çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

pera bulvarında çeşitli ürünler var kızlar ben unuttum bu topici sevdiceğime kızıp silmiştim aboneliğimi şimdi kaldığım yerden devam
pera bulvarında sarev vardı bitmiş yinede bilginiz olsun yapıkrerdi internet bankacılığı kullananlara 100 tl üzeri alışverşilerde 30 tl indirim var
ben nevresim aldım 115 tl ye

bernardonun 1 alana 1 bedava kampanyası 1 ocakta son bilginiz olsun.ben tencere aldım 500 yerine 200 e arkadaşımla ortaklaşa almıştk baya indirim oldu

bende onlardan almak ıstıyorum hem uygun hemde cok hoşlar canım sen ne yaptın alacak mızın ben şu avea ındırımı bıtmeden almak ıstıyorum ama daha karar veremedım :26:

canım bunlardan her yerde var nerdeyse koçtaştan ikea dan falan daha çok çeşiti belki aynı fiyata belki altına bile alabilirsin.
senin yerinde olsam ben almazdım canım

canım bunlardan her yerde var nerdeyse koçtaştan ikea dan falan daha çok çeşiti belki aynı fiyata belki altına bile alabilirsin.
senin yerinde olsam ben almazdım canım

ama battanıye alırsam yanına hedıye gelecekler ama altıncı caddeden alışverış yapamıyorum neden acaba bır sorun var sıtede yaaaaa yapamıyorum

kipada bugüne özel tüm züccaaciye ürünler,nde net %50 indirim tefal tencere tavalar 15 liradan başlıyor ve yetişen alıyor zira market ana baba günü:)

emeği gecenlere teşekkürler çok güzel bi sayfa olmuş bende yeni geldim bu sayfaya

kızlar bi daha bişe soracamm ..teflon yava mı seramik mi yoksa döküm tava mıı kafam karıştıı benim..

bir de nette bi site var ismini sana ozelden atayim, cok guzel indirimler oluyo ama davet edilerek uye olunuyor mail adresini bana msj atarsan sen de uye olabilirsin..

Canim eger zahmet olmassa o sitenin ismini banada verir misin? Bende bi bakayim - hazirlik icerisindeyim de :)

dıyosunn.. ok o zaman bakayım bende dıger urunlere aciiyeti yok çünkü

bu benim düşüncem canım çünkü yapı marketlerde hem çeşit oluyo hem en abartılısı olsa bu fiyatın 10 tl üstü almış olursun daha güzellerini

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşALLAH... Bende iki tane battaniye alayım şimdilk fikir alam dedim. teşekkür ettimm

saol canım inşallah

bırde bişey sorcam altıncıcadde de ıkıncı urunu sepete eklememe ızın vermıo neden acaba bır fıkrı olan var mı??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…