çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

icmimarderya merhaba,

özelden mesajını aldım ama mesaj sayım 100 ü geçmediği için cevap yazamıyomuşum :)
keramika ürünle ilgili ürünüm elime geçer geçmez paylaşıcam..

kızlar günaydın
bakın dün neler sipariş verdim. keramika pasta takımı.. hemde 2 farklı takım. adeti sadece 35 tl. birde 3 lü çerezlik aldım, onlara uysun istedim 10.90 tl

bunları hem pasta günlerinde hemde kahvaltıda kullanıcam.

TAKIM KALP PASTA 7 PARCA ASK KAPIYI CALINCA « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz (sanırım 2. takım bitmiş şimdilik)
TAKIM CEREZLIK 3 PARCA - CICEK « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz

ay ben de bunu a101'in reklamında geçen hafta görüp alayım demiştim. sonra nişanlım eve geldi ve ara tatilde kayınvalidemin aynısından yani şu kızlı erkekli desenli setlerinden (kupa tabak çerezlik) aldığını gördüm :) kayınvalidemle zevklerimiz hep ortak yaaa :nazar:

bohça için erkek tarafına neler konulması gerek bilen var mı?

canım ben yaptım yanlız ben bıraz abarttım sen sadeleştirebilirsin nısan bohcasında koyduklarım:

Damat'a:

*Nişan takımı-gomlegi-kravatı-kemeri-ayakkabısı-corabı-cuzdanı
*gundelık(bıraz el opmelik bayramlık gibi ) ceket-kot-gomlek-ayakkabı-corap
*iç çamasırı
*yazlık ve kıslık pıjama takımıı
*robdesambır takımı
* vucut havlusu-bas havlusu-el havlusu takımı
* parfum seti, traş seti
* deri ev terliği
(ben bavula koydum bunları uzerını bohcayla orttum )

Kayınvalıdeye :

* iç çamaşırı
* bluz
* fular
* hamam seti
* seccade-tesbih
* havlu takımı ( yuz havlusu ve kucuk el havlusu )
* mevlut basortusu ( ben ozel yaptırdım kasnak ışı boncukla tavsiye ederım yapanı bulursan efsane guzel oldu )
* ev ayakkabısı (bildiğin taşlı tuslu babet aldım ben , kendım işlediğim keseye koydum )
*pijama takımı,çorap

( kaynvalıdemınkılerıde kendı ellerımle boyadıgım sandıga yerlestırdım, bır tane fıskos ortusu aldım ona sardım )

Kayınpeder:

*iç çamaşırı
*gömlek-suveter-kravat
* deri ev terliği
* pijama takımı
*seccade-takke-tespih
*çorap
*havlu takımı

(bunlarıda home sweet homedan bır ortu aldım koltuk şalı olarak gecıyordu baya bır pahalıya maloldu ama cok guzel oldu ona sardım koydum )

Umarım yardımcı olabılmısımdır.

arkadaşşlar bu arada englısh home yorganlarda yarı fıyat kampanyası bıtmıstı hatırlarsanız. Bugun magazadakı kız sımdı maıl geldı yarın tekrar baslıyor 3 gun surecek dedı .

bu arada chakra magazalarında da baya ındırım yuzde 70 gıbı. ben sabunluk setı falan aldım daha da alıcam bakın derım ama bana da bırakın :)

arkadaşşlar bu arada englısh home yorganlarda yarı fıyat kampanyası bıtmıstı hatırlarsanız. Bugun magazadakı kız sımdı maıl geldı yarın tekrar baslıyor 3 gun surecek dedı .

bu arada chakra magazalarında da baya ındırım yuzde 70 gıbı. ben sabunluk setı falan aldım daha da alıcam bakın derım ama bana da bırakın :)

canım ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafında senın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden

canım ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafında senın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden

Canım ben aldım 2 tane çünkü fiyatı gerçekten çok iyi.
Terleteceğini düşünmüyorum, misafir için aldım ama :KK1:

Canım ben aldım 2 tane çünkü fiyatı gerçekten çok iyi.
Terleteceğini düşünmüyorum, misafir için aldım ama :KK1:

canım bende misafir için düşünüyorum yarın nöbetçiyim ama internetten alacağım internet şubesindede indirime giriyordur umarım gercekten cok uygun fiyatı ben kendimize linensten aldım 1 battal 1 ç.k 4 yastığa (hepsi mikrojel) 680 tl verdim misafir için gerek yok heralde okadarına dimi

canım bende misafir için düşünüyorum yarın nöbetçiyim ama internetten alacağım internet şubesindede indirime giriyordur umarım gercekten cok uygun fiyatı ben kendimize linensten aldım 1 battal 1 ç.k 4 yastığa (hepsi mikrojel) 680 tl verdim misafir için gerek yok heralde okadarına dimi

Yok canım ya sürekli yatmak başka, 1 gece 2 gece yatmak başka.
Hepsine o kadar para verilir mi kız batarsın valla :KK1:

X