- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
süpürge alacaksanız su filtreli ve pratik bir şey alın. diğerleri tozu dışarı veriyor ve en sağlıklısı su filtrelilermiş.
ben şu an rowentanın su filtrelislil kullanıyorum önermiyorum... koku yapıyor ve temizliği zor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpürge alacaksanız su filtreli ve pratik bir şey alın. diğerleri tozu dışarı veriyor ve en sağlıklısı su filtrelilermiş.
canım su olayına kesinlikle katılıyorum. arnica boralar çok tavsiye ediliyor ama onların da hepa filtresinin iyi olmadığını okumuştum. miele nin bir süpürgesi sanki öneriliyordu okuduğum kitapta. akşam unutmazsam bakayım
şimdilik şunu söyleyeyim ben homend deepsilence aldım ama memnun değilim. çok çabuk ısınıyor, süpürürken o filtreden gelen hava kış günü bile terletiyor. toz da çıkardığını düşünüyorum o filtreden gelen havayla. sessiz diye aldım ama çok da sessiz değil, en düşük ayarı sessiz sadece, onu da pek kullanmıyorum zaten. çoğu halımı da kaldırıyor en yüksek ayarı, orta ayarda kullanmak zorunda kalıyorum.
kızlar oyuk halılardan alacaksanız süpürgenizi çok güçlü almayın, zira onlar çok çabuk kalkıyor ve yapışıyor süpürge. zor oluyor.
Homend - Serving Life
kaiser kek setini ne zamandır almak istiyordum ve aldımmm :) kaçırmayın fırsatıııııııııı
Gruppal - Kaiser 3 Parça Seramik Kek Kalıbı Seti
bende bu seti almak istiyordum ve sayende aldım sağol :) ama bu fırsat sitelerindan hiç alışveriş yapmamıştım. bu kod şimdi ne işe yarıycak anlamadım ki ben :44::44: direk teslimat adresimize göndermicekler mi koda gerek var mı?
bende bu seti almak istiyordum ve sayende aldım sağol :) ama bu fırsat sitelerindan hiç alışveriş yapmamıştım. bu kod şimdi ne işe yarıycak anlamadım ki ben :44::44: direk teslimat adresimize göndermicekler mi koda gerek var mı?
migroslarda ithal züccaciye reyonunda %40 indirim vaaarr....
canım fırsatı yakalaman yeterli. bana da bugün geldi ürünler
garanti flexi bonus var. olmazkızlar deniz bonusun mart sonuna kadar internetten 200 tl alışverişlere 50 tl bonus veriyor cok guzel bir kampanya deniz bonusu olanlara duyurulur
bende takipteyim kızlar:):) bende ilave edeyim tantitonide güzel indirimler var.. Ancak bu sitede tantitoninin pek adı geçmiyor. bu markadan ürün kullanan var mı acaba?Kaliteli olup olmadığını merak ediyorum da..