çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlarrr ben 79a mı ne almıştım bakın evmanyada çok daha fazla düşmüş seramik kaplama kek setleriiii :)

http://www.evmanya.com/urun/202852-kaiser-3-parca-balance-seramik-kapli-kek-kalip-seti?source=tab&fu={}-{2013-04-03}

kızlarrr ben 79a mı ne almıştım bakın evmanyada çok daha fazla düşmüş seramik kaplama kek setleriiii :)

http://www.evmanya.com/urun/202852-kaiser-3-parca-balance-seramik-kapli-kek-kalip-seti?source=tab&fu={}-{2013-04-03}

canım bu site çok pahallı :26:

Son düzenleme:
canım evet normalde pahalı bi site. ama ben başka bi siteden 120den 79a düştü diye almıştım bu seti. şu an bu set bence en uygun burda....

evim.nette buharlı temizleyiciler var. ben kohlemannın yeşil olan modelinden, Kohlemann Dampf Wunder aldım birkaç gün önce ama sarısı da hoşmuş yalnız :)
http://www.evim.net/buharli-temizleyiciler_k11253

http://www.evim.net/kucuk-ev-aletle...li-temizleyici_p154060?cid=11253&from=Catalog bu sarı olanını mı öneriyorsun ...kullanışlı mııdr? ve fiyatı uygun mu sence???

Son düzenleme:
ARKADASLAR BEN SIMDI KENDIME ABLAMA VE ANNEME ALDIM
ALMAK ISTEYENLER BUYURSUN LINKI ASAGIDA

Grupanya! - "Cem Bordo 5 parça tencere ve tava seti " 99 TL yerine 49,90 TL!
$cembordosetkapak1239220_525-277.jpg

cem iyi bir marka mı ayrıca seramikler çatlıyo demişlerdii o yüzden geri atmıştım ama fiyatta ayet uyguunnmuşş..

Bizim evde tencereler Cem ve annem uzun süredir kullanıyo hıc bişey olmadı artık herkes seramık kullanıyo ben ihtimal veremiyorum hele 50 lira cok uygun

Bizim evde tencereler Cem ve annem uzun süredir kullanıyo hıc bişey olmadı artık herkes seramık kullanıyo ben ihtimal veremiyorum hele 50 lira cok uygun

bence de fiyat çook uygun bende seramik çatlıyo dediler almayım bari demiştiimm..bende alamm hemenn ..teşekkürler.

Rica ederim canım :) sen çeyizin için neler bakıyosun söyle denk geldiğim şeyler haber veririm sana

ben mutfağa başladım yatak odam bittii baktıkça almak istiyorum ama almayacam artııkk..imdi mutfaktaki ufak tefek eşyalara bakıyorum ..her gün çeyiz sitelerini sırayla geziyorummm..
evlileri bulmuşken sorayıım:) moilyada marka tavsiyeniz var mı..nişamlım askerde gelince hemen hazırlıklara başlayacaz ben karraı vereyim gelince almaya başlayalım diyorum ..FİKİR İSTİYORU SİZLERDENNN...

ayy evet ben de ilk çeyize başladığım zamanlar yatak örtümü,yatak odası perdelerimi vs ecobelladan almıştım çok kaliteli duruyor kesinlikleeee :KK16:

BENDE nevrsim takımı ve dört mevsim set aldım çook beğendiimm kuaşı da çook güzell..

bence de fiyat çook uygun bende seramik çatlıyo dediler almayım bari demiştiimm..bende alamm hemenn ..teşekkürler.

ben mutfağa başladım yatak odam bittii baktıkça almak istiyorum ama almayacam artııkk..imdi mutfaktaki ufak tefek eşyalara bakıyorum ..her gün çeyiz sitelerini sırayla geziyorummm..
evlileri bulmuşken sorayıım:) moilyada marka tavsiyeniz var mı..nişamlım askerde gelince hemen hazırlıklara başlayacaz ben karraı vereyim gelince almaya başlayalım diyorum ..FİKİR İSTİYORU SİZLERDENNN...

canım ben mobilyamı yataşın enza diye bi markası ondan aldım ve gerçekten memnunum. koltuklarda sana tavsiyem tay tüyü denen cinsten al asla leke tutmuyor benimkilerin üzerine dökülmeyen kalmadı ıslak bezle siliyosun leke falan hak getire hiçbişey kalmıyo kesinlikle tay tüyü tavsiye ederim :)

kızlar dün çeyiz eti için Aryıldız, korkmaz, hisar mağazalarını gezdim. Aryıldız ile korkmaz arasında kaldım ama sanırım aryıldız daha ağır basıyor.

aryıldızın 7 harikası diye bir kampanyası var 1700 tl. içeriği;
90parça Ç-k-b seti
84 parça porselen yemek takımı
8parça tencere set
4 parça sahan set
4parça çaydanlık takımı
4 parça cezve takımı
2parça düdüklü tencere (bir de hediye olarak çok beğendiğim yeni model (sitesinde bulamadım) kahvaltı takımını hediye verecek çaydanlığı falan da var )

korkmazın kampanyası ise;
seçeceğin; yemek takımı, ç-k-b takımı, tencere seti fiyatı toplanıyor 400 tl indirim yapılıyor hediye olarak da iki adet seramik tencere bir adet seramik tava veriyor.

sizce nasıl?

kızlar dün çeyiz eti için Aryıldız, korkmaz, hisar mağazalarını gezdim. Aryıldız ile korkmaz arasında kaldım ama sanırım aryıldız daha ağır basıyor.

aryıldızın 7 harikası diye bir kampanyası var 1700 tl. içeriği;
90parça Ç-k-b seti
84 parça porselen yemek takımı
8parça tencere set
4 parça sahan set
4parça çaydanlık takımı
4 parça cezve takımı
2parça düdüklü tencere (bir de hediye olarak çok beğendiğim yeni model (sitesinde bulamadım) kahvaltı takımını hediye verecek çaydanlığı falan da var )

korkmazın kampanyası ise;
seçeceğin; yemek takımı, ç-k-b takımı, tencere seti fiyatı toplanıyor 400 tl indirim yapılıyor hediye olarak da iki adet seramik tencere bir adet seramik tava veriyor.

sizce nasıl?

canım bence aryıldızın kampanyası gayet güzel gözüküyor yanında birde kahvaltı takımı çok iyi. markada güvenilir içine siniyorsa modelleri alabilirsin bence.

http://www.evim.net/kucuk-ev-aletle...li-temizleyici_p154060?cid=11253&from=Catalog bu sarı olanını mı öneriyorsun ...kullanışlı mııdr? ve fiyatı uygun mu sence???

ben yeşil olanı aldım çünkü hem buharlı hem de deterjanlı kullanılabiliyo... sarı olan da iyi ama o sadece buharlı... yeşilden kullananlar memnun kalmış anladığım kadarıyla :) kk'da faydalı bilgiler başlığında sormuştum....
fiyatı 3 aşağı 5 yukarı hep aynı. evmanyada aynı ürün kargo ücretsize geldiği için ben ordan aldım....

X