çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

teflonda en çok pilav yapmayı severimm onuun dışında tavuk kızartma , sote gibi yiyecekleri yapıyorum..bende çelik aldım tefal teflon alım tammadır tencereler..

bende eskiden teflonda yapardım canım annem çeliğe alış dedi alıştırdım kendimi çelikte daha lezzetli oluyor.
benimde var teflonum çok önceden almıştım o zaman bu kadar namı yoktu seramiklerin dökümlerin.

beenim de arkadaaşım tefali kullanıyor çok mennunum dedii bende kafamı hiç karıştırmadan tefal teflonu alam dedimm..hayırlısı bakalım..

beenim de arkadaaşım tefali kullanıyor çok mennunum dedii bende kafamı hiç karıştırmadan tefal teflonu alam dedimm..hayırlısı bakalım..

Evet canım Tefal en iyisi teflonlarda zaten bende öyle biliyorum.
Güzel günlerde kullanalım inşallah..

Kızlar merhaba bende sürekli çeyiz kampanyalarını takip ediyorum. Dün eşimle Karacanın çeyiz paketini alıyorduk neredeyse iyiki almamışım diyorum yorumları okuyunca. Çelik tencere setinde Korkmazda karar kıldım güzel yorumlar var. İnternetten gördüğüm kadarıyla Veneta modelini beğendim ama Strada modelide trendyolda indirimde. Aranızda bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mı acaba :)

Venetta (170-200 TL civarına bulmak mümkün )

Strada (369TL'den 180e düşmüş gerçi bazı sitelerde 145e de bulmak mümkün )

Son düzenleme:
korkmaz iyi diye duydumm bende küçük bi tencere setini aldımm 3 lü junıor mu neydii..kullanmadım daha ama.. ben emsan almıştım çelik tencerelerimi..

korkmaz iyi diye duydumm bende küçük bi tencere setini aldımm 3 lü junıor mu neydii..kullanmadım daha ama.. ben emsan almıştım çelik tencerelerimi..

Perladan mı bahsediyorsun acaba 3lü tencere takımı :)
Bendede ondan var :)

Korkmazı tavsiye ederim çeyizime aldım.Annemde kullanıyor çok memnunuz :)
Ben olsam senin yerinde Stradayı alırdım çok daha şık ve tencere tipleri vs kullanışlı

evet o imiş perlaa junıor yazıyo yarım kalmış aklımda:)

:) Güle güle kullanalım inşallah.
Ben günlükte onları kullanacağım. Yeterliler diye düşünüyorum.
Birde yine aynı Perlanın sahan setini aldım minik pilav vs yapmak için çok iyi oluyor ..

Son düzenleme:
:) Güle güle kullanalım inşallah.
Ben günlükte onları kullanacağım. Yeterliler diye düşünüyorum.
Birde yine aynı Perlanın sahan setini aldım minik pilav vs yapmak için çok iyi oluyor ..

amin inşALLAHH..İKİ KİŞİYE YETER BENCE de.. ben dee küçük küçü çook hoşuama gitmiştii almıştıımm..sahann setii almadıımmm bende tencere tava olacak her yerr:)

amin inşALLAHH..İKİ KİŞİYE YETER BENCE de.. ben dee küçük küçü çook hoşuama gitmiştii almıştıımm..sahann setii almadıımmm bende tencere tava olacak her yerr:)

Evet 2 kişilik için ideal bencede. Sahan setini alma sebebimde bende Korkmazın Bohema Hiper Seti vardı kocaman o zaman mavi almışım sonradan çok soğudum anneme verdim koca seti nasılsa Perla 3lü setim vardı:) yeniledi bir güzel oda tencerelerini :)
Onlara ilavetende sahan setini aldım. Ek olarak hiper sette olan bende olmayan cezve setini aldım. Benimde setim olmuş gibi oldu :)
O koca set ne büyükmüş ya bana çok fazla gelecekti. 4 kişilik aile olmamıza ragmen büyük tencereleri kullanmıyoruz. İyi etmişim anneme vermekle

Extra vok tavam,krep tavam ,teflonlarda var zaten dediğin gibi bunlara yer bulabilcez mi bakalım

Sizin düğün ne zamannnnn :123:

hee maviş setii gördümde mavi renkk soğuk gelmiştii kırmızı aldım emsanın.. iyi yapmısınn annen de ne sevvinmiştiirr.. iyi yapmışınn bende bu gidişle tefalden vazgececmm sankii ..iki tavasını almıştımm yeter demeye başladım..senin dediğin gii çelik kullanmaya alıştırayım demeye başladıımm..bizim düğünde kısmetsee ramazandan sonra düşünüyoruzz askerim gelsin bii ev tutacazz eşya alacaz artık ne zamana yetişirsee..aynı yerdeyiz o yüzdenn kafam birz rahtt..

Evet bende maviyi sevmem aslında ama ne bileyim o zaman ki akıl işte.Sevindi sevinmez mi :) 24 yıllık tencrelerini değiştirdi. Ama allah var taş gibiydi onlarda
Evet askerlik bitsin herşey olur merak etme bizde aynen öyle yaptık asker bekliyordum bende geçen sene :)
Bu günleride görmek nasip oldu

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben buna bayıldım bayıldım bayıldım tam benim tarzım klozet takımımada uyuyor.
Ama ben bunu nerden bulacağım

Denk gelen olursa söylesin bana noluuuuuuuuuuuuuuuur

tamam ben grürsem denk gelirsem haber ederimm...evett çook sevinmiştirr. ne güzell askerin gelmişş taibi o günler nasıl geçtii ben bilrim diyeceksinn..darısı tüm asker bekleyenlerin başınaa inşALLAHH... AZ KALMIŞ DÜĞÜNE ALAH IIMM ömür boyu mutlu etsin...

Son düzenleme:

Ahh ahh canım hepimiz bekledik bekliyoruz Allah kavustursun sizide.
Teşekkür ederim canım az kaldı :)

Korkmazı tavsiye ederim çeyizime aldım.Annemde kullanıyor çok memnunuz :)
Ben olsam senin yerinde Stradayı alırdım çok daha şık ve tencere tipleri vs kullanışlı

Teşekkür ederim canım yorumun için :) Strada daha bi içime sindi sayende. Yarın olmazsa dükkanda bi göriyimde ona göre sipariş veriyim. Bazen internette çok güzel gözüken ürünler gerçekte o kadar iyi olmayabiliyor. Gerçi okuduğum yorumlara göre Korkmazın ürünlerinin kaliteli olacağını düşünüyorum.
Sizin bahsettiğiniz Perla sete de baktım merak ettiğim birşey var o tip tencerelerin sap kısımlarında ısınma yapıyormu?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben buna bayıldım bayıldım bayıldım tam benim tarzım klozet takımımada uyuyor.
Ama ben bunu nerden bulacağım

Denk gelen olursa söylesin bana noluuuuuuuuuuuuuuuur

canim buna benzer bisey koctasta gormustum ben bi bak istrsen

canim buna benzer bisey koctasta gormustum ben bi bak istrsen

Sağol canım anladım hangisini dediğini zaten bende bunu görene kadar onu alacaktım bir kaç gün sonra nişanlımla
Benziyor buna ama bu sanki daha kaliteli ve şık gibi geldi :26:

Bunu bulamazsam onu olacağım
İnşallah bulurum :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…