ben de ilk kez aldım bu haberle:) teşekkürler İnşallah iyi çıkar. buarada nevresim takımlarının bazılarında çarşaflar sete dahil değil, çarşafı aryrıca almanız gerekiyo..alacakların dikkatine..
Altıncı cadde yarısı bizden yapmış bugüne özel,
Fiyatları bir güzel şişirip 15 lira kargo parası yapmış, yuhhhhh diyorum.
Kızlar Taç'ın 7 li gelin seti nakit 999 tl taksitli 1110 tl. set içerisinde
*yatak örtüsü
*8 parça bornoz seti
*gelin pike takımı,
*nevresim takımı
*2yastık
*ve çift kişilik yorgan var...
bu kampanya beylikdüzü haramidere carrefoursa taç mağazası, bayrampaşa carrefoursa taç mağazası, bahçeşehir taç mağazasında geçerli ben bugün bakmaya gidicem
Kızlar Taç'ın 7 li gelin seti nakit 999 tl taksitli 1110 tl. set içerisinde
*yatak örtüsü
*8 parça bornoz seti
*gelin pike takımı,
*nevresim takımı
*2yastık
*ve çift kişilik yorgan var...
bu kampanya beylikdüzü haramidere carrefoursa taç mağazası, bayrampaşa carrefoursa taç mağazası, bahçeşehir taç mağazasında geçerli ben bugün bakmaya gidicem
canım ayrıntıları paylaşırsan memnun olurum bende gelin setlerine bakıyorum... dediğin yerler bana uzakta gitmem pek mümkün gözükmüyor..
Eki Görüntüle 611959
günlük çatal kaşık bıçak seti nehir'in ürünü. Deniz Sade 60 Parça Büyük Aile TakımıSADE bu adreste 60 parça 125 lira.bana çok uygun geldi.nehirle ilgili olumlu şeyler okudum. almayı düşünüyorum tavsiye edermsiiniz.
Canım çelik tencere seti de alacaksan eğer set olarak teflona da gerek yok bence fakat duruşu şık.Pilav tenceresi bir tava ve belki 22cm lik bir seramik tencere alabilirsin. Onun dışında düdüklü iyi ama çatal kaşık hakkında bir fikrim yok
canım ayrıntıları paylaşırsan memnun olurum bende gelin setlerine bakıyorum... dediğin yerler bana uzakta gitmem pek mümkün gözükmüyor..
Bakınca fikirlerini bekliyoruz heyecanla :)