çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende takipteyim kızlar:):) bende ilave edeyim tantitonide güzel indirimler var.. Ancak bu sitede tantitoninin pek adı geçmiyor. bu markadan ürün kullanan var mı acaba?Kaliteli olup olmadığını merak ediyorum da..

çok kalitesiz ürünleri var. özellikle çaydanlıkları çok kötü.... 1 sene falan kullanıp hevesimi alayım derseniz bilmemem :/ cats by luyano ve tantitoni ucuz ürünleri süsleyip püsleyip satıyor..

akbank internet şubesini kullananlar için, morhipo da ay sonuna kadar 75 lira üzeri alılverişlerde 20 lira indirim kampanyası var.

merhaba herkese,
yeni katıldım aranıza, ben de yeni yeni işe girmiş yavaştan kendi parasıyla çeyiz alışverişine başlıycak olan bi tipim :KK3: burayı takip ederek jumbo çatal bıçak takımı almaya karar verdim, 500 evler jumboda indirim var çatal bıçak takımı alana kütahya porselen yemek takımı hediye ediyorlar

Kızlar iyi geceler,

İstanbul Beylikdüzü Tüyap'ta 18-30 Mart tarihlerinde İdeal Home ÇEyiz fuarı açılacak. Fuara katılım sanırım ücretli. Net bir bilgisi olan var mı? Katılmak istiyorum çok. O kadar çok marka gelecek ki :KK31:

KIZLAR evimnetten hiç alışveriş yapmadım
yapa memnun kalan var mı
yani istediğimiz ürün doğru ve zamanında geliyor mu
ben markafoni altıncı cadde ve westingdn alışveriş yapmıştım
sorun yaşamadım
ama evimnetten korkuyorum

yapa memnun kalan var mı
sorun yaşamadım

Ben evim netten bir çok defa alışveriş yaptım ve memnun kaldım paketlemeleri falan çok iyi

yapa memnun kalan var mı
sorun yaşamadım

canım arkadaşım yapmıştı o kadar geç gelmişti ki ürün anlatamam.. oyüzden ben de geçenlerde çok çekinerek yaptım ama arkadaşımınınkinin aksine süper hızlıydı ancaaaak başka renk ve desen olan ürünü yollamışlar çok üzüldüm çünkü çok beğenerek almıştım :KK25: geri gönderdim 3-4 gün sonra da parayı hemen iade ettiler.aynı anda bir ürün daha almıştım o da dün kargoya verildi yarın geçer sanırım elime.. inşallah onu doğru yollamışlardır.. yani yanlış ürün dışında site güvenilir :KK34:

bende evim netten lışveriş yapıyorum hiçç sorun yaşamadıımm..tek ktü yanı geç geliyo kampanya bitene kadar kargoya vermiyolarr o yüzden geç geliyo ama geliyo korkacak bişey yok yanii..

Englısh home' da kampanya varmış, mağazada beğendiğim çift kişilik yatak örtüsü 190,00 Tl bugün internetten kdv ve kargoyla birlikte 100 liraya aldım.. :KK16:

ben göremedim internet sitesinde yatak örtülerinde indirim, hepsi 190 lira :26:

Valla canım şuan yine girdim aynen dediğim gibi bir çoğu 80 küsür ve 90 küsür arasında, sadece 2-3 ürün var indirimli hali 125, 224 ve 374 küsür olan, ben bugün aldım totalde kargoyla 100 liraya geldi. :44:

Önümüzdeki cuma bime 43 parça vitrin seti gelicekmiş.99 tl.resimde güzel görünüyor.günlük. Kullanım için süpürge falanda vardı.yolunuz düşerse bence Bi bakın derim.hatta 45 Tl ye döküm tencere ve fiyatını unuttum döküm tavada var.

Son düzenleme:
evim.nette Hisar ürünleri var :)

bi de geçen gördüm Şok markette Korkmazın maviş tencere setleri vardı 100 tl idi...

bunu aldı galiba arkadaş 84 lira çift kişilik ...​

Bu da güzelmiş, ama ben bunu aldım canım:KK34:

$indir (1).jpg

Cuma günü aldım, bugün teslim ettiler.

Son düzenleme:
X