Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada fark varmı? bilen yokmu
normal satış mağazasından daha uygun oluyor. Peşin alınca indirimde yapıyorlar
kısacası orda ; internette kampanya oldugu zamanki fiyatlarda satılıyor diyebilirim
kızlar günaydın
bakın dün neler sipariş verdim. keramika pasta takımı.. hemde 2 farklı takım. adeti sadece 35 tl. birde 3 lü çerezlik aldım, onlara uysun istedim 10.90 tl
bunları hem pasta günlerinde hemde kahvaltıda kullanıcam.
TAKIM KALP PASTA 7 PARCA ASK KAPIYI CALINCA « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz (sanırım 2. takım bitmiş şimdilik)
TAKIM CEREZLIK 3 PARCA - CICEK « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
tefal tava ve tencerelerde bi ala bi bedava
bohça için erkek tarafına neler konulması gerek bilen var mı?
arkadaşşlar bu arada englısh home yorganlarda yarı fıyat kampanyası bıtmıstı hatırlarsanız. Bugun magazadakı kız sımdı maıl geldı yarın tekrar baslıyor 3 gun surecek dedı .
bu arada chakra magazalarında da baya ındırım yuzde 70 gıbı. ben sabunluk setı falan aldım daha da alıcam bakın derım ama bana da bırakın :)
canım ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafında senın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden
Canım ben aldım 2 tane çünkü fiyatı gerçekten çok iyi.
Terleteceğini düşünmüyorum, misafir için aldım ama
canım bende misafir için düşünüyorum yarın nöbetçiyim ama internetten alacağım internet şubesindede indirime giriyordur umarım gercekten cok uygun fiyatı ben kendimize linensten aldım 1 battal 1 ç.k 4 yastığa (hepsi mikrojel) 680 tl verdim misafir için gerek yok heralde okadarına dimi
Yok canım ya sürekli yatmak başka, 1 gece 2 gece yatmak başka.
Hepsine o kadar para verilir mi kız batarsın valla
ayy doğru söylüyorsun vala tatlım en iyisi ben alayım onlardan ama internet sitesinde indirime giriyor dimi
Kuzu onu bilmiyorum ben gidip mağazdan aldım en vakumlularını, malum çeyize girecek olunca
evet canım bende öyle yaparım ama yarın nöbetçiyim 112 de calısıyorum 24 saat bizim nöbetler ben cıkana kadar biter zaten
İnternetten bi şansını dene inşallah girer indirime
Yakala.co'da perabulvarı indirim çeki var 30 tl indirim 3 lira 50 tl indirim çeki 5 tl..