çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım bence aryıldızın kampanyası gayet güzel gözüküyor yanında birde kahvaltı takımı çok iyi. markada güvenilir içine siniyorsa modelleri alabilirsin bence.

çok teşekkür ederim canım açıkçası aryıldızı burda duymuştum birçok arkadaş güzel şeyler söylemiş içime o daha çok yattı onu alacağım galiba :)

bence süper :) dün tencere almasaydım alırdım bu seti, şimdiden güle güle kullan

aaa bizim burda da var yataş enza ve fiyatlar uygun diye biliyorum orayıı..askerimm gelsiin de bir hemen bakacamm eşyalaraaa..tay tüyü öyle mi? bu arada çoooook teşekkür ettimm ..

aaa bizim burda da var yataş enza ve fiyatlar uygun diye biliyorum orayıı..askerimm gelsiin de bir hemen bakacamm eşyalaraaa..tay tüyü öyle mi? bu arada çoooook teşekkür ettimm ..

Rica ederim canım umarım işine yarar. Aldığım yatak odasının resmini ekliyorum canım, tay tüyü olan koltukları da eşim geldiğinde fotosunu çekip paylaşırım burada nasıl olduğu konusunda fikrin olur. Ama üstüne basa basa söylüyorum Allah tay tüyü lekesiz koltuk fikrini çıkaranın tuttuğunu altın etsin :)))

ayy çook teşekkür ettimm ..tay tüyüü tamamdırr ilk onu sorayıımm bendeee...yatak odan daa çook güzll ..ben bembeyaaz istiyoruum moilya da beyazı seviyorum sadece yatak odasını eyaz alacamm..TAY tüyünüü unutmayacaamm teşekkür ettimm tekrardann..

kızlar biz beyaz eşyaları bu ayın sonuna kadar alıcaz. 15inden sonra maaş yatınca alıcaz diyeyim hatta :)
hep siemens ya da bosch düşünürken arçelike bi anda aşık oldum :) hem görünüşü şık hem de nisan ayı boyunca oldukça indirimde...
biz şunları beğendik
8127 NR Çamaşır Makinesi - 8 Kg
2490 CNG Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
6384 HCR Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
9631 HS DG Fırın FS - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Fırın > Çift Bölmeli > Statik / Turbo

Ayy bunlar gerçekten çoook güzelmiş

renkleri çok tatlıymış

Ayy bunlar gerçekten çoook güzelmiş

Ay di mi yaaa erkekler de seviyo genelde koyu bi kırmızısı olduğu için.... Çamaşır makinesi oldukça ucuzlamış. Bizim ona şimdilik ihtiyacımız olmayacak, benimkinin 1-2 senedir kullandığı temiz bi makine var. Ama alsam bu love serisinden alırım :)
bu bordo bulaşık makinesini nişanlımın kardeşi alacak. bize bi tek fırın ve bordo buzdolabı kalıyor :)

Kızlar bu kampanyayla ilgili fikri olan yok mu hiç ?

english home sezon sonu nevresimlerde %50 yeni sezon nevresimlerde %25 indirim var kizlar duymayanlara duyuruluurr

ARKADASLAR BEN SIMDI KENDIME ABLAMA VE ANNEME ALDIM
ALMAK ISTEYENLER BUYURSUN LINKI ASAGIDA

Grupanya! - "Cem Bordo 5 parça tencere ve tava seti " 99 TL yerine 49,90 TL!
Eki Görüntüle 676473
Canım bunlar seramik mı aldıkların eline ulaştırmak bi sıkıntı yasadın mı bende anneme almayı düşünüyordum da

Canım ben evimis den alis veris yaptım fiyatları uygun güvenilir bi site kargom ertesi gun geldi
Ayrıca 8 kilo çamaşır makinesi az gelir bende tabi sen bilirsin çunku yorganını battaniye de onunla yıkarsın

çamaşır makinesi olarak şimdilik nişanlımın kullandığı makineyi kullanıcaz. 1-2 senedir kullanıyordu... eskiyince alırız artık büyüğünü sağolasın canımmm :)

kızlar yeni ........ da her 100 tl alışverişe 111 tl indirim çeki veriyor ürünler güzel bir bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…