çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım karacanın normal porselen falan sattığı mağazasında nevresimleride mi satılıyor hemen gidip bakıyım öyleyse

nehirin takımı güzelde bıçakları yok ya yoksa alırsım bıçaksızda bi işe yarar mı

Son düzenleme:

Sen pamuk diye düşünüyorsun, ben de Polyester diye :)
Home Sweet Home da nevresimler yarı fiyata inmiş. 100 Tlye geliyor.
Ben de 2 tane aldım. Duruşu iyi, kalitesi iyi duruyor, mikrofibermiş falan filan. Eve geldim baktım ki kutunun yanında %100 polyester yazıyor. Halbuki Pamuk saten diye sorup almıştım.
Kırışmaz kullanımı rahat, ütü istemez diyorlar. ama ben emin olamadım. Kötü müdür, versemm mi tekrar diye. Tanesi de 100 Tl %50 indiği halde. Pamuklar bile daha ucuz diye biliyorum.

Polyester ürün kullanma.Bence hemen geri ver.

her mağazasında oluyor mu bilmiyorum canım benim gittiğimde porselen de nevresim de battaniye de vardı... evet bıcakları yok. Türk milleti olarak günlük hayatta sofraya bıçak getirmediğimiz onun görevini çatala yüklediğimiz için gerekli görmedim ben bıçağı hatta olmamasını faydalı buldum. hem fıyatı dusmus oldu hemde kalabalığı olmaz. Misafir yemek takımımın bıçağı var zaten.

polyester ürün kullanma bencede canım. satenler popüler oldu diye %100 pamuklar baya indi.

Dün magazada tacın setini baya inceledim, pike ve nevresimi az oranda polyester yazıyordu. geri kalan herşey %100 pamuk. ben gelinlik seti pamuk-saten alırım diye hep düşündügüm için, kararsız kaldım.. bakalım biraz daha düşünmedeyim...

Yemekte cok sıklıkta kullanılmıyor bıçak da ben kahvaltıda fln kullanılacağı icin bıçak lazım bize diye düşündüm
Büyük setleri Korkmazla aynı fiyatı neredeyse
Bakalım bi narin markası da güzel eltimde var günlük olarak almışlar kaliteli baya
Kızlar pamuktan vazgeçmeyin polyesterde boya var hep

anladım canım gerkliyse sizin için bıçaklı takımlara bakarsın. yada uyguna gelecekse bıçağını ayrı satın alırsın.bakarım narine de.

Bende Home Sweet Home dan nevresım alacaktım aynen pamuk saten dedıler satıcılar ve guzel gorunuyordu ama bır baktım % 100 polyester yazıyor vazgectım o yuzden yanıltıyorlar !! lınensden dun %50 ındıırmle %100 Pamuk Camille nevresım takımını 140 tl ye aldım kuması cok guzeldı gercekten

birde kızlar madame coco dan alırken lutfen urunlerı dıkkatlı ınceleyıp alın cunku ne aldıysam hep bır defosu vardı dıkısı, kuması vs.. ıyı ıncelemek lazım !!

anladım canım gerkliyse sizin için bıçaklı takımlara bakarsın. yada uyguna gelecekse bıçağını ayrı satın alırsın.bakarım narine de.

Onları ayrı almak hic akma gelmedi düzine sattığını unuttum bi an aynı modelden bulamam sonra dedim halbuki vardır

Markafoni de s box kichen var orta halli sus eşyası biblo vazo mumlar var

Çeyiz evi mink battaniyeler de bi alana bi bedava yapmış kızlar 89lita

Bernardo pişirme ürünlerinde %50 indirim tapmış kızlar mail bana 18 de gelmiş spam olarak atmis yeni gördüm dokum tencere 79 lira
Trendyol maillerimi de spam yapmış düzgün gelmesi icin ne yapmam lazım bilen var mı kızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…