- 24 Eylül 2012
- 208
- 0
Kampanyadan faydalanmak için MARKA yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasının 6606a SMS gönderilmesi ve indirim kodunun alınması gerekmektedir.
(Örnek: MARKA 12345654323)
6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir.
markafoni.com'da ödeme işlemi sırasında "indirim kodunuz" bölümüne indirim kodunuzu girip, "TAMAM" tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.
Ar yıldız Facebook sayfasını takip edin bugün cezbeler %50 indirimde verdikleri kodla beraber dün çaydanlıklar indirimdeydi
Kaçırmayın dedim bende
Cay setini bekliyorum elegant prestij serisi 200 liraya gelecek indirim olunca 12 cay kasığı 12 tabağı tepsi şekerlik masa seti
Nasıl kızlar sizce alınır mı 200liraya iyi mı fiyatı
sanki fiyatlar biraz artırılıp geri düşürülmüş gibi indirim var tabı ama %50 oranında diil.
canım göremedim link verirmisin
Ar yıldız Facebook sayfasını takip edin bugün cezbeler %50 indirimde verdikleri kodla beraber dün çaydanlıklar indirimdeydi
Kaçırmayın dedim bende
Cay setini bekliyorum elegant prestij serisi 200 liraya gelecek indirim olunca 12 cay kasığı 12 tabağı tepsi şekerlik masa seti
Nasıl kızlar sizce alınır mı 200liraya iyi mı fiyatı
canım ar yıldız iyi bir marka mı?
kızlar bernardoda da sürekli indirimler oluyor sos tenceresini 30 tl ye aldımm çok cici :)Eki Görüntüle 624875
canım göremedim link verirmisin