çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Renk çok güzelmiş ewet. güle güle kullanırsın inşallah.. fiyatlar %20 daha ucuz olsaymış :)

BENDE BEĞENDİM BEYAZ EŞYALARI ama fiyatlar pahaı geldii banaaa..

canım benimkiler en üst model zaten ama daha uyguna olanlar da var :)

doğru doğruu fiyatlarından bellii zatii:9

bi şeyler alan varmış sorun olmamış sanırım bi şeyler alınabilir

oo o zaman bakeem bir i kaç şey eklemiştim sepeteee......

ben evimmis ten tost makinası aldım bide korkmazın omlet setini.. aldım kargo bilgisini telefonuma gönderdiler ..bakalım çarşamba ya gelecekmişşgelsin de yazarım burayaaa...

Son düzenleme:
nish ev de sararın nevresim takımları %25 indirimli bir çok yere göre uyguna geliyor fiyatı.daha önce 2 kere alışverişim oldu memnun kaldım tavsiye de ederim

Hanımlar bu kampanya nasıl sizce? Birkaç kişinin çeyizinde gördüm çok hoşuma gitti ama fiyatı uygun mudur bilemedim.

kızlar paylaşımlarınızı takip ediyorum, çok hoşuma gidiooo ama benim işime yarayan bi paylaşımınızı henüz göremedim çünkü çoğu şeyimi aldım, ıvır zıvırlarım kaldı, bu paylaşımları görünce kendimi kazıklanmıs hissediorum

bende blender almak istiyorum aslında king düşünüyordum conkü ayrıca parçalama şeysi var bence arceliğin :)
ama arzumun yeni bir modeli cıkmış 3 bıcaklı ve rendeleme haznesi falanda var tavsiye ederim.
şuan modeli hatırlayamadım ama fiyatı 216 gibi bişeydi

blue house için kesinlikle almayın diye bişey okumuştum..400 watt için 2 si bir arada iyi fiyat.
belki faydam olur diye belirtmek isterim bende bu aralar bakıyorum ama rondosua olsun istiyorum. çünkü kurabiye için ceviz fındığı çekmek lazım içinde.. yada soğanda falan lazım olur diye düşündüm.

fakir harmony 550 watt teknosada 90 tl
arnica orbital 500 watt 80 tl gold bilgisayarda...standlı olan var birde oda 100 tl.

kolay gelsin şimdiden

ohh ne güzel işte kafan rahattır. birde o kısmından bak üzülme derim.... yada daha hoşuna giden bişey olursa sen yine al annene bırakırsın eskisini :)

Kızlar merhaba. Birçoğunuz bu Kaiser'ın kek kalıbı setini almışsınız. Bende en uygun aşağıdaki sitede buldum. Yeni üyeliklerde 100 TL üzerine 20 TL çek veriyor kullanmak üzere. siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu?

Kaiser 3 Para Seramik Set - Stokk by Enplus Ev Kltr

Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm - Stokk by Enplus Ev Kltr

Kaiser 3 Parça Seramik Set ---------69.90 TL
Korkmaz Natura Wok Tava 26 Cm ---- 49 TL
Şu ikisini alınca 100 TL.ye gelmiş oluyor çekle birlikte. Baya uygun geldi bana ama siz ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…