çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Ben de esseden almıştım bir çok ürünü. Yemek takımım öyle güzel paketlenmiş olarak geldi ki hiç bir sorun yoktu. Şans işi biraz sanırım.

Yaa ben de geçen hafta sonu aldım henüz gelmedi bu cumartesi paket gelecek ama sen nereden almıştın, hangi Esse mağazasından? Şimdi huzursuz oldum ya ne yapsam acaba?

Altıncıcadde de yarısı bizden varanları ne kadar bilmiyorum ama

Yaa ben de geçen hafta sonu aldım henüz gelmedi bu cumartesi paket gelecek ama sen nereden almıştın, hangi Esse mağazasından? Şimdi huzursuz oldum ya ne yapsam acaba?

benim de uzun sürdü merak etme indirim zamanları yoğun oluyorlar 1,5-2 haftayı bulmuştu benim..

Philips HR1377/90 700 W Blender Seti + Mutfak Robotu setini netten 200 TL aldım dışarıda 350 TL civarındaydı, Emsan Elma 7 Parça Seramik Tencere Seti nette 330 TL civarı ben netten 280 aldım, ayrıca Philips GC4870/02 ütüde kendi mağazasında Philipsin 400 TL Kipa da kampanya vardı 350 TL idi ben nette bir siteden 244 de aldım bekliyorum hepsini bakalım :)) gelecekler 1 haftaya isteyene sitelerin linkini özelden atabilirim.

Hisarın Mılenyum modelı ınternet sıtesınde 800 kusur gıbı bırsey ıken Emınonunde bır yerde sordum 400 tl ıdı klasık bır model ısteyenlere onerılır

arkadaşlar hızlıal.com da philips 1260 rq traş makinesi 380 liraya düşmüş, uzun zamandır bekliyordum :KK31: eşimin bohçasına koyamamıştm, ucuza bulamadığımdan. ama bu fiyat bu ürün için çok iyi. hediye ve bohça için düşünülebilinir. çok övüyorlar bu makineyi erkekler :KK31:

canım şuan 519 lira olan makineyi mi diyorsun kampanya bitmiş sanırım :KK70:

Bernardo ÇKB takımları 100 TL hediye çeki veriyormuş
şimdi mail geldi

Philips HR1377/90 700 W Blender Seti + Mutfak Robotu setini netten 200 TL aldım dışarıda 350 TL civarındaydı, Emsan Elma 7 Parça Seramik Tencere Seti nette 330 TL civarı ben netten 280 aldım, ayrıca Philips GC4870/02 ütüde kendi mağazasında Philipsin 400 TL Kipa da kampanya vardı 350 TL idi ben nette bir siteden 244 de aldım bekliyorum hepsini bakalım :)) gelecekler 1 haftaya isteyene sitelerin linkini özelden atabilirim.

Merhaba.. Ben de 4870 ütü arıyordum. Hangi siteden aldığınızı yazarsanız sevinirim.

benim de uzun sürdü merak etme indirim zamanları yoğun oluyorlar 1,5-2 haftayı bulmuştu benim..

Aldıklarım bugün geldi, Metrocity Esse'de mağaza müdürü çok ilgili gibi görünüp sözler verdiği halde hiçbiri tutulmadı. Cumartesi sabah ilk bana gelsin dediğim halde akşam 16:30'dan sonra geldi bütün gün beklettiler ve gelen yemek takımında eksik parça var mı diye bakmamı beklemeden gitti getirenler. Ve yemek takımında 1 tabak eksik ayrıca 3 fincanın sapında sıkıntı var. En iyisi arabayla gidip direk almak sanırım, Esse'ye hiç güvenim kalmadı artık.. Bakalım eksik parçalar konusunda ne yapacaklar..

ttnet lilere markafoniden sevgililer gününe özel indirim var.....

**Kampanya kapsamında TTNET’lilere özel markafoni.com'da 125 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 25 TL anında indirim kodu verilecektir.
**Kampanya 14 Şubat 2013’e kadar geçerlidir.

ttnet lilere markafoniden sevgililer gününe özel indirim var.....

**Kampanya kapsamında TTNET’lilere özel markafoni.com'da 125 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 25 TL anında indirim kodu verilecektir.
**Kampanya 14 Şubat 2013’e kadar geçerlidir.

Canım nasıl yapıyoruz bu çeki almak icin

Kampanyadan faydalanmak için MARKA yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasının 6606’a SMS gönderilmesi ve indirim kodunun alınması gerekmektedir.
(Örnek: MARKA 12345654323)
6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir.
markafoni.com'da ödeme işlemi sırasında "indirim kodunuz" bölümüne indirim kodunuzu girip, "TAMAM" tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için MARKA yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasının 6606’a SMS gönderilmesi ve indirim kodunun alınması gerekmektedir.
(Örnek: MARKA 12345654323)
6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir.
markafoni.com'da ödeme işlemi sırasında "indirim kodunuz" bölümüne indirim kodunuzu girip, "TAMAM" tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Ttnet annemin ustune benim tc ile vermezler sanırım annemin tc lazım Sagol canim

X