allah bu altıncı caddenın belasını versın !!!!!!!!!!!!!!!!!!! alış verış yapmayın oradan ıkı urun almama ızın vermedı pislik site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yooo aynı gün kargolu değildi benım alacaklarım ama aldırmadı bır daha asla alışverış yapmam oradannnnn!!!!!!!!!!!!!canım aynı gün kargo denilen ürünler, diğer geç gönderilen ürünlerle aynı anda sipariş edilemiyor...ben de sinirlenip almamıştım...
yooo aynı gün kargolu değildi benım alacaklarım ama aldırmadı bır daha asla alışverış yapmam oradannnnn!!!!!!!!!!!!!
sadece tabak çanakları yok, her şeyi düşünülmüş bir parça. benim önceden olmasa alırdım valla :)
---> https://www.ergunpasabahce.com/Acelya-66-prca-yemek-seti,PR-1975.html
point-pink-8-kis-kahvalti
noble life ürünlerinden herkes memnun gibiydi sitede, ben de 8 kişilik kahvaltı takımını görünce aldım kuponla 196 liraya geldi. ilgilenenler bakabilir.
Begümcüm sakin ol canım, mutlaka alamamanda da bir hayır vardır... Sinirlenmen yalnızca sana zarar veriyor; sakinleş arkadaşım :)
ayy napiim ya olmadı alamadım ölüm yok ya ucunda haha guzellerını alırım ben hıııhh:82::82::82::82::82:
Arkadaslar merhaba
Hisar in bi kampanyasi varmis
Catal-bicak takimi, celik tencere takimi ve teflon tencere seti 1700 tl
Bu kampanyadan urun alan oldu mu acaba, karli mi sizce, bir de teflonlari nasildir acaba bilginiz var mi?
hayırlı olsun canım sen de aldın artık kahvaltılık. çok şirin görünüyor setin güle güle kullan
Ben anneme yılbası hediyesi almak için internette gezinirken. İnventum die bir markanın hem cay hem kahveyi aynı makinede yapan bir urunu ile karsılastım. urunun mutfak dekoru bakımından güzel oldugu farkettim butceyede uygun siparis verdim bir tane.Linki paylasayım istersen bakin oradan.
CAFE ROYAL & CAFESEYO
canım siteye baktım fiyatı yazmıyor ne kadara aldın ve nereden sipariş ettin acaba?
bernardo da %50 -%30 indirim var kızlarGünlük Yemek Takımları | Bernardo
essede de elektronik hariç tüm ürünler etiketin yarısı