karacanın konya realdeki mağazasından nevresim takımı aldım geçen sezonun ürünüymüş %100 pamuk 50 lira idi. 10 lira olan ekmek kesme tahtasınıda aldım burdan görmüştüm beğeniliyordu özellikli yanının ne oldugunu hala anlamadım sürü psikolojisi :) birde çerezlik aldım 15 tlye.
Eki Görüntüle 611959
günlük çatal kaşık bıçak seti nehir'in ürünü. Deniz Sade 60 Parça Büyük Aile TakımıSADE bu adreste 60 parça 125 lira.bana çok uygun geldi.nehirle ilgili olumlu şeyler okudum. almayı düşünüyorum tavsiye edermsiiniz.
kızlar gittim çooook güzeeeel ya şu an maddi olarak imkanım olmadığı için alamadım sadece 2 tane çift kişilik yorgan aldım. maaş alınca gidip setleri alacağım. gelin pikesi hele çok çok şık güpürlü falan böyle orijina yani
saol yorumlar için canım. bende bugün eve zigon sehpa bakarken evve mağazasında taçın evlilik setini gördüm devamlı alışveriş yapıyoruz diye kredi kartına 12 taksit 346 liraya indi. ve daha önce görmedigim bir modeli vardı resmen bayıldım. nette resmini bulamadım. krık beyazdı ve kenar dantalleri hafif simli lila gibi bir tondu. ancak hala pamuk olması beni düşündürüyor. ne kararsız bir insanım
kızlar gittim çooook güzeeeel ya şu an maddi olarak imkanım olmadığı için alamadım sadece 2 tane çift kişilik yorgan aldım. maaş alınca gidip setleri alacağım. gelin pikesi hele çok çok şık güpürlü falan böyle orijina yani
saol yorumlar için canım. bende bugün eve zigon sehpa bakarken evve mağazasında taçın evlilik setini gördüm devamlı alışveriş yapıyoruz diye kredi kartına 12 taksit 346 liraya indi. ve daha önce görmedigim bir modeli vardı resmen bayıldım. nette resmini bulamadım. krık beyazdı ve kenar dantalleri hafif simli lila gibi bir tondu. ancak hala pamuk olması beni düşündürüyor. ne kararsız bir insanım
Sen pamuk diye düşünüyorsun, ben de Polyester diye :)
Home Sweet Home da nevresimler yarı fiyata inmiş. 100 Tlye geliyor.
Ben de 2 tane aldım. Duruşu iyi, kalitesi iyi duruyor, mikrofibermiş falan filan. Eve geldim baktım ki kutunun yanında %100 polyester yazıyor. Halbuki Pamuk saten diye sorup almıştım.
Kırışmaz kullanımı rahat, ütü istemez diyorlar. ama ben emin olamadım. Kötü müdür, versemm mi tekrar diye. Tanesi de 100 Tl %50 indiği halde. Pamuklar bile daha ucuz diye biliyorum.
canım karacanın normal porselen falan sattığı mağazasında nevresimleride mi satılıyor hemen gidip bakıyım öyleyse
nehirin takımı güzelde bıçakları yok ya yoksa alırsım bıçaksızda bi işe yarar mı
modeli çok begendim günlük için bende düşünebilirim ama ben 89 parçalı setlerden istiyorum günlügede...
Sen pamuk diye düşünüyorsun, ben de Polyester diye :)
Home Sweet Home da nevresimler yarı fiyata inmiş. 100 Tlye geliyor.
Ben de 2 tane aldım. Duruşu iyi, kalitesi iyi duruyor, mikrofibermiş falan filan. Eve geldim baktım ki kutunun yanında %100 polyester yazıyor. Halbuki Pamuk saten diye sorup almıştım.
Kırışmaz kullanımı rahat, ütü istemez diyorlar. ama ben emin olamadım. Kötü müdür, versemm mi tekrar diye. Tanesi de 100 Tl %50 indiği halde. Pamuklar bile daha ucuz diye biliyorum.
aynı sitede 89 parçalı setler de var uygun fiyatlı bakabilirsin.
her mağazasında oluyor mu bilmiyorum canım benim gittiğimde porselen de nevresim de battaniye de vardı... evet bıcakları yok. Türk milleti olarak günlük hayatta sofraya bıçak getirmediğimiz onun görevini çatala yüklediğimiz için gerekli görmedim ben bıçağı hatta olmamasını faydalı buldum. hem fıyatı dusmus oldu hemde kalabalığı olmaz. Misafir yemek takımımın bıçağı var zaten.
anladım canım gerkliyse sizin için bıçaklı takımlara bakarsın. yada uyguna gelecekse bıçağını ayrı satın alırsın.bakarım narine de.
Çeyiz evi mink battaniyeler de bi alana bi bedava yapmış kızlar 89lita