çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

English home havlu ve bornozlarda %25 indirim yapmış kızlar
Bu arada netten alis veris yaparken 4 büyükten şaşmayacaksin
İade acısından cok rahatlar
Markafoni
Morhipo
Limango
Trendyol
Degisim olmuyor haliyle ama iade de sıkıntı çıkmaz
Altincicadde de iyidi ama benim iademi cok geç yaptılar ve cekini geri iade etmeyip eğer 2 ürün aldıysan cekle birini iade ediyorsan diğer aldığın ürünü gercek fiyatından hesapliyorlar
O yüzden altincicadde den alırken dikkate etmek dgistirmiycemiz garanti begencegimiz sorun çıkmayacak ürünler alabiliriz
Ornek biblo su bardağı nevresim vs gibi

kızlar netten alışveriş yapmam derken birlikte markafoniden bi dünya eşya aldımm :) umarım pişman olmam:) cam aldım hep kırık gelirse deiştirebiliyomuuyuzzz ??

kizlar vodafone kamupanya sevgililer gunu icin tum vodafonlulara acik bilgibize

nehir günlük catal kaşık bıçak takımım geldi hosuma gitti kalıteli duruyor. tek hosuma gıtmeyen kaşıgı fazla derın değil.diğerleri hoş.

benim bir sorum olacaktı. bende nehir deniz ve nehir maksi modelleri arasında kararsız kaldım. nehir ürünleri satan magazada bir görerek alıyım dedim. nehir deniz modeli senin eklediğin resime benzemiyordu. resimde kaşıkların çatalların sap kısımlarının ortasından çizgi geziyor gibi, yoksa resimde parlama yapmış ondan mı öyle gösteriyor ???

kızlar netten alışveriş yapmam derken birlikte markafoniden bi dünya eşya aldımm :) umarım pişman olmam:) cam aldım hep kırık gelirse deiştirebiliyomuuyuzzz ??

hemen değiştiriyorlarkullandıysan çekinide iade ediyorlar canım
bizim iş yerinde nehir çay tabağı var alınalı 3 hafta oldu saten tipli
sarı sarı lekeleniyor ben beğenmedim
çatal bıçağını bilmem tabi

canım saten çatal kaşıkaların kolay lekelendiğini duymuştum. bence klasik olanları tercih edin modası da kolay geçer.

çizgi yok canım dümdüz

kızlar 5 subatta bime güral porselenin kalpli çay bardaklarından gelmiş ben hemn aldım 15 subattan itibaren de cok güzel teflon tencere tava falan geliyor kaçırmayın derim :) ben alıcammm valla wok tava geliyor deseni de cok houma gitti:) 12 tl ye saç maşası da gelecekmiş

ben görmedim kalpli bardk her bime gelmedi herhalde :)

ay bardaklar cokk guzell :d tencerelerı ııı gıbı gözüyor ama

Kızlar bardakları göremedim ben telden gidince foto yüklemişsiniz tava fln nasiis merak ettim

gözünaydın aryıldız sesini duydu. bugün çay setleri indirimde
birde çeyiz setleri indirime girse

gözünaydın aryıldız sesini duydu. bugün çay setleri indirimde
birde çeyiz setleri indirime girse

Ay evet simdi gördüm bende hemen size haber verecektim
200 liraya uygun mu sizce alıyim demi kızlar kac taksit oluyor
Axsese ben cepten girdiğim icin göremiyorum
Akşam eve gidince alıcam
Şifre : RgMUGi arkadaslar %50 indirim sağlıyor
Çeyiz setini bende bekliyorum 899 olanı ablama alicaz

Son düzenleme:

aynı çeyiz setini bekliyormuşuz.
ben çay setlerini gereksiz buldugumdan hiç fiyat araştırmadım. cam veya porselen çay tabaklarını seviyorum. şekerlik tepsi maşa ayrıcada alınabilir. genede sen bilirsin...

ne yapacaksın canım alacak mısın çay setini ben çok kararsızım da fikir almış olurum diyorum

Hayırlı olsun cnm değiştirebilirsin.Bende günlük yemek takımı almıştım.KArgo teslim etemye geldiğinde hemen açtım kırıktı hooop aynen iade ettim.Yerine yenisini yolladılar.

Kızlarr.. Uzun süren araştırmalarım sonucu çelik tencere setimi ve günlük kullanacağım çkb takımını Korkmaz'dan almaya karar verdim.
Dün gittik beğendiğimiz iki takım vardı alacaktık meğersem indirim başlamış. Yemek takımı da alırsak 400 TL indirim yapacaklarını ayrıca da seramik tencere seti hediye edeceklerini söylediler. Hiç yemek takımı almayı düşünmemiştim. Seneye alırım dyordum. Böyle bi kampanya olunca alalım dedik günlük yemek takımı olarak kullanacağım bir model beğendim ve aldık. ZAten alacaktık. Ayrıca seramik set hediye ettiler. Kafamdaki alacağım tutara 200 TL eklemiş oldum ama yemek takımım ve seramik tencere setim oldu ayrıca. :)SEvindim. Siz de yararlanmak isterseniz düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…