Kızlar merhaba. Birçoğunuz bu Kaiser'ın kek kalıbı setini almışsınız. Bende en uygun aşağıdaki sitede buldum. Yeni üyeliklerde 100 TL üzerine 20 TL çek veriyor kullanmak üzere. siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Kaiser 3 Para Seramik Set - Stokk by Enplus Ev Kltr
Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm - Stokk by Enplus Ev Kltr
Kaiser 3 Parça Seramik Set ---------69.90 TL
Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm ---- 49 TL
Şu ikisini alınca 100 TL.ye gelmiş oluyor çekle birlikte. Baya uygun geldi bana ama siz ne diyorsunuz?
evet canım bence de gayet uygun. birkaç ay önce kaiserin o seti 120 tl idi... ben 79a mı ne aldım diye sevinmiştim. 2 hafta sonra 69a düştübence al kaçırma kesinlikleeeeeee
Aldım canım. Korkmazın wok tavasınıda istiyodum ikisi 98,90TL'ye gelmiş oldu. Kalıp konusunda kararsız kalmıştım seramiği mi yoksa teflon tarzınımı alsam diye. Seramik tencere kullanınca yapışmaması çok hoşuma gitti heralde kek kalıpları da seramikte daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım nasıl olucak keklerim :)
Bu arada fissler.ın doğrayıcısını almıştım senin yorumlarından görüp şu an kullanıyorum elimin altında çok iyi oluyor. Elektrikli bi doğrayıcıya gerek duymuyorum. Çok memnun kaldım sayende :)
Kızlar selam kendim için blender almak istiyodum şu aşağıdaki kampanyayı gördüm, kullanan var mı aranızda blue house ürünleri nasıldır?
https://www.houseandtrend.com/default.asp?kategori-38-mikserler-ve-blenderlar kargoda bedava diyor fiyat çok iyi geldi bana
Kızlar merhaba. Birçoğunuz bu Kaiser'ın kek kalıbı setini almışsınız. Bende en uygun aşağıdaki sitede buldum. Yeni üyeliklerde 100 TL üzerine 20 TL çek veriyor kullanmak üzere. siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Kaiser 3 Para Seramik Set - Stokk by Enplus Ev Kltr
Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm - Stokk by Enplus Ev Kltr
Kaiser 3 Parça Seramik Set ---------69.90 TL
Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm ---- 49 TL
Şu ikisini alınca 100 TL.ye gelmiş oluyor çekle birlikte. Baya uygun geldi bana ama siz ne diyorsunuz?
çeyizcikleriniz hayırlı uğurlu olsuun kızlaar.. bende evim mis.com dan korkmaz tost makinası ve omlet set almıştım bugün geldii ürünler sağ salim ulaştı elimee..siteyi öneririmm çook mennun kaldııımm..bir ergün paşaahçe den ürün almıştım paketleme süperdiiii valal tavsiye ederim bu iki siteyi de...
güle güle kullan canım. ben de az önce aldım ergün paşabahçeden inş seninki gibi düzgün gelir kırılcak şey malum... bu arada korkmaz'ın hangi tost makinesini aldın ben de almayı düşünüyorum da indirim falan olur belki diye kendimi tutmaya çalışıyorum
teşekkür ediyoruum..daha iyisi sizin olsunn..bende borcam ve çaydanlık almıştım o kadar sıkıkı paketlemişlerki zor açtım valla..için rahat olsun aynı şekilde sana da gelir..korkmaz a 328 kırmızı renk aldım tostkolik..o kadar beğendim ki şekil olarakk süper akşam da annemgile tost yaptım çook mennun kaldım sonra da temizleyip çeyizime kaldırdıımm..
evimis.com gerçekten bi hayli indirimli bi site baktıkça anlıyorum. ergun paşabahçeden sonra 2. sırada :) 3. olarak da deveyükü diyebilirim :)
evimis.comdan bu toplu çeyiz mesela 1000 tlye gelebiliyor. ekonomik dardayım diyenlere önerilebilir. hem de iyi markalar:
Eki Görüntüle 688574 Eki Görüntüle 688575 Eki Görüntüle 688576
inş canım benim yemek takımı aldım ben de bakalım sorunsuz gelir umarım.
ben de aynısından istiyorum fiyatı daha düşer mi diye bekliyorum açıkçası. afiyet olsun annene de :)
gelir gelirr site iyii vallaa..ben geçen sene arkadaşım adüğün hesiyesi olarak almıştım 170 idi markafoni den bu sene diğer sitelere oranla evimis ten 140 a aldım uygun dedim anneler gününde düşebilir daha bekleyemediim aldım ben..çok güzel vvalal takip et bu toast makinasından all..bu arada teşekkür ederim afiyet oldu hepimize:)