çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

$Medusa 12 Kişilik 48 Parça 12689 Yemek Takımı.jpg

(ben alıyorum galibaaaaaaaaa :KK52: 3. 12 kişilik takım )
Kızlar yemek takımlarında kullanmayacağımız bir çok parça var diyenler için özellikle ideal diye düşünüyorum..

12 Kişilik 48 parçadan oluşan yemek takımı 12 adet Servis tabağı, 12 adet pasta tabağı, 12 çukur tabak ve 12 adet kaseden oluşmaktadır.

hem kütahya porselen hemde sadece 300,-TL. Medusa 12 Kişilik 48 Parça 12689 Yemek Takımı

ve bi çok çeyize alınan açelya yemek takımınıda 260,-TL ye indirmişler
1 Adet Peçetelik
1 Adet Kürdanlık
1 Adet Çorba Tenceresi ve Kapağı
1 Adet 28 cm Kayık Tabak
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik
2 Adet 24 cm Kayık Tabak
6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı
6 Adet Kahve Fincanı ve Tabağı
12 Adet 25 cm Servis Tabağı
12 Adet 23 cm Çukur Tabak
12 Adet 21 cm Pasta Tabağı
12 Adet 13 cm Kase

http://www.porselensepeti.com/catin...dium=mailing&utm_term=iris&utm_campaign=sales

Ceyizevi.com
Sitesinde hayat hamam seti 49 lira
Gökay nevresim 2 silikon yastık hediyeli dört mevsim 79 lira
Hatırladıklarım bu kadar 11 Şubat'a kadar sürecekmiş
Bi ziyaret edin sitesini
Narin çatal bıçak takımı 199 lira

4 mevsimi uygun gibi geldi bana

BEN FIRSATMAĞAZASINDAN ARYILDIZ ÇATAL BIÇAK TAK.ALMIŞTIM KUTULU ama sanki çok kalitesi geldiler bana lekeler duruyor üstünde :KK37:

porselensepeti.comdan alışveriş yapan var mı ?

kızlar yarından itibaren şok ta imran çatal-kaşık takımı kampanyaya giriyomuş. burda konuşuyolardı sanki iyi diyolardı diye hatrlıyorum ama emin olayım dedim. var mıdır bilgisi olan? en azından günlük olarak kullanırım diye düşündüm fiyatı iyi gibi geldi imran

Tefal ürünlerinde %10 indirim vardı küçük ev aletlerimi uygun fıyata aldım kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama

Aryildiz Facebook sayfasına girin bugün 3 e kadar düduklu tencereler %50 indirimi orada ki kodla

kızlar yarından itibaren şok ta imran çatal-kaşık takımı kampanyaya giriyomuş. burda konuşuyolardı sanki iyi diyolardı diye hatrlıyorum ama emin olayım dedim. var mıdır bilgisi olan? en azından günlük olarak kullanırım diye düşündüm fiyatı iyi gibi geldi imran

canım fiyat olarak uygun tabi ama kalitesi nedir bilmiyorum benimde ihtiyacım var carrefour'da schafer 30 parça 44,50 ben ondan 2 takım alacağım nasipse :KK34:

sizinkiler kadar avantajlı değil ama estetik açıdan hoş bularak Nehir'in 12'li can-canan çay kaşığı takımını aldım 16TL'ye demin....

Belki lginizi çeker, klasik çay kaşığından farklı en azından...

Bonubon | Nehir Can ve Canan Çay Kaşığı Seti

e iyi yapmışsın canım bende seviyorum bu ürünü almak hatta bikaç arkadaşıma hediye etmek istiyorum ama netten alışveriş sevmiyorum şöyle mağazalarda da indirim gibi bişe olsa da alsakk :KK52:

Aslına bakarsan internette her zamna da ucuz olmuyor da alması kolay işte...
bugün bir fırsat sitesinde 20tlye gördüm ben de, sonra nette araştırıp daha ucuzunu bulunca burdan aldım...

sonra da 12'li misafir takımımda da çay kaşığı olduğunu günlük olarak da 18 tane cam çubuklardan aldığımı hatırlayıp sparişi iptal ettim demin:)

ya kızlar ben biras garanticiyim deee netten alışveriş yapamıyorumm yaa çok çok nadirr oluyo yaptığımmm :KK1::KK1:
mutlaka iice inceleyip kontrol etmem lasımmm :):KK53::KK53:

ya kızlar ben biras garanticiyim deee netten alışveriş yapamıyorumm yaa çok çok nadirr oluyo yaptığımmm :KK1::KK1:
mutlaka iice inceleyip kontrol etmem lasımmm :):KK53::KK53:

geri iade imkanının olması beni çok rahatlatıyor...

kıyafet tabak çanak herşeyi alıyorum.. şimdiye kadar sadece kırmızı istediğim tost makinesi gri geldi, geri yollayın dediler üşendim yollamadım kalsın dedim onda da...

ama ben de elektrik süpürgesi gibi şeyleri garanti olayı nasıl oluyo bilmediğimden almıyorum

hangi siteleri tercih ediyosun pekiii ??

çok reklamının olmasının da etkisi var mı bilmiyorum dahizmetinden en memnun kaldığım ve en güveniğim markafoni...

evim.net'ten de alıyorum, tost makinesini başka renk yollama olayını da bu site yapmıştı bu arada...

modadurumu sitesi de spariş verdiğim pijamayı yollamayınca aramıştım stoklarımızda yok 2 ayı bulur demişti ve ürünü iptal etmişlerdi, bu da yeni geldi aklıma:)

işte anahtar nokta iadede sorun çıkarmamaları!

gittigidiyordan da baya birşey aldım bu ara; bohça için seccade takımı falan....

çok reklamının olmasının da etkisi var mı bilmiyorum dahizmetinden en memnun kaldığım ve en güveniğim markafoni...

evim.net'ten de alıyorum, tost makinesini başka renk yollama olayını da bu site yapmıştı bu arada...

modadurumu sitesi de spariş verdiğim pijamayı yollamayınca aramıştım stoklarımızda yok 2 ayı bulur demişti ve ürünü iptal etmişlerdi, bu da yeni geldi aklıma:)

işte anahtar nokta iadede sorun çıkarmamaları!

gittigidiyordan da baya birşey aldım bu ara; bohça için seccade takımı falan....

ben bohça alışverişini direk elden yaptımm :)
alcaklarım aslında mutfak eşyaları kek kalıbıydı fln onlar :) nevresimlerm havlularım ymk takımı fln tamam benimm :)
bi cesaret deneyim bi kaç yerr :)

X