çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Burda alan çoktu minkten memnunlarda ben indirimde görmedim hic hep 79 du girdiyse bilemem ozdilekle fln fiyatı hemen hemen aynına geliyor böyle alınca

spam kutusundaki trendyolun veya spam olarak gelmesini istemediğin emaili aç spam değil seçeneğini işaretle gmail kullanıyorsan spam seçeneği kaldır düzelecektir.

aynı sitede 89 parçalı setler de var uygun fiyatlı bakabilirsin.

canım nehırın bu setını bende begendım ama işte bıcakta almak lazım:44: sen nehır kullanan bırılerını gordun mu ben hıc nehır markasını bılmıyorum da nasıldır sence bılenler varsa yazabılırler mı ??

canım annem senelerdir kullanıyor ve memnun... 50 sene garanti veriyorlar setlerde...

Kızlar Markafonide Verda'da indirim var. ÇKB Takımı Kahvaltı takımı saklama kapları vs her şey var... Orta yollu bi şey alayım çok kalitesiz ya da çok da pahalı olmasın diyorsanız öneririm. Ben çaydanlığını kullandım memnun kaldım :) ÇKB Takımları da güzel görünüyor...

Canım ben netten genel bi araştırma yaptım beğeniliyor.Kullanan bi kişi biliyorum o da memnun.

kızlar bu takım sizce nasıl hem fıyat olarak hem de gunluk kullanım için?

Deniz Sade 89 Parça Kutulu Yemek TakımıSADE

benim beğendiğimin 89 parça olanını beğenmişsin. model olarak benim hoşuma gidiyor zaten sade şeyleri seviyorum ben. fiyat olarak 60 parça olanla kıyaslayınca fazla görünüyor. 30 parça için 2 ye katlamış oluyor fiyat. ama diğer markalara göre uygun tabi.

Ben neyden yapıldığına bakmadan 2 tane almış bulundum 100er Tlden. Versem mi geri ?
Duruşu güzel de, Polyester işte :S

kızlar bunları alıcam.tavsiye etmediğinz var mı bana fikir verin

Ben de sedef rengi teflonu kendi çeyiz setimde alacaktım. Ama git gide rengi kararır dediler ocakta ateş değen yerlere, soyulma da olabilirmiş boyama olduğu için. Gerçi 100 yıl garanti veriyor hisar, veren yine boyarlar ama ben orjnal rengi olan siyahı aldım her ne kadar aklım sedef renginde kalsa da :S

Son düzenleme:
Ben neyden yapıldığına bakmadan 2 tane almış bulundum 100er Tlden. Versem mi geri ?
Duruşu güzel de, Polyester işte :S

Bende cok begendım ama ıste saglık acısından pek onermıyorlar bılemedım o yuzden aklında kalana kadar bıraz daha fazla ver sarev al derım eger ıstanbulda yasıyorsan kurkcu han da satıs yerı var ıstanbulda degılsen ınternetten satısı da var en uygun orada buldum ben

birde kızlar madame coco dan alırken lutfen urunlerı dıkkatlı ınceleyıp alın cunku ne aldıysam hep bır defosu vardı dıkısı, kuması vs.. ıyı ıncelemek lazım !!

Yapma be canım, ben de geçen hafta sipariş verdim geldi, şöyle bi baktım kumaşı dokusu falan yumuşak duruyordu, hatta 2 yastık kılıfı dedikleri halde 3 tane kılıf eklemişler ama defo var mı yok mu kontrol etmemiştim. Burada Madame Coco'yla ilgili yazılan tavsiyeler üzerine alıp tavsiye de etmiştim ama eve gidince ilk iş kontrol ediyor olacağım. Seninkilerde ne sıkıntı çıktı?

Esse'de % 50 indirim var çoğunuz duymuştur muhtemelen. Hafta sonu Shafer'ın yemek takımını alana çatal kaşık bıçak takımı hediyeydi ve fiyatı oldukça uyguna geliyordu. Sade düz bir model arayanınız varsa bi Esse'ye gidip baksın derim:)

arkadaşlar dekoreko adlı siteye bi göz atın derim . çeyizlik herşey ama herşey var . özellikle yatak örtüsü arayışında olanlar için apolena kampanyası , kancaev kampanyası ve daha neler neler :)

essedeki % 50 indirimle shaferın yemek takımını aldım. Aldığım zaman 2-3 parçası kırıktı, 3 gün içinde tedarik ederiz dediler, 2 ay geçti hala parçam eksik. Bugün iade edeceğim. Esse'ye bu konuda güvenmeyin. Ben İstanbul'daki BUYAKA AVM deki mağzadan almıştm.

Bir tane battaniye aldım bir yerinde ip bitmiş ve aynı yerde kocaman düğüm var orada sonra aynı battaniye de kenarlarında makinenin Dikiş izi vardı delik delik böyle sonra ablam da yatak örtüsü aldı aynı sekilde onunda kenarlarında dikiş izi vardi delik delik boyle havlu aldim onlarda defo yoktu aynı şikayeti bir blog da gormuştum aynı sorun ama 7 gün icinde sorunsuz iade alıyorlarmış

Ben de esseden almıştım bir çok ürünü. Yemek takımım öyle güzel paketlenmiş olarak geldi ki hiç bir sorun yoktu. Şans işi biraz sanırım.

arkadaşlar hızlıal.com da philips 1260 rq traş makinesi 380 liraya düşmüş, uzun zamandır bekliyordum eşimin bohçasına koyamamıştm, ucuza bulamadığımdan. ama bu fiyat bu ürün için çok iyi. hediye ve bohça için düşünülebilinir. çok övüyorlar bu makineyi erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…