benim de daha 1 sene varbüyük parçaları aldım ben de yemek takımı, çatalı-bıçak vs. başka da bişey alamıyorum kafam karışıyo hep gördükçe
Kızlar teyzemin kızına çeyizlik hediye almayı düşünüyorum, ilk gün yatağında olacak özel bir model olsun istedim. Aşağıda birkaç link paylaştım nolurrrrr bana yardım edin!! Fikrinizi bekliyorum
Fikrinize ihtiyacım var
Buhara ift Kiilik Nevresim Takm-Beyaz | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Crystal Tek Kişilik Nevresim Takımı Pembe | Tek Kişilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Minas ift Kiilik Nevresim Takm-Ekru | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Deco Bianca Celina Saten Tek Kişilik Nevresim Takımı 219.9TL - evmanya.com
Sarev Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Zack V1 180.0TL - evmanya.com
cnm ilk attığın bence ...
ya canım şimdi göndereceğimle o ilk olan arasında kaldım bunada bi bakar mısın sence hangisi
Felix ift Kiilik Nevresim Takm-Beyaz | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Kızlar teyzemin kızına çeyizlik hediye almayı düşünüyorum, ilk gün yatağında olacak özel bir model olsun istedim. Aşağıda birkaç link paylaştım nolurrrrr bana yardım edin!! Fikrinizi bekliyorum
Fikrinize ihtiyacım var
Buhara ift Kiilik Nevresim Takm-Beyaz | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Crystal Tek Kişilik Nevresim Takımı Pembe | Tek Kişilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Minas ift Kiilik Nevresim Takm-Ekru | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Ilk gun kullansin diyorsan bana gore daha sade ve fantazi bir model olmali. Yolladiklarin modern ama, daha cok gundelik kullanima uygun gibi geldi bana. Mesela su tarz bir sey tercih ederdim ben:
Alida Jakar Evlilik Seti (Bu fiyat, setin fiyati; nevresim 200 civari galiba)
evmanyadaki Deco Bianca setii :) ama çift kişilik olanından...
bak şimdi seninkine bakarken şunu da gördüm çok hoş country tarzı: My House Bella Saten Pamuklu Çift Kişilik Nevresim Takımı 181.9TL - evmanya.com Kendime de alsam mı yaa :)
ya canım şimdi göndereceğimle o ilk olan arasında kaldım bunada bi bakar mısın sence hangisi
Felix ift Kiilik Nevresim Takm-Beyaz | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Fikrinize ihtiyacım var
arkadaşın önerdiği de çok güzel bence ilk güne uyar sonrada kullanılırIlk gun kullansin diyorsan bana gore daha sade ve fantazi bir model olmali. Yolladiklarin modern ama, daha cok gundelik kullanima uygun gibi geldi bana. Mesela su tarz bir sey tercih ederdim ben:
Alida Jakar Evlilik Seti (Bu fiyat, setin fiyati; nevresim 200 civari galiba)
kızlar bende ecoballa diye bi markanın almıştı krem rengi kumasını da çook beğenmiştiimm..