nasıl canım sence iyi bir marka mı, fiyatı uygun mu?
Bernardo pişirme ürünlerinde %50 indirim tapmış kızlar mail bana 18 de gelmiş spam olarak atmis yeni gördüm dokum tencere 79 lira
Trendyol maillerimi de spam yapmış düzgün gelmesi icin ne yapmam lazım bilen var mı kızla
aynı sitede 89 parçalı setler de var uygun fiyatlı bakabilirsin.
canım nehırın bu setını bende begendım ama işte bıcakta almak lazım:44: sen nehır kullanan bırılerını gordun mu ben hıc nehır markasını bılmıyorum da nasıldır sence bılenler varsa yazabılırler mı ??
canım nehırın bu setını bende begendım ama işte bıcakta almak lazım:44: sen nehır kullanan bırılerını gordun mu ben hıc nehır markasını bılmıyorum da nasıldır sence bılenler varsa yazabılırler mı ??
kızlar bu takım sizce nasıl hem fıyat olarak hem de gunluk kullanım için?
Deniz Sade 89 Parça Kutulu Yemek TakımıSADE
Bende Home Sweet Home dan nevresım alacaktım aynen pamuk saten dedıler satıcılar ve guzel gorunuyordu ama bır baktım % 100 polyester yazıyor vazgectım o yuzden yanıltıyorlar !! lınensden dun %50 ındıırmle %100 Pamuk Camille nevresım takımını 140 tl ye aldım kuması cok guzeldı gercekten
kızlar bunları alıcam.tavsiye etmediğinz var mı bana fikir verin
Ben neyden yapıldığına bakmadan 2 tane almış bulundum 100er Tlden. Versem mi geri ?
Duruşu güzel de, Polyester işte :S
birde kızlar madame coco dan alırken lutfen urunlerı dıkkatlı ınceleyıp alın cunku ne aldıysam hep bır defosu vardı dıkısı, kuması vs.. ıyı ıncelemek lazım !!
Yapma be canım, ben de geçen hafta sipariş verdim geldi, şöyle bi baktım kumaşı dokusu falan yumuşak duruyordu, hatta 2 yastık kılıfı dedikleri halde 3 tane kılıf eklemişler ama defo var mı yok mu kontrol etmemiştim. Burada Madame Coco'yla ilgili yazılan tavsiyeler üzerine alıp tavsiye de etmiştim ama eve gidince ilk iş kontrol ediyor olacağım. Seninkilerde ne sıkıntı çıktı?
essedeki % 50 indirimle shaferın yemek takımını aldım. Aldığım zaman 2-3 parçası kırıktı, 3 gün içinde tedarik ederiz dediler, 2 ay geçti hala parçam eksik. Bugün iade edeceğim. Esse'ye bu konuda güvenmeyin. Ben İstanbul'daki BUYAKA AVM deki mağzadan almıştm.