çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

eger adanada oturan gelıncıklerımız varsa bu hafta sonu evshopta yaşgünü dolayısıyla çok indirim oolacakmış.haberiniz olsun

az sonra adana evshopdayım butun indirimli urunleri alıcammmm giden kimse varmı nasıl indirimler neler almalıyım

englısh home yorganlarda %50 ındırım var kızlar
tek kısılıkler 19.90
cıftler 24.90 mıs msj geldi ne zamana kadar bılmıyorum sitesini ziyaret edin

Ben uzun bir süre araştırdım canım, moneta markası italya menşeili olduğu için en kaliteli seramik tencere tavaları kendi üretiyormuş, ben seramiklerimi monetadan aldım :KK16:

son haftalarda ÇKB setlerine baktım ve 300 tl nin altında fiyat bulamadım (89 parça) . ama tabi 400-500 tl de 12 kişilik çatal kaşık bıçak setinede veremem.. NEHİR markayı kullananlar tavsiye etti (tabi ablalarım ve annemde kullanıyo ve memnunuz). sitesinde 327 tl lik indirimli fiyatın üzerinden İST/İSTOÇ mağazasından kutulusu için 235 tl, sandıklı için 270 tl fiyat aldım. en kısa zamanda kutulu olandan alıcam.. çünkü sandığı heryere sığmayabilir... aklınızda bulunsun belki sizede uygun gelebilir..

son haftalarda ÇKB setlerine baktım ve 300 tl nin altında fiyat bulamadım (89 parça) . ama tabi 400-500 tl de 12 kişilik çatal kaşık bıçak setinede veremem.. NEHİR markayı kullananlar tavsiye etti (tabi ablalarım ve annemde kullanıyo ve memnunuz). sitesinde 327 tl lik indirimli fiyatın üzerinden İST/İSTOÇ mağazasından kutulusu için 235 tl, sandıklı için 270 tl fiyat aldım. en kısa zamanda kutulu olandan alıcam.. çünkü sandığı heryere sığmayabilir... aklınızda bulunsun belki sizede uygun gelebilir..

kalimero ben de günlük için nehir düşünüyorum, bu fiyatı mahmutbey istoça gidip kendin mi öğrendin yoksa istoç satıcılarından birinin online satıcı oldugu bir siteden mi?

kalimero ben de günlük için nehir düşünüyorum, bu fiyatı mahmutbey istoça gidip kendin mi öğrendin yoksa istoç satıcılarından birinin online satıcı oldugu bir siteden mi?

Telefon ile bilgi aldım. c.tesi saat 15:00 a kadara açıklarmış. pazar günleri çalışılmıyormuş.
bir bayi varmış sanırım..

arkadaşlar seramik tencere için öneriniz var mı?
moneta iyi bi de korkmaz iyi diyorlar aslında bakımı iyi yaparsan hepsi iyi çoğu aynı içerilki diyorlar
bende çelik ve seramik olarak arayış içerisindeyim.. çelikte emsan, seramikte emsan + bernardo.. kullananlardan fikirler bekliyorum bende.. aryıldız, hisar jumbo pahalı :KK43:

çelikte korkmaz da bakabilirsin hisar da iyi jumbo dahada pahalı diğerlerine göre tabi
seramik olarak yine korkmaz bakabilirsin

moneta iyi bi de korkmaz iyi diyorlar aslında bakımı iyi yaparsan hepsi iyi çoğu aynı içerilki diyorlar

çelikte korkmaz da bakabilirsin hisar da iyi jumbo dahada pahalı diğerlerine göre tabi
seramik olarak yine korkmaz bakabilirsin

Korkmazı kalite olarak herkes öneriyor ama hep düz modeller var. çeyizlik olduğu için yeni model yada desen düşünmüştüm ama abartmaya gerek yokmu acaba? model konusunda emsan çok iyi ama korkmaz kadar tavsiye etmiyolar.. emsanın reklamlarıda çok ve bi kaç kullananda çok memnunmuş. neyse korkmaza bakıcam galiba..

Eminönü şark han, kürkçü han yada mercan yokuşunda korkmaz, aryıldız mağazası varmış. normal satış mağazasından uygumudur acaba? bilen varmı?

Korkmazı kalite olarak herkes öneriyor ama hep düz modeller var. çeyizlik olduğu için yeni model yada desen düşünmüştüm ama abartmaya gerek yokmu acaba? model konusunda emsan çok iyi ama korkmaz kadar tavsiye etmiyolar.. emsanın reklamlarıda çok ve bi kaç kullananda çok memnunmuş. neyse korkmaza bakıcam galiba..

canım ben bekarım, yeni nişanlandım ve ilk işe başladığım zamanlar süslü püslü ama şirin şeylere yöneldim. gördüm ki çok büyük hata yapmışım. gerek çeyiz gerekse normal yaşamda aldığımız şeylerin dış görünüşünden çok kalitesini öncelikli tutmamız gerek. cem'in bi pilav tenceresini aldım 2-3 yıl falan kullanabildim dikkat ettiğim halde... mesela oyuncak gibi renkli ürünler var: cats by luyano, tantitoni markalarında olduğu gibi. ben bunlardan bekarken çok aldım kullandım ve pişmanım. hele ki çelikte porselende dikkat etmek gerek... rende alırken bile korkmazın normal bi modelini aldım. karacada ya da başka markalarda bikaç lira daha ucuz ve süslü püslü olması senin kafanı çelmesin. Kalite en önemli şey.... Haa ufak tefek bazı şeylerde tabii ki bu süslülerden almak gerek ama önemli olanlarda kaliteye dikkat et derim :KK34:

Son düzenleme:
kızlar Paco Rabanne Lady Million Kadın Set Edp 80ml+Vücut Losyonu 100ml limangoda 100 tlye satılıyo bu akşam. bence kaçırmayın ben aldım çünkü bu fiyata asssla bulunmaz... düğün için saklaycam seti, çeyizlik olacak :KK34:

kızlar günaydın
bakın dün neler sipariş verdim. keramika pasta takımı.. hemde 2 farklı takım. adeti sadece 35 tl. birde 3 lü çerezlik aldım, onlara uysun istedim 10.90 tl

bunları hem pasta günlerinde hemde kahvaltıda kullanıcam.

TAKIM KALP PASTA 7 PARCA ASK KAPIYI CALINCA « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz (sanırım 2. takım bitmiş şimdilik)
TAKIM CEREZLIK 3 PARCA - CICEK « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz

X