- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger adanada oturan gelıncıklerımız varsa bu hafta sonu evshopta yaşgünü dolayısıyla çok indirim oolacakmış.haberiniz olsun
bennnnnnnnnnn mutlaka bakacam canım sağolasınn
karacada da kahvaltı takımı karaca fine bone kahvaltı takımı peşin 149 lira arkadaşlar
arkadaşlar seramik tencere için öneriniz var mı?
son haftalarda ÇKB setlerine baktım ve 300 tl nin altında fiyat bulamadım (89 parça) . ama tabi 400-500 tl de 12 kişilik çatal kaşık bıçak setinede veremem.. NEHİR markayı kullananlar tavsiye etti (tabi ablalarım ve annemde kullanıyo ve memnunuz). sitesinde 327 tl lik indirimli fiyatın üzerinden İST/İSTOÇ mağazasından kutulusu için 235 tl, sandıklı için 270 tl fiyat aldım. en kısa zamanda kutulu olandan alıcam.. çünkü sandığı heryere sığmayabilir... aklınızda bulunsun belki sizede uygun gelebilir..
kalimero ben de günlük için nehir düşünüyorum, bu fiyatı mahmutbey istoça gidip kendin mi öğrendin yoksa istoç satıcılarından birinin online satıcı oldugu bir siteden mi?
Telefon ile bilgi aldım. c.tesi saat 15:00 a kadara açıklarmış. pazar günleri çalışılmıyormuş.
bir bayi varmış sanırım..
moneta iyi bi de korkmaz iyi diyorlar aslında bakımı iyi yaparsan hepsi iyi çoğu aynı içerilki diyorlararkadaşlar seramik tencere için öneriniz var mı?
bende çelik ve seramik olarak arayış içerisindeyim.. çelikte emsan, seramikte emsan + bernardo.. kullananlardan fikirler bekliyorum bende.. aryıldız, hisar jumbo pahalı
moneta iyi bi de korkmaz iyi diyorlar aslında bakımı iyi yaparsan hepsi iyi çoğu aynı içerilki diyorlar
çelikte korkmaz da bakabilirsin hisar da iyi jumbo dahada pahalı diğerlerine göre tabi
seramik olarak yine korkmaz bakabilirsin
Korkmazı kalite olarak herkes öneriyor ama hep düz modeller var. çeyizlik olduğu için yeni model yada desen düşünmüştüm ama abartmaya gerek yokmu acaba? model konusunda emsan çok iyi ama korkmaz kadar tavsiye etmiyolar.. emsanın reklamlarıda çok ve bi kaç kullananda çok memnunmuş. neyse korkmaza bakıcam galiba..
Eminönü şark han, kürkçü han yada mercan yokuşunda korkmaz, aryıldız mağazası varmış. normal satış mağazasından uygumudur acaba? bilen varmı?