çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım su olayına kesinlikle katılıyorum. arnica boralar çok tavsiye ediliyor ama onların da hepa filtresinin iyi olmadığını okumuştum. miele nin bir süpürgesi sanki öneriliyordu okuduğum kitapta. akşam unutmazsam bakayım :KK31:

canım su olayına kesinlikle katılıyorum. arnica boralar çok tavsiye ediliyor ama onların da hepa filtresinin iyi olmadığını okumuştum. miele nin bir süpürgesi sanki öneriliyordu okuduğum kitapta. akşam unutmazsam bakayım :KK31:

tamamdır yorumları bekliyoruz :) çok aşırı pahalı olmasa nilfisk alırdım ama 700-800 tl vermek bana saçma geliyor :S

şimdilik şunu söyleyeyim ben homend deepsilence aldım ama memnun değilim. çok çabuk ısınıyor, süpürürken o filtreden gelen hava kış günü bile terletiyor. toz da çıkardığını düşünüyorum o filtreden gelen havayla. sessiz diye aldım ama çok da sessiz değil, en düşük ayarı sessiz sadece, onu da pek kullanmıyorum zaten. çoğu halımı da kaldırıyor en yüksek ayarı, orta ayarda kullanmak zorunda kalıyorum.
kızlar oyuk halılardan alacaksanız süpürgenizi çok güçlü almayın, zira onlar çok çabuk kalkıyor ve yapışıyor süpürge. zor oluyor.

Homend - Serving Life

şimdilik şunu söyleyeyim ben homend deepsilence aldım ama memnun değilim. çok çabuk ısınıyor, süpürürken o filtreden gelen hava kış günü bile terletiyor. toz da çıkardığını düşünüyorum o filtreden gelen havayla. sessiz diye aldım ama çok da sessiz değil, en düşük ayarı sessiz sadece, onu da pek kullanmıyorum zaten. çoğu halımı da kaldırıyor en yüksek ayarı, orta ayarda kullanmak zorunda kalıyorum.
kızlar oyuk halılardan alacaksanız süpürgenizi çok güçlü almayın, zira onlar çok çabuk kalkıyor ve yapışıyor süpürge. zor oluyor.

Homend - Serving Life

ben de araştırdım dediğin gibi vazgeçtim homendden... donanım haber sitesinde açıklamışlar:

"Hepa filtrelerin yıkanmaması ayrı bir dezavantaj ve buda akıllara filtrelerin yıkanamayan hepa filtrelerden biri olduğunu getiriyor. Ayrıca kılavuzda her iki filtreninde 6 ayda bir değiştirilmesi gerektiği yazıyor, buda operasyonel maliyetleri biraz arttırıyor kanımca. Philips 9210'nun hepa filtresi 6 ayda bir yıkanma kaydıyla 2 senede bir değiştiriliyor ve fiyatıda 45 tl. Homend ürününde ise bu miktar aynı zaman diliminde sünger filtre hariç 80 tl'ye yükseliyor. "

"Web sitemizde belirtildiği gibi 1201-1202 dustbreak süpürgelerimizde hava çıkış filtreleri normal sentetik filtre, motor koruma filtreleri ise hepa filtre olarak kullanılmaktadır. 1203 ve 1204 süpürgelerimizde ise hem motor koruma filtresi hemde hava çıkış filtreleri hepa filtre olarak kullanılmıştır. Bu tamamen tasarım ile ilgili detaydır. 1204 Twinface süpürgemiz hem toz hazneli hemde toz torbalı kullanıldığından tasarımı özellikle çift hepa filtreli olarak gerçekleştirilmiştir. "

bende bu seti almak istiyordum ve sayende aldım sağol :) ama bu fırsat sitelerindan hiç alışveriş yapmamıştım. bu kod şimdi ne işe yarıycak anlamadım ki ben :44::44: direk teslimat adresimize göndermicekler mi koda gerek var mı?

Ben bu ürünü bugün boynerden 70 liraya aldım %50 indirim yapmışlar

kızlar bana yardım edebilirmisiniz bu elektrik supurgesini almayı dusunuyorum yada sizin onerebilcekelriniz ceyizinize aldıklarınız dan önerirmisiniz

$philips-fc-8144-01-easylife-energycare-toz-torbasz-elektrikli-sprge-480-1.jpg

canım asla alma.ben de çeyimize almıştım hepa filtreli diye heveslenip.süpürgeme 1 sene oldu ve yaklaşık 3 aydır zaten kullanmıyorum süpürgeyi.hepa filtresi çabuk kirlendi.yıkayayım dedim.acayip pis bir koku yayılıyor ortalığa.2.aydan itibaren o kuvvetli çeken makine artık çekmez oldu.hantallaştı gibi.hepa filtresi yıkananlardan araştır alacaksan da.ama kesinlikle bu ürünü alma sitesinden bu ürünle ilgili yorumları okudun mu çoğu memnuniyetsizliğini dile getirmiş.philipse yakıştıramadım ve hiç memnun kalmadım.

Son düzenleme:
bende bu seti almak istiyordum ve sayende aldım sağol :) ama bu fırsat sitelerindan hiç alışveriş yapmamıştım. bu kod şimdi ne işe yarıycak anlamadım ki ben :44::44: direk teslimat adresimize göndermicekler mi koda gerek var mı?

canım fırsatı yakalaman yeterli. bana da bugün geldi ürünler :KK34:

kızlar deniz bonusun mart sonuna kadar internetten 200 tl alışverişlere 50 tl bonus veriyor cok guzel bir kampanya deniz bonusu olanlara duyurulur

bende takipteyim kızlar:):) bende ilave edeyim tantitonide güzel indirimler var.. Ancak bu sitede tantitoninin pek adı geçmiyor. bu markadan ürün kullanan var mı acaba?Kaliteli olup olmadığını merak ediyorum da..

bende takipteyim kızlar:):) bende ilave edeyim tantitonide güzel indirimler var.. Ancak bu sitede tantitoninin pek adı geçmiyor. bu markadan ürün kullanan var mı acaba?Kaliteli olup olmadığını merak ediyorum da..

ben cok severım ceyızımde var baya bı parca tantıtonıden ama tabı daha kullanmadıgım ıcın bılemıcem :)

X