çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlarr.. Uzun süren araştırmalarım sonucu çelik tencere setimi ve günlük kullanacağım çkb takımını Korkmaz'dan almaya karar verdim.
Dün gittik beğendiğimiz iki takım vardı alacaktık meğersem indirim başlamış. Yemek takımı da alırsak 400 TL indirim yapacaklarını ayrıca da seramik tencere seti hediye edeceklerini söylediler. Hiç yemek takımı almayı düşünmemiştim. Seneye alırım dyordum. Böyle bi kampanya olunca alalım dedik günlük yemek takımı olarak kullanacağım bir model beğendim ve aldık. ZAten alacaktık. Ayrıca seramik set hediye ettiler. Kafamdaki alacağım tutara 200 TL eklemiş oldum ama yemek takımım ve seramik tencere setim oldu ayrıca. :)SEvindim. Siz de yararlanmak isterseniz düşünebilirsiniz.

İyi yaptın canım benimde tencere ve çkb setlerim Korkmaz çok begeniyorum ben Korkmazı çeliğine güveniyorum.
Evimizdede kullanıyoruz.
Ayrıca blender set tost makinası falan onlarıda Korkmaz dan aldım.
Güle güle kullan canım :KK34:

kızlar selam carrefour'da schafer'in 30 parça günlük çatal-kaşık takımı 44,50 lira olduğunu yazmıştm..bende almaya gittim bide ne görim o kadar ince ve hafif ki schafer'a yakıştramadm üstelik tek model almadım yani :26: şokta imran dye bi marka var bide ona bakacağım kaldysa tabii :KK52:

Son düzenleme:
imran markayı bi arkadaşm çatakl kaşıkta iyi demiştii..kızlar deveyükü.com dan alışveriş yapanınız var mıı.. bi de çokk okudum da karar verdim ama buraya da sorayım bii..elektrikli süpürge için toz torbalı phlips almaya karar verdimm..toz torbasızlarda boşaltma sorun oluyouşş bu konuda fikirleriniz nedir.. şimdiden teşekkür ettiim..

deveyükü.com dan alan arkadaşlar var diye biliyorum canım :KK34:
görürlerse yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Canım bu arada bende sana fikrimi söyleyeyim elektirik süpürgemi ;

Bosch Sonsuz mavi Bosch Relaxx'x 2200WTorbasız SensorBagless alacağım...

MCSA053251_BGS52230_def.eps

Buda toz torbasız ama yıkanabilir hepa filtre olması beni cezbetti ayrıca uzun ömürlü olması.

Su hazneli süpürgeleri sevmiyorum şuan ki evimizde var ben süpürüyorum ama boşaltırken midem kalkıyor dayanamıyorum valla o görüntüye :/ annem boşaltıyor.
Sevmiyorum sulu sistemi.
Gerekirse toz torbasız sorunlu olsun eminim suludan rahat :)
Ben böyle düşünüyorum canım ..

Son düzenleme:
EVET SULU KÖTÜ İMİŞ ONU HİÇ DÜŞÜNMEDİM.. bende toz torbalı yıkanabilir hepa filrteli philips9170 ..teşekkür ettimm..

ne yapacaksın canım alacak mısın çay setini ben çok kararsızım da fikir almış olurum diyorum :KK14::KK14:
bende kararsız kaldım ama bugün bi baktım falezın 260 lıra ki çeliği nasıldır bılmıyorum almaya karar verdım de modelinde kararsızım
annem celık tabagın tepsın olsun dıyor ama bılmıyorum valla celık tabaklarda 12 lı ıyı markaların pahalı set almak daha mantıklı mı dıyorum bende
imran markayı bi arkadaşm çatakl kaşıkta iyi demiştii..kızlar deveyükü.com dan alışveriş yapanınız var mıı.. bi de çokk okudum da karar verdim ama buraya da sorayım bii..elektrikli süpürge için toz torbalı phlips almaya karar verdimm..toz torbasızlarda boşaltma sorun oluyouşş bu konuda fikirleriniz nedir.. şimdiden teşekkür ettiim..
canım hepsiburada.com sıtesıne bak derim
aryıldız facebook sayfasında bugün kod verdim mi ben görmedimde :26:
bugün verilmedi cay setlerı hala ındırımde alsam mı hala kararsızım
399 olan yuvarlak prestıjmı kareyımı alsam model secımınde de kararısızm

canım içimden yorum yapmak geldi :)
bence hiç gerek yok çay setine inan kullanmayacaksın..
ne güzel tabak bardak setler var .. e çkb setlerinde çay kasıgıda var ..
birde mis gibi tepsi alırsın ki vardır zaten..
inan gereksiz be kuzum ona verceğin parayı baska birşey al bence :KK34:

alıpta kullanmayan cok kişinin yorumuna denk geldim ben ve çok klasik buluyorum onları :26:
ama paşagönlün bilir tabi.. burda az çok hukukumuz oldugu için yorum yapayım dedim :)
umarım sanane demezsin :KK17:

Son düzenleme:
canım içimden yorum yapmak geldi :)
bence hiç gerek yok çay setine inan kullanmayacaksın..
ne güzel tabak bardak setler var .. e çkb setlerinde çay kasıgıda var ..
birde mis gibi tepsi alırsın ki vardır zaten..
inan gereksiz be kuzum ona verceğin parayı baska birşey al bence :KK34:

alıpta kullanmayan cok kişinin yorumuna denk geldim ben ve çok klasik buluyorum onları :26:
ama paşagönlün bilir tabi.. burda az çok hukukumuz oldugu için yorum yapayım dedim :)
umarım sanane demezsin :KK17:

almıycam canım ablamla da konustum guzel bardak alırsın catal bıcakta zaten kasık var celık ıstersen tepsıyle cay tabagını alırsın dedı
banada mantıklı geldı
sekerlıgı masası suzgecı zaten kullanmayacagım ıcın
vazgectım cok alacak olursamda uygun olanlardan alırım ıslamoglu fln gıbı 100 lıralık olanlardan
13 14 subatta buyuk ındırım olacak dıyor
hepsınde ındırım yapacaklar bence
takipte kalalım kızlar ben gormezsemde bana özel mesaj atın oldu mu
899 ceyız setini beklemedeyız bızde
belkı ondanda vazgecerız :KK1::KK1::KK1:
belli de olmaz

almıycam canım ablamla da konustum guzel bardak alırsın catal bıcakta zaten kasık var celık ıstersen tepsıyle cay tabagını alırsın dedı
banada mantıklı geldı
sekerlıgı masası suzgecı zaten kullanmayacagım ıcın
vazgectım cok alacak olursamda uygun olanlardan alırım ıslamoglu fln gıbı 100 lıralık olanlardan
13 14 subatta buyuk ındırım olacak dıyor
hepsınde ındırım yapacaklar bence
takipte kalalım kızlar ben gormezsemde bana özel mesaj atın oldu mu
899 ceyız setini beklemedeyız bızde
belkı ondanda vazgecerız :KK1::KK1::KK1:
belli de olmaz

Aynen öyle canım ya çok güzel söylemiş ablan çünkü çok nadir o seti kullanan.
Senin içten içe bi alasın var hadi hadi :KK1::KK1:
Evlen bi çk gerek görürsen alırsın canım :KK34:İçinde kalmasın :KK16:
Aryıldızdan mı bahsediyorsun arkadaşım :)
Tamam gözüme ilişirse iletirim sana :KK34:

Aynen öyle canım ya çok güzel söylemiş ablan çünkü çok nadir o seti kullanan.
Senin içten içe bi alasın var hadi hadi :KK1::KK1:
Evlen bi çk gerek görürsen alırsın canım :KK34:İçinde kalmasın :KK16:
Aryıldızdan mı bahsediyorsun arkadaşım :)
Tamam gözüme ilişirse iletirim sana :KK34:

aryıldız faceboook sayfasını görmezsem her gün bi kod verıyorlar ya bir üründe indirim oluyor
sanırım 13 14 şubat da hepsinde yapacaklar bekleyin yazmış kaçıranlara
899 lıralık ceyız setını ablama dusunuyoruz o yüzden beklemedeyız
benim takım kullanımı sevenlerdenım hanı bir şey olacaksa takim olsun diyenlerdenim sanırım ondan içten içe bir beğeni var :KK53::KK53::KK53::KK53::KK1::KK1:

aryıldız faceboook sayfasını görmezsem her gün bi kod verıyorlar ya bir üründe indirim oluyor
sanırım 13 14 şubat da hepsinde yapacaklar bekleyin yazmış kaçıranlara
899 lıralık ceyız setını ablama dusunuyoruz o yüzden beklemedeyız
benim takım kullanımı sevenlerdenım hanı bir şey olacaksa takim olsun diyenlerdenim sanırım ondan içten içe bir beğeni var :KK53::KK53::KK53::KK53::KK1::KK1:

Hmm benim feysim olmadıgı için sanırım göremem ama burdan birşey duyarsam merak etme anında :KK34:
:KK9:Aslında bende öyleyimdir takımı severim her zaman. Ama bazı parçaları sevemiyorum Çay Seti , Su Bardak Seti vs ..
Klasik buluyorum onları ben sanırım ondan yaklaşmıyorum :)

bende kararsız kaldım ama bugün bi baktım falezın 260 lıra ki çeliği nasıldır bılmıyorum almaya karar verdım de modelinde kararsızım
annem celık tabagın tepsın olsun dıyor ama bılmıyorum valla celık tabaklarda 12 lı ıyı markaların pahalı set almak daha mantıklı mı dıyorum bende

canım hepsiburada.com sıtesıne bak derim

bugün verilmedi cay setlerı hala ındırımde alsam mı hala kararsızım
399 olan yuvarlak prestıjmı kareyımı alsam model secımınde de kararısızm

dün amcalara gittik güne, yengem böyle çelik setle servis yaptı bir kez daha karar verdim hiç gerk yok. o çelik tabak sanki çayı sogutuyormuş gibi geliyor. kaşıgından tabağa çay filan damlıyor hemen leke gözüküyor. çok gereksiz :) onunyerine koleksiyonun istanbul çay bardak setini aldım birde can&canan kaşıklarım ve kırmızılı birde şekerliğim var ... bence gayet degişik hoş bir ikili olacak. sende tek tek alıp kendin kombin yapabilirsin.. daha güzel olur :21: zaten yukarıdaki tüm arkadaşlarda bu fikirde :KK1: ama içimde kalacak hevesim var diyosanda uygun fiyatlı bir takım alabilirsin canım aryıldız bana biraz tuzl geldi :KK1:

bende o çeyiz setini bekliyorum. eger indirime girmezse hisar alcam :KK31:

Son düzenleme:
bence de hiç gerek yokk ne güzel bardak tepsi modelleri var alıp kombinlenebilir daha şık durur bence ..çelik tepsilerde var hemde çook güzel ondan tek alıp bardak alıp uydurabilirsiniz..kızlar bi sorum olacakk netten aldığımız ürünlerde garantii belgesi nasıl oluyor..

bence de hiç gerek yokk ne güzel bardak tepsi modelleri var alıp kombinlenebilir daha şık durur bence ..çelik tepsilerde var hemde çook güzel ondan tek alıp bardak alıp uydurabilirsiniz..kızlar bi sorum olacakk netten aldığımız ürünlerde garantii belgesi nasıl oluyor..

Nasıl oluyor derken canım.. Ama oluyor paketin içinde garanti belgesi merak etme.
Ben küçük mutfak aletlerimi hep netten aldım yani :KK34:
Güvenebildiğin siteler oldukça birşey olmaz tatlım :KK54:

kızlar teflonlar genelde neyde kullanılıyor ???
biliyorum teflon değilde döküm al diyeceksiniz :KK1: gerçi benim tencere setlerim tamam ama merak ettim :)
çelikten başka birşeyde yemek pişirmeyi sevmiyorum :KK50:

teşekkür ettimm..bende ütü aldımm bugün garantisine baktımm belge vardaa 2012 de aldım belgede bi tarih vardı 2011 yazıyoduu..dedimm bu tarihte mi başlıyor garantisii ide elden alınca kaşeletiyoz ya o bölümler boşştuu merak ettimm..faturası elimde dee bilgi edineyim dedimm..

kızlar teflonlar genelde neyde kullanılıyor ???
biliyorum teflon değilde döküm al diyeceksiniz :KK1: gerçi benim tencere setlerim tamam ama merak ettim :)
çelikten başka birşeyde yemek pişirmeyi sevmiyorum :KK50:

teflonda en çok pilav yapmayı severimm onuun dışında tavuk kızartma , sote gibi yiyecekleri yapıyorum..bende çelik aldım tefal teflon alım tammadır tencereler..

X