çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

evet canım bence de gayet uygun. birkaç ay önce kaiserin o seti 120 tl idi... ben 79a mı ne aldım diye sevinmiştim. 2 hafta sonra 69a düştü bence al kaçırma kesinlikleeeeeee

evet canım bence de gayet uygun. birkaç ay önce kaiserin o seti 120 tl idi... ben 79a mı ne aldım diye sevinmiştim. 2 hafta sonra 69a düştü bence al kaçırma kesinlikleeeeeee

Aldım canım. Korkmazın wok tavasınıda istiyodum ikisi 98,90TL'ye gelmiş oldu. Kalıp konusunda kararsız kalmıştım seramiği mi yoksa teflon tarzınımı alsam diye. Seramik tencere kullanınca yapışmaması çok hoşuma gitti heralde kek kalıpları da seramikte daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım nasıl olucak keklerim :)
Bu arada fissler.ın doğrayıcısını almıştım senin yorumlarından görüp şu an kullanıyorum elimin altında çok iyi oluyor. Elektrikli bi doğrayıcıya gerek duymuyorum. Çok memnun kaldım sayende :)

çok sevindim canım memnun kalmana güzel günlerde kullanırsın inşallah

bence fiyatı gayet uygun kargo da bedavaysa alınabilir ... bunların hemen hepsi aynı işlevi görüyor hiçte fark etmiyor yani ...

bende bu yastıkları aldım english home indiriminden kargoyla ikisi 30 a geldi ...

valla kararımı verdim aldım ben cuma günü elimde olacakmış bakalım görücez :)
yastıklarına bayıldım ben 30 tl de fiyat gayet iyiymiş yani bende bi bakıcam

bende kaise rin kek kalıını aldım 3 lü 70 lira mıydı nee.. kullandı da çook mennun kaldıımm fiyat uyguun bencee...

çeyizcikleriniz hayırlı uğurlu olsuun kızlaar.. bende evim mis.com dan korkmaz tost makinası ve omlet set almıştım bugün geldii ürünler sağ salim ulaştı elimee..siteyi öneririmm çook mennun kaldııımm..bir ergün paşaahçe den ürün almıştım paketleme süperdiiii valal tavsiye ederim bu iki siteyi de...

Kızlar Confetti.nin banyo setlerinden aldım bugün baya uyguna geldi. Yakala.co 'da indirim çekleri var.
80 TL'ye 30 TL indirim 3 TL
100 TL'ye 40 TL indirim 5 TL

100 TL üstü kargo bedava olduğu için benim beğendiğim set 83 TL idi. 2 tanede 3lü havlu seti aldım 100 TL'ye tamamlamak için. Çek ile birlikte toplamda 67,80TL ödemiş oldum. Aşağıdaki ürünleri aldım ben :)

Kalpe Banyo Hals , Kaymaz Taban ,Antibakteriyel ,Ykanabilir.
3'L HAVLU SET PEMBE - BANYO AKSESUARI
3'L HAVLU SET MAV - BANYO AKSESUARI

güle güle kullan canım. ben de az önce aldım ergün paşabahçeden inş seninki gibi düzgün gelir kırılcak şey malum... bu arada korkmaz'ın hangi tost makinesini aldın ben de almayı düşünüyorum da indirim falan olur belki diye kendimi tutmaya çalışıyorum

evimis.com gerçekten bi hayli indirimli bi site baktıkça anlıyorum. ergun paşabahçeden sonra 2. sırada :) 3. olarak da deveyükü diyebilirim :)
evimis.comdan bu toplu çeyiz mesela 1000 tlye gelebiliyor. ekonomik dardayım diyenlere önerilebilir. hem de iyi markalar:

teşekkür ediyoruum..daha iyisi sizin olsunn..bende borcam ve çaydanlık almıştım o kadar sıkıkı paketlemişlerki zor açtım valla..için rahat olsun aynı şekilde sana da gelir..korkmaz a 328 kırmızı renk aldım tostkolik..o kadar beğendim ki şekil olarakk süper akşam da annemgile tost yaptım çook mennun kaldım sonra da temizleyip çeyizime kaldırdıımm..

inş canım benim yemek takımı aldım ben de bakalım sorunsuz gelir umarım.
ben de aynısından istiyorum fiyatı daha düşer mi diye bekliyorum açıkçası. afiyet olsun annene de :)

bence de site oldukça güzel :) alıncak çok şey var elbet ordan da bir şeyler alıcam..ergündan biraz önce aldım inş sorunsuz gelir; deve yükünden de çaydanlıkla cezve setini almıştım o da sorunsuz geldi

inş canım benim yemek takımı aldım ben de bakalım sorunsuz gelir umarım.
ben de aynısından istiyorum fiyatı daha düşer mi diye bekliyorum açıkçası. afiyet olsun annene de :)

gelir gelirr site iyii vallaa..ben geçen sene arkadaşım adüğün hesiyesi olarak almıştım 170 idi markafoni den bu sene diğer sitelere oranla evimis ten 140 a aldım uygun dedim anneler gününde düşebilir daha bekleyemediim aldım ben..çok güzel vvalal takip et bu toast makinasından all..bu arada teşekkür ederim afiyet oldu hepimize:)

gayet iyi fiyata almışsın canım inş bakalım çok sabırsız davranıyorum kazık yemek istemiyorum kendimi dizginleyebilirsem biraz bekleyip alıcam :)

Kızlarr merhaba,

Bugün Trendyol da Kütahya Porselen Kampanyası gördüm , yemek takımlarının yanında 12 prça günlük yemek takımı hediyeli , başka ürünlerde var bir bakın derimm :)

Ayrıca Evimis, Evmanya, Ergun Paşabahçe , Evim.net Gibi sitelerde çok indirimli

Selam kızlar, bi sorum var?

Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.

Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı?:44:

benim ağustosa nasipse düğünüm var ..elektriklli süpürgemi almadıımm beyaz eşyanın yanında alırız diye..diğer elektrikli aletlerim bitti artık 2012 aralıktan beri de alıyoruum artık bitirdiim daha almayacağım..garanti kapsamı konusunda biraz sıkıntı evet ama inşAALLAH ona gerek duymam diyerekten aldım..içim rahat etsin bazı şeyler aradan çıksın diyerekten aldım ben..ama kii para biriktiririm dersen yakın zamanda almak daha mantıklı..ben alırken birde hepp kampanyalı almaya özen gösterdimm..özel günleri beklediimm öyle öyle aldıımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…