Çamaşır Makinesi - 8 Kg
2490 CNG Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
6384 HCR Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
9631 HS DG Fırın FS - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Fırın > Çift Bölmeli > Statik / Turbo
kızlar biz beyaz eşyaları bu ayın sonuna kadar alıcaz. 15inden sonra maaş yatınca alıcaz diyeyim hatta :)
hep siemens ya da bosch düşünürken arçelike bi anda aşık oldum :) hem görünüşü şık hem de nisan ayı boyunca oldukça indirimde...
biz şunları beğendik
6384 HCR Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
9631 HS DG Fırın FS - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Fırın > Çift Bölmeli > Statik / Turbo
Ayy bunlar gerçekten çoook güzelmiş
Kizlar, Kipada her 10 tl lik alisverise bir sticker verilerek 30 sticker ile %85 e kadar indirimli alabilecegimiz celik catal kasik setleri, servis setleri, peynir bicak set, et bicak seti, balik bicagi gibi urunleri iceren kampanya baslamis. (Daha once Silit tencere kampanyasi vardi.)
Kaliteliye benziyorlar inceleme firsatim oldu urunleri. Bir Fransiz markasiymis. Turkiyede cok bilinmiyor gerci. Alacagim ama fiyat/kalite orani nasil bilmiyorum pek.
Urunleri ve fiyatlarini suradan inceleyebilirsiniz. Fontignac Ürünleri - Kipa Şef
Yorumlarinizi bekliyorum.
Canım bunlar seramik mı aldıkların eline ulaştırmak bi sıkıntı yasadın mı bende anneme almayı düşünüyordum daARKADASLAR BEN SIMDI KENDIME ABLAMA VE ANNEME ALDIM
ALMAK ISTEYENLER BUYURSUN LINKI ASAGIDA
Grupanya! - "Cem Bordo 5 parça tencere ve tava seti " 99 TL yerine 49,90 TL!
Eki Görüntüle 676473
biz şunları beğendik
Canım ben evimis den alis veris yaptım fiyatları uygun güvenilir bi site kargom ertesi gun geldibu site baya indirimli görünüyor hımmmm :) Evimis.Com - Mis gibi alışveriş | Eviniz için güvenli alışveriş portalı 1
Canım bunlar seramik mı aldıkların eline ulaştırmak bi sıkıntı yasadın mı bende anneme almayı düşünüyordum da
Canım ben evimis den alis veris yaptım fiyatları uygun güvenilir bi site kargom ertesi gun geldi
Ayrıca 8 kilo çamaşır makinesi az gelir bende tabi sen bilirsin çunku yorganını battaniye de onunla yıkarsın