çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bernardodan msj var

Bernardo'da tum 6 kisilik yemek, kahvalti takimlari ve tencere-tavalarda %50 INDIRIM... 28 Subat, son gun. Kacirmayin... Bernardo

Ben mağazada baktım ince gibi geldi almadım sıcak tutuyor mu kızlar bilen var mı
Fiyatı uygun ama ince gibi sanki Ankara'nın ayazında donmayalım sonra hahahahaha :KK9:

arkadaşşlar bu arada englısh home yorganlarda yarı fıyat kampanyası bıtmıstı hatırlarsanız. Bugun magazadakı kız sımdı maıl geldı yarın tekrar baslıyor 3 gun surecek dedı .

bu arada chakra magazalarında da baya ındırım yuzde 70 gıbı. ben sabunluk setı falan aldım daha da alıcam bakın derım ama bana da bırakın :)

teşekkür ettim englishome den yorgan almaya gitmiştim bitmişti burd aokudum netten aldım şimdi ..teşekkür ettim haber ettiğin için..

canım ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafında senın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden

walla açıkası bilemiyorum. ben ceyizime daha onceden almıştım ama benımkı 2li çıtçıtlı yorganlardan( eng home 140 tl ye almıştım). bu ındırımdekınden almadım bugun eng home a da gıttım ama olmassa yarın bı bakıcam bı tane yedek cıft kısılık alıyım dıyorum. yanı fıyatı dolayısıyla alınabılır en kotu mısafır yorganı olarak yanı ben mısafır ıcın alıcam bu ındırımdekınden tabı magazada varsa bugun almadıgıma pısman oldum.

walla açıkası bilemiyorum. ben ceyizime daha onceden almıştım ama benımkı 2li çıtçıtlı yorganlardan( eng home 140 tl ye almıştım). bu ındırımdekınden almadım bugun eng home a da gıttım ama olmassa yarın bı bakıcam bı tane yedek cıft kısılık alıyım dıyorum. yanı fıyatı dolayısıyla alınabılır en kotu mısafır yorganı olarak yanı ben mısafır ıcın alıcam bu ındırımdekınden tabı magazada varsa bugun almadıgıma pısman oldum.

canım kuzenımde alacaktı bugun tugce_tncr@hotmail.come bulamamıs ınternetten aldı bence siparıs ver netten al kaldıysa kargo ücreti 4.90 bende netten aldım nöbetçiydim gidemem diye hemen tükeniyor

Engilish home dan msj var kizlar
Evinize bahar havasini getirecek perdeleriniz English Home'dan. Secili perdelerde %50 indirim 28 Subat'a kadar sizleri bekliyor. Keyifli alisverisler.

icmimarderya merhaba,

özelden mesajını aldım ama mesaj sayım 100 ü geçmediği için cevap yazamıyomuşum :)
keramika ürünle ilgili ürünüm elime geçer geçmez paylaşıcam..

ürün elime geçti çok güzelll. gören herkes aşık alıyooo.
aşk masalı serisi ve aşk kapıyı çalınca serisini takım yapmıştım..1 tanesinin tükenmiş zaten..
kesamika seramik çok hızlı 2 gün içinde kütahyadan geldi ( tabakcıklarımı öyle sarmışlarki sağolsunlar kırılmaları imkansız :)
sorduğum her soruya maille hızla cevap aldım..
keramike seramike sonsuz teşekkürler :)

ürün elime geçti çok güzelll. gören herkes aşık alıyooo.
aşk masalı serisi ve aşk kapıyı çalınca serisini takım yapmıştım..1 tanesinin tükenmiş zaten..
kesamika seramik çok hızlı 2 gün içinde kütahyadan geldi ( tabakcıklarımı öyle sarmışlarki sağolsunlar kırılmaları imkansız :)
sorduğum her soruya maille hızla cevap aldım..
keramike seramike sonsuz teşekkürler :)

teşekkür ederim canım. ii günlerle agız tadıyla kullanmakta nasip olur inşallah...

canım kuzenımde alacaktı bugun tugce_tncr@hotmail.come bulamamıs ınternetten aldı bence siparıs ver netten al kaldıysa kargo ücreti 4.90 bende netten aldım nöbetçiydim gidemem diye hemen tükeniyor

walla bugun magazaya gıttım ılk gunu bıttı dedıler mıllete haber verdım bana kalmadı dedım :) hauhu ınternetten aldıım bende az once

Bu arada taç linens te %25 ındırım var arkadaşlar; ben pike takımı aldım :
$tac-palazzo-ozel-pike-takimi.jpg

Son düzenleme:
walla bugun magazaya gıttım ılk gunu bıttı dedıler mıllete haber verdım bana kalmadı dedım :) hauhu ınternetten aldıım bende az once

Bu arada taç linens te %25 ındırım var arkadaşlar; ben pike takımı aldım :
Eki Görüntüle 641570

güle güle kullanalım yorganlarımızı canım :KK16: bide bu pike setini ne kadara aldın bide kaç parça bu neler var içinde

Bernardo da 6 kişilik yemek takımı ve 6 kişilik kahvaltı takımlarında %50 indirim devam ediyor tencere tavalardada %50 indirim var son gun 28 Şubat

güle güle kullanalım yorganlarımızı canım :KK16: bide bu pike setini ne kadara aldın bide kaç parça bu neler var içinde

canım 500 TL ye aldım. 1 pike+1taşlı nevresim+1lastıklı carcaf+2düz yastık kılıfı+2 taşlı yastık kılıfı+1 kucuk kırlent taşlı yastık kılıfı
yanı kısacası bıldıgın nevresım takımı var duz beyaz artı olarak pike+süslü yastıkları var dıyebılırım ideal bi set bırde hıc bıyerde yok beyaz renk cok aradım heryerde krem var. kumaşı falan cok guzel az once yıkadıım pamuk gıbı. taşlarınada hiç bisey olmadı tabı hassas yıkamada.

Son düzenleme:
kızlar bu english homenin indirime giren çift kişilik yatak örtülerini gören oldumu. dokunan falan..
incelermi? mesela sarevin mikrofiberlileri gerçekten mükemmel..
alan ve memnun olan varmı. bende almak istiyorum

ENGLİSH HOME SECİLİ NEVRESİMLERDE YUZDE 25 INDIRIM VARMIŞ

vip dkkan' da gelin babetlerı var bende bı tane vardı soranlar olmuştu. bı tane daha aldım :) sadce 39 - 40 numaralar var yanlız.

kızlar akbaba giyim sitesi hakkında ilgisi olan var mı? kıyafatler çok ucuz bu siteden bişeyler alan oldu mu?

günaydın kızlar,

çeyiz mağazasının önünden geçerken TAÇ NEVRESİM TAKIMLARINDA KAMPANYA gördüm. tabi gerçek anlamda kampanyamı bu konuyu hakkında fiyatları bilenlerden yardım bekliyorum.
200 tl ye 1 alana 1 bedava şeklinde %100 pamuk-saten nevresim takımları var. Taç kalitesine güveniyorum ve tanesi 100 tl ye geliyor. sizde gerçekten kampanyamı yoksa bu fiyatlar ara ara bu şekilde düşüyormu?

Taçın kendi sitesine baktım %100 pamuk saten olarak makosaten bölümündekiler 115 tl, saten delux bölümündekiler 210 tl idi..

konu hakkında acil yardımlarınızı rica ederim..

X