çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

hangi züccaciye ye gittiysem emsandan, karaca, schafer, bernardo dan uzak dur dediler.
hisar, jumbo, aryıldız, kütahya porselen,güral porselen, royal önerdikleri markalar.

ama bu modeller hoşuma gitti. yani aryıldız ve hisara baktım ama hem pahalı hemde modellerini çok beğenmedim :KK43:
emsanı kullananlar çok memnun olduğunu söyledi.

bence cok saglam bir kampanya

biz aldik benim icin almadik ama annem evimiz icin aldi

Eki Görüntüle 630356

İyi bir kampanyaya benziyor canım. Benim düdüklü tenceremle cezve takımım var. Çelik sahan setide almayı düşünmüyorum. Sanırım beğendiğim modelleri toplayarak daha uyguna bu tarz bi set yapabilirim. Gerçi Hisarın kalitesi çok iyi diyorlar.

ama bu modeller hoşuma gitti. yani aryıldız ve hisara baktım ama hem pahalı hemde modellerini çok beğenmedim :KK43:

Canım kesinlikle Korkmaz derim herkesede bunu yazıyorum :KK9:
Kampanları var sanırım bi bak derim.
Schafer alma ne alırsan al :26: Bu kadar mı şikayet olur hakkında ya teyzem bile aldı sonra çöpe attı hepsini Korkmaz aldı.

bende emsan aldım kırmızı renkli...kullanmadım daha ama emsan kullananlardan çok mennunum yorumları almıştım..korkmaz ın da küçük bi setini aldım..

Kızlar Markafonide Tantitoni ve Brabantia kampanyası var! Brabantia servis setlerinden almak isteyenlere duyurulur :)

kızlar teflonlar genelde neyde kullanılıyor ???
biliyorum teflon değilde döküm al diyeceksiniz :KK1: gerçi benim tencere setlerim tamam ama merak ettim :)
çelikten başka birşeyde yemek pişirmeyi sevmiyorum :KK50:
teflonda tefal en iyisi banada alma kanser yapıyor vs dediler seramik al dediler sonra seramiklerde çizilince kanser yapıyormus yeni bir şey piyasaya sürerken eski alışkanlıklarını bıraktırmak için kanserdi oydu buydu diyorlar
benim annem senelerdir teflon kullanıyor çok şükür turp gibiyiz kullanım talimatına uyulursa sorun yok
uyulmazsa hepsinde sorun var bence ben seramik beğenmiyorum bi köfte kızartı komsu dagıldı
yumurta krep vs ıcın alabılırım belki
pılav ve et yemeklerıne döküm almayı düşünmekteyim
makarna pilav sote kızartmalık sulu yemeklerını her şeyini yapabılırsın teflonda
bi sıralama yok

Evet canım beyaz. Bende annemden biliyorum kombi tip kullanışlı oluyor o yüzden bunu beğendik sebzelik kısmı falan çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil, raylı sistem zaten içini açığ bakınca anlaşılıyor kullanılan malzemenin kalitesi.
bende ters olanları sevmiyorum boy 1.60 en üst rafa koydugum şeylerin için göremiyorum en üst rafın son kısmına uzanıp alamıyorum kolum yetmıyor neredeyse saldalyeye cıkıcam kısa boylu olanlar düşünerek alacağı yerde deneyerek alsın içini göremediğin için rafın sonunda ki bir şeyi almak için hepsini çıkar indir rahat olmuyor
yalnız beyaz konusuna katılıyorum mutfakta koyu renk sevmıoyurm ben pembe vs doseyecegım ıcın beyaz buzdolabı vs daha guzel durur mutfagımda diye düşünemkteyim

bende ters olanları sevmiyorum boy 1.60 en üst rafa koydugum şeylerin için göremiyorum en üst rafın son kısmına uzanıp alamıyorum kolum yetmıyor neredeyse saldalyeye cıkıcam kısa boylu olanlar düşünerek alacağı yerde deneyerek alsın içini göremediğin için rafın sonunda ki bir şeyi almak için hepsini çıkar indir rahat olmuyor
yalnız beyaz konusuna katılıyorum mutfakta koyu renk sevmıoyurm ben pembe vs doseyecegım ıcın beyaz buzdolabı vs daha guzel durur mutfagımda diye düşünemkteyim

Benim boyumda 165 canım çok fark yok. Çoğu kişi boy konusunu sıkıntı ediyo ama anneminkinde sorun yaşamadım ben. En üst rafa büyük tencere gibi şeyleri koyunca alması kolay oluyo zorlanmıyorum ama tabi küçük kahvaltılık gibi şeyleri koyarsan almak çok zor olur. Kombi tiplerin avantajı dondurucu kısmının çekmeceli olması bence böylece kışlıklarını falan poşetleyip tepeleme koyabiliyosun. Bir de en çok kullanılan kısım sebzelik olduğu için eğil kalk derdi yok açar açmaz elinin altında. O yüzden benim tercihim kombi tipler :)

arkadaşlar ben gelin yatak örtüsü almak istiyorum ama şatafatlı olanlardan değil sade ve şık. bir tane gelin home dan beğendim ama 500 lira bana pahalı geliyor.100-300 arası birşey almak istiyorum. öneriniz var mı?

arkadaşlar porlandın kaya maya serisinde sevgililer günü dolayısıyla 1-17 şubat arası % 30 indirim var. Daha fazla indirime girdiği oldu mu hiç? % 30 indirimle almayı düşünüyorum çok tatlılarrrrr ama % 40 - 50 indirimleri görüp görmediğini merak ediyorum..
Daha önce alan var mı?

arkadaşlar porlandın kaya maya serisinde sevgililer günü dolayısıyla 1-17 şubat arası % 30 indirim var. Daha fazla indirime girdiği oldu mu hiç? % 30 indirimle almayı düşünüyorum çok tatlılarrrrr ama % 40 - 50 indirimleri görüp görmediğini merak ediyorum..
Daha önce alan var mı?

porland kaya maya indirimi hngi sitede acaba bende almak istiyorum

bu kampanyayı hisarın kendi sitesinde bulamadım ben, siz nereden aldınız acaba?

Bende mağazaya gittim ürünlere bakmak için. Elektrik süpürgesi yoktu benim baktığımda 2390 TL yazıyordu. Korkmazın tencerelerini daha çok beğendim bir de çeyiz paketinde almak istemediğim bazı şeyler olunca almadım. Parça parça alalım diye hesaplattık çelik tencereleri 660dan 330a düşüyomuş yanlış hatırlamıyosam ama ben korkmazınkileri 145e aldım. Gayette beğenerek sipariş ettim umarım bi sorun yaşamam :)

arkadaşlar ben gelin yatak örtüsü almak istiyorum ama şatafatlı olanlardan değil sade ve şık. bir tane gelin home dan beğendim ama 500 lira bana pahalı geliyor.100-300 arası birşey almak istiyorum. öneriniz var mı?

ben arsima diye bi markadan markafoni de evimnette ara arar indirime giriyor ordan sadee beyaz bi yatak örtüsü almıştım..185 lira idi gayet de beğendimm sadee çook süslü püslü değil..o siteere bakk derimm ....

karaca'da epeydir indirim var dün tekrar baktım da gerçekten inmiş fiyatlar iki sene öncesinin fiyatlarıydı benim baktıklarım. historia'dakine baktım ben bu arada.

X