- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
bernardo da %50 -%30 indirim var kızlar Günlük Yemek Takımları | Bernardo
essede de elektronik hariç tüm ürünler etiketin yarısı
hemn yakın arkadaşlar arandı
ben kahvaltı takımını çok bğendim ya mavili olanı içim açıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bernardo da %50 -%30 indirim var kızlar Günlük Yemek Takımları | Bernardo
essede de elektronik hariç tüm ürünler etiketin yarısı
hemn yakın arkadaşlar arandı
ben kahvaltı takımını çok bğendim ya mavili olanı içim açıldı
kuitimmmmmm cnm naber ? buralarda karşılaşmakta varmış ...
tatlım gel bizim topice konuşalım konu dışında yazınca ceza yiyiom ben
kızlar bi daha bişe soracamm ..teflon yava mı seramik mi yoksa döküm tava mıı kafam karıştıı benim..
18 lıra mı kullanarak anneme arnicanın el süpürgesini aldım Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge!
ayrıca esse ürünleride var kampanyalarda
Esse ile Mutfağınıza Sağlık ve Ayrıcalık Katın!
ben hem anneme hemde kendime aldım arnica süpürgeyi çok güzel çekiş gücü var ve kendide çok şeker tam günlük kullanım için :)
yupppiii bu yoruma cok sevindim ben de merlin alacagım yengem de cok memnun... hem de onda moru var
mor rengi bulur bulmaz alacagım keske o alırken alsaymsım
grupın da mor rengi secebiliyoruz ama ya mor gelmezse ya :26:
Arnica Merlin Hepa Filtreli Dik Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
burda yorumlar varmış.
şarzlı deilmi kızlar? kablolu sanırım
burdada 50 tL
En Ucuz Arnica AA 13G1 Merlin Dik Şarjlı Süpürge : Yılbaşına Özel : : www.sanalreyonum.com
evet canım ondan bahsediyorum dün geldi anneminkini denedik harika ... yani tam günlük kullanım için...
kablolu canım ama zaten şarjlılar çok çabuk bozuluyo ...
tatlım kesinlikle al fakaaaaaatttttt o üründe renk tercih edemiyosun :) yani netten sipariş verirsen.
bende mor istedim hatta not yazdım ama oranj ve mavi yollamışlar maviyi kendime aldım çok şeker o da su gibi gözüküyo yani ürün zaten şeker her rengini beğenirsin bence cookie cik :))