- 3 Ekim 2010
- 11.450
- 3.686
Bernardo da 6 kişilik yemek takımı ve 6 kişilik kahvaltı takımlarında %50 indirim devam ediyor tencere tavalardada %50 indirim var son gun 28 Şubat
Bernardo kampanyaları hala devam ediyor, benden de ilave olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bernardo da 6 kişilik yemek takımı ve 6 kişilik kahvaltı takımlarında %50 indirim devam ediyor tencere tavalardada %50 indirim var son gun 28 Şubat
Trendyol ceki olan açıl lazım
arkadaşlar tantitoni den online alışveriş yapanlar var mı ürünler nasıl memnun musunuz?
porselen sepeti indirim kuponu olan var mı?
kaiser kek setini ne zamandır almak istiyordum ve aldımmm :) kaçırmayın fırsatıııııııııı
Gruppal - Kaiser 3 Parça Seramik Kek Kalıbı Seti
kaiser iyi bir marka mıymış canım? benim de aklımda bulunsun. zira kek kalıbı noktasında çok ikilem yaşıyorum ve sadece tek bir kalıp kullanıyorum
çok iyi fiyata almışsın tebrikler
bu arada aynı sitedeki doğrayıcı fisslerin finecut un aynısı gerçekten aynısıysa çok fena kazık yemişim
kızlar bana yardım edebilirmisiniz bu elektrik supurgesini almayı dusunuyorum yada sizin onerebilcekelriniz ceyizinize aldıklarınız dan önerirmisiniz
bende bilemiyorum işte o kadar arastırıyorum kimse bunun uzerine blog acmamıs yardım da isteyemiyorum kimseden yardımcı olmuyorlar cunku alan kişiler neye gore aldı bir bilsek:)