Ben alis veris yaptım güvenilir
nehir günlük catal kaşık bıçak takımım geldi hosuma gitti kalıteli duruyor. tek hosuma gıtmeyen kaşıgı fazla derın değil.diğerleri hoş.
kızlar netten alışveriş yapmam derken birlikte markafoniden bi dünya eşya aldımm :) umarım pişman olmam:) cam aldım hep kırık gelirse deiştirebiliyomuuyuzzz ??
hemen değiştiriyorlarkullandıysan çekinide iade ediyorlar canım
bizim iş yerinde nehir çay tabağı var alınalı 3 hafta oldu saten tipli
sarı sarı lekeleniyor ben beğenmedim
çatal bıçağını bilmem tabi
benim bir sorum olacaktı. bende nehir deniz ve nehir maksi modelleri arasında kararsız kaldım. nehir ürünleri satan magazada bir görerek alıyım dedim. nehir deniz modeli senin eklediğin resime benzemiyordu. resimde kaşıkların çatalların sap kısımlarının ortasından çizgi geziyor gibi, yoksa resimde parlama yapmış ondan mı öyle gösteriyor ???
kızlar 5 subatta bime güral porselenin kalpli çay bardaklarından gelmiş ben hemn aldım 15 subattan itibaren de cok güzel teflon tencere tava falan geliyor kaçırmayın derim :) ben alıcammm valla wok tava geliyor deseni de cok houma gitti:) 12 tl ye saç maşası da gelecekmiş
kızlar 5 subatta bime güral porselenin kalpli çay bardaklarından gelmiş ben hemn aldım 15 subattan itibaren de cok güzel teflon tencere tava falan geliyor kaçırmayın derim :) ben alıcammm valla wok tava geliyor deseni de cok houma gitti:) 12 tl ye saç maşası da gelecekmiş
Ar yıldız Facebook sayfasını takip edin bugün cezbeler %50 indirimde verdikleri kodla beraber dün çaydanlıklar indirimdeydi
Kaçırmayın dedim bende
Cay setini bekliyorum elegant prestij serisi 200 liraya gelecek indirim olunca 12 cay kasığı 12 tabağı tepsi şekerlik masa seti
Nasıl kızlar sizce alınır mı 200liraya iyi mı fiyatı
gözünaydın aryıldız sesini duydu. bugün çay setleri indirimde
birde çeyiz setleri indirime girse
Ay evet simdi gördüm bende hemen size haber verecektim
200 liraya uygun mu sizce alıyim demi kızlar kac taksit oluyor
Axsese ben cepten girdiğim icin göremiyorum
Akşam eve gidince alıcam
Şifre : RgMUGi arkadaslar %50 indirim sağlıyor
Çeyiz setini bende bekliyorum 899 olanı ablama alicaz
Ay evet simdi gördüm bende hemen size haber verecektim
200 liraya uygun mu sizce alıyim demi kızlar kac taksit oluyor
Axsese ben cepten girdiğim icin göremiyorum
Akşam eve gidince alıcam
Şifre : RgMUGi arkadaslar %50 indirim sağlıyor
Çeyiz setini bende bekliyorum 899 olanı ablama alicaz
kızlar netten alışveriş yapmam derken birlikte markafoniden bi dünya eşya aldımm :) umarım pişman olmam:) cam aldım hep kırık gelirse deiştirebiliyomuuyuzzz ??