çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bi daha bişe soracamm ..teflon yava mı seramik mi yoksa döküm tava mıı kafam karıştıı benim..

seramik, zamanla sararabılıyor ama saglıklı dıyorlar.
Döküm kullanmadım ama bana en dayanıklı ve kullanıslısı oymuş gıbı gelıyor. zira saplarının dokum olmamasına dıkkat et cunku sapları cok ısınıyor tutamıyorsun(bi arkadasta denedım)..

kızlar gruoponda neler var 18 lıram var onu kullanıyım dıyorum ıse yarar kampanyalar var mı

ben hem anneme hemde kendime aldım arnica süpürgeyi çok güzel çekiş gücü var ve kendide çok şeker tam günlük kullanım için :)

18 lıra mı kullanarak anneme arnicanın el süpürgesini aldım Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge!
ayrıca esse ürünleride var kampanyalarda
Esse ile Mutfağınıza Sağlık ve Ayrıcalık Katın!

ben hem anneme hemde kendime aldım arnica süpürgeyi çok güzel çekiş gücü var ve kendide çok şeker tam günlük kullanım için :)

kızlar ikinizde

Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge!

bundanmı bahsediyorsunuz? güzelmi iyi çekiyormu

yupppiii bu yoruma cok sevindim ben de merlin alacagım yengem de cok memnun... hem de onda moru var

mor rengi bulur bulmaz alacagım keske o alırken alsaymsım :KK31:

evet canım ondan bahsediyorum dün geldi anneminkini denedik harika ... yani tam günlük kullanım için...

yupppiii bu yoruma cok sevindim ben de merlin alacagım yengem de cok memnun... hem de onda moru var

mor rengi bulur bulmaz alacagım keske o alırken alsaymsım :KK31:

tatlım kesinlikle al fakaaaaaatttttt o üründe renk tercih edemiyosun :) yani netten sipariş verirsen.
bende mor istedim hatta not yazdım ama oranj ve mavi yollamışlar maviyi kendime aldım çok şeker o da su gibi gözüküyo yani ürün zaten şeker her rengini beğenirsin bence cookie cik :))

tatlım kesinlikle al fakaaaaaatttttt o üründe renk tercih edemiyosun :) yani netten sipariş verirsen.
bende mor istedim hatta not yazdım ama oranj ve mavi yollamışlar maviyi kendime aldım çok şeker o da su gibi gözüküyo yani ürün zaten şeker her rengini beğenirsin bence cookie cik :))

ben baktıgımda secenekler cıkıyodu cnım şimdi... grupanya da :26:

X